Кайсийки сладки си похапваме, а АВГУСТ бебчо ще си чакаме!

• 11 445
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен!!!!
 Аз се включвам за малко защото съм мнооого изморена нещо...жегата не ми понася изобщооо
 Франи как ще си дебела бе жена? Много сте хубави с Иви даже!!!! Чудни мацки с коремчета!!!!

А тези еднократни гащи как се ползват? ПО чифт на ден ли или на часове се сменят?  newsm78 newsm78

# 211
  • Варна
За болниците - не се притеснявайте за това,че бебенцата ги обличат с техни дрешки!!! Това, че са носени преди не значи, че са мръсни   Peace
Аз доколкото разбрах за моята болница - искат само 3-4 камизолки за бебчо. Като отида след седмица две ще ми кажат какво точно...
За гащите - аз съм си взела дълбоки бабешки гащи, при това само три броя, защото знам, че било достатъчно. А и аз също смятам да положа усилия и да стоя повечко без гащи  Mr. Green
За мазането - от наскоро родили познати слушам, че олио за лятото въобще не се препоръчва, защото при мазане много загрява. Аз мисля да се насоча в самото начало към премитата масчица с невен Simple Smile Това докато се бели кожичката още...милите бебоци в началото са с толкова суха кожичка. Все пак решението не е окончателно, като видя, че не ни понася , каквото и да съм решила да ползвам го сменям Simple Smile Но засега съм решила да се мажем малко с мас...не запушва порите и не загрява  Peace
Ади, Теди, Мриетка - нещата ви са супер сладурски. Чак ми стана мерак и аз да си снимам и моите нещица.
Ей, момичета много съм доволна от лаптопа. Голям кеф е...вече не сме на смени с мъжо на компютъра Simple Smile)) Айде отивам да снимам...до след малко Simple Smile  Hug

# 212
Марсиди, аз ще раждам в Майчин дом със секцио, вероятно първата седмица на август!

Ако знаете само как съм почерняла тези три днииии, сега съм решила да не ходя на плаж до събота, че да не предизвиквам съдбата.

За козметиката, предния път взех Бубхен, но Цвети има алергии на кожата и смених с Мустела, та от тогава нямаме проблеми. Тъкмо и за двете ще има една козметика.

Екатерина, и аз мажех Цвети с мас в началото и бях много доволна, но според мен много загрява и сега през лятото ще мажа с мляко.

# 213
Здравейте момичета!И аз днес замъкнах мъжо по бебешки магазини и вече се спряхме на кошара,даже в скоро време ще я поръчаме!Е не се върнах и с празни ръце де,пак си взех разни дрешки и дрънкулки за малкото човече!
Като говорите за козметика и аз се замислям вече и май и аз ще се насоча към мустела,сега ползвам крема против стрий и съм много доволна.
Иви и Франи изглеждате много секси!Франи,вземи се погледни с други очи къде ти е дебелото???Изглеждаш перфектно,аз такова дупе съм отпрала!Обаче ще ме прощавате ама малкото Ели ви бие по чаровност.Иви да ти е жива и здрава,голям бонбон-пу-пу-пу!
Мариетка,Теди и Ади,много са ви яки покупките,със здраве да ги ползвате!

# 214
Лека нощ мами,до утре!Аз ще полягвам smile3524 newsm46

# 215
Франи и Иви, много сте сладки варненски мами. А Ели отдаавана знаем, че е сладуранка. На тези снимки изглежда толкова мъничка, а скоро ще е кака голяма.
За козметиката на бебето - една приятелка ми даде следния съвет - да си вземам мостричките (които в БГ разбира се се предават), за да видя какво му понася. Тя така смени няколко продукта. Най-доволна е от Бюбхен - от маслото и от едно олио за къпане. От другите бебето се изриваше. Ползва също една серия Бочко на Лавена-Шумен(с едно таралежче). Аз лично от тази серия харесвам малкото кремче със смрадлика и роза, подобно на крем здраве.
Днес цял ден имам гости. Преди малко имах серия контракции, но почти запазих самообладание, изпих си хапчетата и те се разредиха. Т.е. са били подготвителни... надяваме се ние с моя пъргавелко. Cry
Гита, това с прегледа е за истинаски яд. Кога ще отидеш сега? Утре ли? Днес беше много топло.
Персия, аз имам хипофункция на щитовидната жлеза. Пия си хапчетата от година-две и сега продължавам. По време на бремнност наистина се появяват разни отклонения при тези хормони обаче ти нямаше ли само анемия. Или греша?
Ади, оправиха ли се напълно твоите обриви?
Относно тези бикини за еднократна употреба. Аз имам един чифт от една приятелка. Те са от материя, прозирна и рехава като лигнин, обаче е по-здрава.Търся да си купя, но ми казаха, че не във всяка аптека ги има.

# 216
И аз съм много доволна от Бочко и си го ползвам и за мен и на бебо ще го приложа! Laughing

# 217
мии дебела съм си брат ми се базика с мен вика ми шоши на мойте 52 килца последно бях 65 другата седмица като ходя на консултация да видим колко съм на дебеляла то лошо няма ама такива стрии имам на дупето ве4е  Shocked днес остъанових 4е още едни дънки не ми стават  #2gunfire така4е ще си карам с панталонката Whistling

# 218
Тези гащи за еднократна употреба, много тънки  и мрежести, ги има точно в Кико, 4 броя в пакет  Peace

# 219
Арвен и аз не пия нищо и не съм пила и с двете бременности. Всъщност и двата пъти опитах за 2-3 дни и бързо се отказах, че ми действат  Sick

Поли предния път я избърсах само с мокрите кърпички на памперс хубаво навсякъде, прах я като се изцапа, но слагах бархетна или тензухена пеленка и чак тогава бебето.

Мери Джейн според мен по това време ехографите почват да дават все по-големи грешки, защото и бебетата вече започват да се развиват според генетичните си предразположености... Може да е по-дребничко или по-едро, ама има едри и дребни родители. Да не говорим, че самия ехограф дава големи грешки. При кг бъркат с 500-1000 грама, за главичката нямам спомен колко беше последно, но и спрях да обтъщам внимание на тези неща  Peace За Елито все ми казваха колко и е голяма главата и аз се чудех на какво ли ще прилича като се роди  Embarassed а то нормално сладко бебче Heart Eyes

Как завиждам на бургаските мами з апо-топлата вода...Тук е лед, ние и днес отбелязахме присъствие плажно.

Екатерина много сладка тумба! Честита 1/2 годинка! Изтървала съм за вчера, но ние по това време спяхме сладко вкъщи  Mr. Green Ох, и лаптоп  Whistling абе много честито  Heart Eyes

Тиги много ви е сладка количката  Heart Eyes

Теди на първата ни годишнина Елито беше на 14 дни  Mr. Green беше с нас в ресторанта, където имаше оркестър и хората гледаха  #Crazy Милото спа и нищо не разбра  Crazy На 2 месеца бяхме на сватба, 5 пари не даваше за бъркотията наоколо и хоро играхме с нея  Mr. Green А коликите минават, сешоара мноооого помага  всяко бебче е толкова индивидуално...при нас лежането корем върху корем не помагаше, но колики имаше за не повече от 10-20 дни Peace

Утре ще ви дочитам, че мноооого сте писали  Joy

# 220
  • Видин
Добър вечер-Добро утро  Crazy
Мен нещо ме е хванало безсънието. Спала съм от 1 до 3 и стига толкова. Надявам се след малко да ми се доспи защото и утре имаме майстори и пак няма да се спи Naughty.
Ще поровя още малко и ще видим какво ще стане.  Hug
Вие си спете спокойно.  bowuu

# 221
  • София
Добро утро ! Hug
Niya_Petrova  - дано си поспала, поне малко. Много е гадно да не можеш да спиш.
Тиги-Мигъл   - да ти кажа, вече не знам какво ми е. Последното обяснение беше това- хиперфункция на щитовидната  жлеза и това е причината за анемичните синдроми. ООООооооооооооооооооо писна ми от лекари. Особено от репликата " Ми  след като родите може да изчезната"!!!!!!! #Crazy
 Днес ще ходя да си взема заключенията, та да видим какви бисери са изписали този път.
 Весел ден на всички!  bouquet

# 222
Привет мами!
Аз съм станала от няколко часа вече, а и цяла нощ  не можах да спя, че нашето бебе не спря да се върти в корема ми  Rolling Eyes Какво му стана не знам. Накъдето и да се обърна, все се наместваше, буташе, риташе  ooooh! Разбирам вече как ще я караме след това  Whistling
Днес ми започва предродилния курс, но чак в късния следобяд.
Тук последните 10-ина дни на месеца предвиждат страхотна жега с Т 31-34 градуса средно, а на юг по островите до 37  Rolling Eyes

# 223
Здравейте маминки!

Franito I Ivy-страхотни снимки

Marianamama
– честно казано що се отнася до работа, и на мен вече ми тежи, едвам издържам от 08ч-до 17ч., но остана още малко, така че ще стискаме зъбки.

За сега спя спокойно, доста често ставам до тоалетна, но още е рано. Казват, че последните 1, 2 месеца, вече няма сън. Но и това е строго индивидуално!

# 224
Pivanov, хайде зарязвай я тази работа и да  ходим заедно на бебешопинг, че сама ми е скучно.Може и кафенце пак да пием.

Общи условия

Активация на акаунт