Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 236
  • 557
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Хехе да не те отказах.... Grinning недей така нищо сложно няма Hug
Избираш си красиво цвете, слагаш го на слънчево място и поливаш само в чинийката....после само се наслаждаваш Mr. Green
Или ако предпочиташ изчакай Флората догодина  /ако си от София newsm78 иначе по цветарските магазини/ и си купуваш грудка....садиш и чакаш...още по-голям кеф. Моето Камено цвете 2 /пръсканото го садих март месец Heart Eyes/ а за догодина съм планирала още ooooh!

# 361
ми не, нямам много добър опит с теменужките  Rolling Eyes и със семенцата  Mr. Green но и аз много харесах едно напръскано  Flutter ще си помисля, не съм се отказала  Wink проблемът е по-скоро, че нямам слънчево място отвътре (теменужката я приютих под сянката на едно друго цветенце  Grinning), а на терасата страшно много пече  #Crazy т.е. или луда сянка (север), или диво слънце (юг)!

# 362
нямах време снощи да ги изнеса и се чудя сега, почнах да се разубеждавам, пускаме климатика за по половин час засега и немога да се навия нещо, иначе моята теменужка още е жива и незнам как се е получило Crazy

# 363
момичета, днес имам рожден ден  Blush  Hug и то какъв! ставам на 30  Mr. Green Heart Eyes и тъй като напоследък прекарвам доста повече време с вас, отколкото с реалните си приятелки, искам да ви почерпя
хапнете си и малко тортичка

а сега отивам да правя истинска торта  Blush

# 364
Снежи Hug newsm51 всичко най най най да ти се случва, много радост и любов  bouquet

# 365
ето и резултатите от анкетата!
какви цветя предпочитате да подарявате?
саксийни  29 (67.4%)
букети  13 (30.2%)

икебана  1 (2.3%)
сухи   0 (0%)
изкуствени  0 (0%)
 Общ брой гласове: 43

пускам другата и само да отбележа, че аз ВЕЧЕ предпочитам саксийни  Rolling Eyes така или иначе ме е жал за рязаните цветя  Confused дори днес съм казала на мъжа ми вместо букет, да ми купи каменно цвете  Mr. Green

Теди, мерси  Embarassed

# 366
  • София
Честит Рожден Ден, schneee ! Много усмивки, щастие и любов с любимите хора

# 367
schneee, честит рожден ден!
Здраве, любов, благоденствие и пълна къща с цветя!
Весел празник!

Гласувах за саксийни цветя, макар че предпочитам аз да си ги избирам.
Много обичам, да получавам и букети - по възможност по-арт!
За последния ми РД, една близка ми подари укоренено клонче от едно цвете, натопено в пластмасова чашка - страхотно се зарадвах!
Абе, цвете ли е - все радост ми носи!

Crazy

# 368
Честит рожден ден baloni и от мен Hug! Пожелавам ти много Crazy (както винаги) здраве, радост и щастие  bouquet, а също така и много успехи там където искаш да ги имаш smile3525!

Наздраве beer!

# 369
  • БГ
schneee, честит рожден ден! newsm51

Дълго младей,
век поживей,
много се смей
и във всичко успей
!

# 370
кажете ми от какво зависи дали ще цъфти теменужката Rolling Eyes

# 371
момичета, днес имам рожден ден  Blush  Hug и то какъв! ставам на 30  Mr. Green Heart Eyes и тъй като напоследък прекарвам доста повече време с вас, отколкото с реалните си приятелки, искам да ви почерпя
хапнете си и малко тортичка

а сега отивам да правя истинска торта  Blush

Честит Рожден ден и от мене и да ти кажа, че и аз днес съм рожденничка, но ставам на 31.  Wink

# 372
кажете ми от какво зависи дали ще цъфти теменужката Rolling Eyes

Теди слагай на теменужката тор за цъфтеж. А моите теменужки цъфтят целогодишно

# 373
Tasha, честит рожден ден и на теб, голям купон днес в нашата тема  bouquet  bouquet  bouquet, торя я, но тя не се е хванала още хубаво ще почакам да видя ако не цъфне ще викам Crazy

# 374
Теди ще ти дам листенца от лилава теменужка, на който съм дала се скъсват да цъфтят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт