ВТОРИ КОНКУРС ЭА ГРИМ - Гласувайте

• 8 971
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Гласувах и аз Peace

# 61
За Гери гласувах и аз. Точно такъв грим харесвам. За мое огромно съжаление не мога да се науча да се гримирам така  Rolling Eyes

Ако можех постоянно щях да си ходя с такъв грим  Heart Eyes

РАзбира се и другите са хубави, но са цветни, а аз харесвам сиво-черният гримм както е при гери  Peace

# 62
Глас за Валката от мен!    bouquet

# 63
Гери  Peace
Много харесвам такъв тежък и тъмен грим, страхотно се е справила, жалко, че аз не мога така  Tired

# 64
Направо сте страхотни, всички в този конкурс  bouquet

# 65
Валката  Party

# 66
Гласувах и аз! Всички сте страхотни наистина. Много трудно направих избора си. Гласувах за Исайкова и mimscheto, защото макар и ве4черен, гримът им е и нежен! И много им отива и на цялостната визия на лицето!
Ако може да си позволя и една критика към djesmin,  наистина се гримираш много добре, изглеждаш много свежа, но страшно много наплъстяваш спиралата върху миглите, и не изглеждат много добре. Според мен ако коригираш това ще бъдеш перфектна! Надявам се да не сметнеш това за заяждане. Просто си казвам мнението.  Peace

Поздравления за всички участнички!  smile3525

# 67
  • Sofia
Аз не съм особено очарована от вечерния грим, който показвате.  Освен комплименти мисля, че имате нужда и от малко критика. По никакъв начин това не означава, че трябва да се обърне внимание на мнението ми. Започвам от Гери Гери - много напластени мигли, не е нужно като е вечерен грим да сложиш един тон спирала. djesmin и valkata за вас се отнася същото прави очите не красиви, а страшни.
Като цяло мисля, че много добре са се справили Исайкова, karmen и поздравление за   
mimscheto хем вечерен хем нежен грим

# 68
  • София
Започвам от Гери Гери - много напластени мигли, не е нужно като е вечерен грим да сложиш един тон спирала.
Тя е с изкуствени мигли Wink.

# 69
  • Sofia
Явно доста е мацала със спирала, ефекта се е превърнал в дефект

# 70
  • Габрово
Явно доста е мацала със спирала, ефекта се е превърнал в дефект

Другите няма да коментирам, но за gery gerry е нелепо да се твърди, че ефекта бил дефект и както си видяла засега тя е напълно заслужен фаворит на повечето гласували, а хората все пак не са слепи.  Това, което каза си е просто само твое мнение, а дали е компетентно е отделен въпрос.

# 71
  • Sofia
Така е не съм професионалист, но моите очи това виждат  Grinning

# 72
 Embarassed Embarassed Горгона, искам да ми обесниш как си слагаш руж и къде?
Аз все не мога да се направя - от една твоя снимка от форум среща все се каня да те питам (много добре подчертани скули имаш там), ама забравям, сега се отвори тема.

Всъщност мога ли да питам в тази тема, може и някой от участничките в конкурса да отговори и тя.

# 73
  • Sofia
Вержи с времето ще свикнеш и аз в началото не можех да се правя
знаеш го трика с бузител, слагам много малко на четката и изтеглям

# 74
Исайкова

Общи условия

Активация на акаунт