Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
-
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
-
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
Ето една рецепта за сиропирани охлювчета с орехи: тестото се приготвя чрез смесване на мляко, мая, олио, захар, яйца и брашно. След това се разделя на три части. Всяка част се разточва, намазва с белтък и поръсва с орехи и подправки. Навиват се на руло и след това се режат на колелца. Колелцата се пекат до златисто кафяво, а след това се заливат с топъл сироп.
-
Кога обикновено пъпчетата на корема на бременните жени хвръкват напред?
-
Какво е мнението на форума относно приемането на лекарства по време на бременност?
Желая ви хубав и слънчев ден!!!!(както винаги
)
то мн хора казват,че изглеждам като бременна в 3-месец,но...мислех,че не съм чак така,вчера и личната ме пита,кой месец съм,че изглеждам като за 5,а и се струва,че е минало повече време!незнам надявам се наистина бебо да има каде да расте,а на вас...мн ви се радвам на сладките тумбачета
по тях 
притичках да седна и аз на виртуалната ни масичка.
да взимам никви неща за бебка предварително, ама аз не мога се стърпя и гледам там в продавалника едно порт бебе и ми хареса малко цвета не го докарваме кат за госпожица
, ама пусто като ми влезна в главата че ще го взема и тва е... та така ще го пазаря и ще го киширам някъде по шкафовете дет не рови Авел. Днес мили мами ще се разбере със сигурност дали ще сме в новО къща насред парка
или ще продължавам да се ровя като книжно плъхче из обявите и да ходим на огледи така че да ми стискате палци ей
. Лелиии не знам как е при вас днес ама тук май ще да ни понавали
та аз да бягам до магазина да си взема морковчета за супата
. Пък на мен продавачката там ми каза че не съм растяла на коремче
, а на дупе - моиш ли си представиш самочувствието ми на перфектно изглеждаща бременлиика падна с 2-3 скалички ама карай
... айди по този повод отивам да изям 2 тестянки
Време само за разходки!
Хич не си ги и слагай такива, нали ще се съгласят с мен и другите мами? 

те хората гледат комплименти да ми правят, а изрудката искрено се надява да стана слоница като нея едно време 
ко да прая....
ощи малко остана
То по тоива време има ли охлюви 

Вече ще се карам