Coger el toro por los cuernos или просто España

• 21 271
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Да се опла4а.
Дъщеря ми не е приета в двете у4илища,които й избрах,тъй като има само 5 то4ки.Не е малоумна,не е инвалид,не сме бедни...Освен това вместо 15 дни за денунсиране,сега срока е до 20.06. и нямам идея до кого да напиша денунсията и какво то4но ще постигна с нея.
Има няколко у4илища със свободни места,но там у4ат много мюсюлмани,араби,негри,бият децата,у4ителите са доста расисти,така 4е тези отпадат категори4но.
Тоест явно не ни е писано да стоим в Испания ина4е нещата с нея щяха да се нареждат,а ние сме от куцуз на куцуз.
Не знам какво да правя,ако я върна тук,ще си висим двете като камъни на шиите.Тя няма да има контакти с никой,аз няма да мога да работя.Безцелно съществувание не ми е по вкуса.От друга страна,не мога да я оставя пак в България,не искам,въпреки 4е там се развива отли4но,докато тук няма нищо насреща.
Не знам защо все на нея се слу4ват такива гадости.
Не знам,мисля 4е изтървах срока на 4астните у4илища ве4е,въобще каша ми е в главата.
Септември ли да търся места там,знаете ли?
Определено няма да е в държавно у4илище,там за бели явно няма място.Виж,ако беше китайка,мароканка,латинос другоя4е щяха да са работите.

# 91
Да се отчета и в тази тема, че съм тука и ви наглеждам, ама хич не ми се пиши напоследък...един мързел ме е обзел  Blush а и на работа проблеми...нервата ме е стегнала, дано устискам до септември, че хич не ми се гърми отпуска или майчинство предварително...
Със всеки изминал ден се убеждавам, че след майчинството хич няма и да се върна в тази фирма, ако тя изопщо съществува, де... ама сега съвсем пък, сложиха ми от петък една пикла индианка за шефка  ooooh! толкова е елементарна, да не кажа глупава направо  Wink дано не се опита да ми прави изречения, че ще я навра от където е излязла... ама тъпо ме вързаха с парите в Б и сега трябва да си тря докато си ги взема, че хич не са малко...
Такааааа, оплаках ви се едно хубаво   Blush

Алест, честит рожден ден, малк она патерица   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве и щастие ти желая   bouquet
Габи, да ти изям сладката куча, значи... много ми е хубава  Heart Eyes
Мойта пък се разгонила и една лигла е станала, само иска да я милвам и гуша... а ако не и обърнем внимание и почва да скрибуца  ooooh!
След по-малко от 10 дена чакам братчето и кандидат снахата да идват на гости  Flutter от сега правя планове къде, кога и как ще ходим  Blush дано не ми дотежи тумбата много до тогава.

п.п. Марица, сега прочетох поста ти... съжалявам, че така се е получило  Sad Не ти ли дадоха причина за отказа, защо не е приета?

# 92
Габи,личи си че хубаво сте си изкарали.
Марица,пробвай в colejio concertado.Цените на са чак баснословни като в напълно частно училище.

# 93

Марица,пробвай в colejio concertado.Цените на са чак баснословни като в напълно частно училище.
Абе мен ако питаш,не желая да се връщам тук след август месец,но не ме пускат. Crossing Arms
Искам да си ида,да си запиша детето на градина,да запо4на работа и да у4а отново.Ама не. Naughty
Аз съм перфекционист,правя вси4ко както трябва,но нещата ми тук се полу4ават с много нерви и загуба на време.То явно си ли4и,4е не трябва да си губя времето в тая държава и се вбесявам 4е трябва да стоя тук.
А за консертадо,мисля 4е май месец приклю4иха с новите у4еници.Така 4е ми остава да се надявам единствено ако някой се премести,откаже,което не е добър вариант,тъй като оби4ам нещата ми да са ясни.
Абе ве4е съм се примирила,4е явно няма да да е у4ени4ка дъщеря ми тази година,само не знам как ще я натискам да живее като отшелник толкова време. #Crazy
В никое свястно публико няма да влезне,защото 5 то4ки са малко.

# 94
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала.
Юни почти мина,а тук все дъждовно,не сме усетили още жега.Ходихме до Таррагона на плаж все пак.Още се моткаме  със самолетните билети....и цените им се качват,качват.
Марица,дано намериш решение! Алисия е записамна в колехиото срещу нас,много удобно,на есен ще видим как ще подтръгнат нещата.
Габи,както винаги снимките са ви чудесни!

На всички рожденници,които съм пропуснала-честито,макар със закъснение!

# 95
  • La casa de Mickey Mouse
габи снимките са страхотни и малкия е такъв сладур а ку4о е направо да го схрускаш, как ми напомня за моя звяр
алест 4естити ти празник на патерици нека поне едно твое жеание се реализира и много усмивки
марица поне при нас 4астните у4илиЩа записват до септември, но тук ги има в изонилие май са пове4е от държавните и най новото което направиха е една смесена застраховка обу4ение и здравна и излиза много изгодно
за бг и аз искам но и мен не ме пускат 4е Ще си се мъ4а тук
но като казвам 4асни говоря за разни френски англииски холандски и незнам си оЩе какви колехиота
клара как сте с бебка, ние растем но май пове4е аз станала съм слон но няма как важно е малкото дива4е да е добре, за отпуските добре 4е имаме отпуска през август инъ4е Щях със сигурност да си взема баха 4е тъпия енкаргадо на една от обрите така ми лази по нерсите и все сме в превикания с него, но Ще го изтърпя оЩе малко няма как

# 96
  • ES
Здравейте момичета,
Честит рожден ден на Алест на патерици, да е жива и здрава и мнооого щастлива! Бесос! [/b][/i][/size][/color] 

Ние продължаваме с адаптацията, и доде се адаптираме ще дойде време да си ходим.
Рози, малко късно видях въпроса ти. На отиване не искат пълномощно за детето, на връщане искат. Но не зная как е на летищата. Ние ще се връщаме с таткото, така, че няма да ни трябва. А ти намери време да споделиш как си в БГ, малкия как приема новия свят?
Марица, наистина гадничко се е получило с училището на Ани. Ама цяла година как ще я държиш в къщи? Как се определят тези точки за приемане на децата?
Габи, хубаво е че си правите разходки сред природата. Скандалната ви съседка седна ли си на д-то?

... ама тъпо ме вързаха с парите в Б и сега трябва да си тря докато си ги взема, че хич не са малко...

Какви са тези пари?

Хей, бременлийките, как сте? Мърдат ли бебоците? Нека мърдат там, че после като се появят на бял свят, майка ти жална. Гледайте да си почивате повечко, че това ще ви остане в близката 1 година.

Нямате ли вест от Рали, как е минало раждането и как се казва малката красавица?

Тук до скоро беше хладничко, но и тук взеха да настъпват жегите. Добре, че сме до Балкана, че повява мако хлад привечер.

До скоро!

# 97
  • Spain
Честит рожден ден Алест!
желая ти щастие , любов и много радост! Hug  bouquet
Марица мисля 4е молбата за преразглеждане се пуска до директора - като отиде6 при секретарките те ще те насо4ат . незнам какво то4но трябва да представлява .. успех и дано измислиш нещо . в краина сметка поставя6 на мъжа си въпроса с или .. или .. децата са ни по важни от парите  Wink
Габи 4удесни снимки !
Бари ела да ни види6 пустинята -всеки ден 40 градуса - няма дъжд няма джан джун Simple Smile . нацелувай Али  Heart Eyes
КЛара не се нерви за глупости ..лека бременност  Hug

# 98

Марица мисля 4е молбата за преразглеждане се пуска до директора - като отиде6 при секретарките те ще те насо4ат . незнам какво то4но трябва да представлява .. успех и дано измислиш нещо . в краина сметка поставя6 на мъжа си въпроса с или .. или .. децата са ни по важни от парите  Wink

Да,Хулиган4е до него се пуска,само дето днес никой не можа да се справи от секретариата с мен,та ме заведаха ли4но при него. hahahaАз му казах за какво искам то4но неговото у4илище,на него му стана много приятно от думите ми,обясни 4е само тя и още едно моми4енце Карла имали по 5 то4ки.И то по местоживеене,други то4ки нямали.Аз се радвам 4е няма от другите гадости,дето дават то4ки,естесвено,ама 4естно ли е затова 4е ти е нормално детето да не може да у4и?
Ей сега тъкмо принтирах една денунсия,която ще връ4а в общината в секцията по образованието. LaughingИли това у4илище или никое друго.То4ка.
Пък мъжа не му е на сърце да стои без нас.Той си има планове хубаво,ама и аз искам да се развивам,а не само да съм шофьор на детето си и деня ми да е обсебен от деца,манджи и проблеми с бюрокрацията.

Гери,незнам как ще я държа вкъщи цяла година.Мисля да я за4исля на баща й да ходи на работа с него. LaughingИли да ходи на детска градина.

# 99
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте всички!   bouquet

Почвам ви подред Mr. Green, че напоследък само четях отгоре-отгоре.

Амелия, добре дошла отново. 5 месеца без нет са си много време!  #Crazy Голяма краста е. Чак майка ми в Бг, дето преди 2 год за първи път се престраши да работи с комп., сега е като болна ако по някакъв повод спре нета Laughing

Гоя, как сте вие двечките? Кротичка ли е малката или използва всеки удобен момент да понамести вътрешностите на мама?  hahaha

Дунда, какво изобилие от торти  Shocked, даже си запазих картинката на моя комп.  Mr. Green

Вивиан, явно апартамента върви добре и сте завършили почти нещата! Вече по-често се мяркаш из темичката.  Hug

Гери, как сте? Митето свикна ли с обстановката там? Сигурно накрая няма да му се тръгва, и ще е много свикнал с майка ти!  Heart Eyes

Мама на Дени, ако те интересува някой медицински термин, питай!  Peace Иначе за електронен речник испански-български не съм чувала. Дори обикновените за комп са ужасни, аз поне досега не съм попадала на свестен.

Рози, днес ли пътуваш? Ако е така, лек път и приятно прекарване! И да се върнете почернели  Mr. Green - ето така да ви светят само зъбите.

Алест, на тази девойка чат-маниачка, що не й дръпнеш кабелчето на нета  Twisted Evil без да се усети? То на самия курс ползвате ли интернет?  newsm78 С коя компания летите - с Луфтханса ли?

Габи, по снимките си личи, че сте прекарали много хубаво!  Simple Smile

Марица, по какви критерии се дават тези точки?  newsm78 Понякога трябва лееееко да се извъртят нещата, за да влезе човек в границите.

Клара, не се нервирай.  Hug Ако ще и 5 индианец да има в офис, интелигентните хора си личат отдалеч  Flutter. Къде ще водиш гостите, избра ли маршрута? Дано прекарат приятно, при нас, който идва за първи път, обикновено 2 дни се аклиматизира към сухия и горещ въздух. И обикновено вечер спи облегнат на перваза на прозореца hahaha

Рали, какво става с теб? Къде се изгуби? Мина цяла седмица, откакто влезе в болницата! Дано всичко е наред и просто да нямаш време за форума от недоспиване  Hug Да нагушкаш малката принцеса от всички лели тук  Mr. Green

Асто, къде пак изчезна, да не се забавлявате с Адриана на вилата на свеки? newsm78

# 100
Здравейте,момичета! Hug
Марица,съжалявам,че така се е получило с училището на Ани.Жалко,че ти се налага да си хабиш нервите отново с поредната простотия.Сигурна съм,че ще намериш най-доброто решение. HugСтискам палци всичко да стане с колкото е възможно по-малко ядове.Аз отдавна реших,че не искам моето дете да учи тук и сега разбирам колко време и нерви съм си спестила.Септември,живот и здраве тръгва на детска градина в България,където се чувства най-добре и където убедена съм ще получи най-доброто.

# 101
Влизам на барзо дове4ера патувам за Мадрид,утре сам в на6ето мило посолство Wink.Вес мерси мила за пожеланията,не сам се прибирала 2 години и полвина,незнам за моя бебо,но аз 6те сам 6а6ардисана каде се намирам докато свикна.Ина4е за Хектор не се тревожа,не ме тарси много тои оби4а 4уждите хора да го зака4ат и ме забравя Wink.Днеска бях на фризор и се ракрасих малко Blush.Хаеде 6те пи6а от БГ.Целувки на вси4ки  bouquet

# 102
Амелия,ти ще се прибираш с нея ли?Или майка ти ще я гледа?
Защото на мен ве4е ми е убийствено тежко без Ани и броя дните докато си тръгнем.А и нея я усещам като я гледам и си говорим по скайпа,4е й е много мъ4но за нас.Колкото и добре да се грижат за нея,тя си иска майката и бащата. Cry
А аз тези денунсии,които писах,сега ги скъсах и хвърлих и съм взела решение като се приберем да се продава жилището и да се прибираме.Няма смисъл,тука стигаш до определен предел и след това нямаш развитие.Не е както в Канада,да ре4ем,където имаш възможност да растеш професионално.
Друго,което ме притеснява е,4е аз като дете съм имала възможност да у4а в най_доброто у4илище и съм имала най_добрия лекар.Нещо което тук не мога да осигуря на моето дете.Е,какъв е смисъла тогава да се мешаме в боклука,като можем да не го правим? Wink

Вес,то4ките са по местоживеене,инвалидност,бедност,многодетно семейство,близост до работата на родителите,по_големи братя,сестри,у4ащи в съответното у4илище.
Та ние имаме от местоживеене 5 то4ки и толкоз.
Нямаш право да избираш.

# 103
Марица,и аз не знам още. Майка ми работи,но има възможност да я гледа,обаче и аз като теб не мога дълго без нея.Миналото лято я оставих в България за около 3 месеца и си обещах,че никога повече няма да си причиня това.Напълно те разбирам и знам как не минават дните.Като за начало мисля да е с майка ми,но ако ни е много трудно една без друга аз ще се прибера и ще си я гледам,но нея няма да я върна тук.Само за празници и през ваканциите,за малко защото само толкова е хубаво тук.

# 104
честит рожден ден Алест

заповядай със закъснение но от сърце

Общи условия

Активация на акаунт