Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 391
  • 557
  •   1
Отговори
# 90
Снежна и аз се надявах да кажат кой кога накъде е, да намина към Добрич ама нищо не казаха Crossing Arms сега за наказание ще пращат китки по пощата Crossing Arms

# 91
  • На края на света !
Гласувах и аз - имам около 30 саксии.  Simple Smile

Стефани, каучукът ти е страхотен! Моят също е на 10 години и така му висят клонките Simple Smile. Африкански млечен храст е това "дърво" цъфти и ражда плодове по принцип, но на мен не ми се е случвало такова щастие още. Synadenium grantii му е латинското име.
Ами и моето не е раждало нищо Thinkingдали да не го посадя в градината newsm78

# 92
Не понася зимата, недей по-добре.

# 93
  • На края на света !
Е аз зимата ще си го прибирам така правя с доста растения  Thinking

# 94
  • София
Цветарки,
...
Снимала съм ги по местата им, без да ги подреждам специално за снимка.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142905&photo=1

Много ме накефи как си си надписала цветята Joy Grinning Много са хубави
Това неизвестното от първата снимка е Маранта или Калатея...не съм сигурна далече е на снимката. По-скоро е Маранта
Скоро и аз ще си обновя албума, че моите цветя тъкмо сега са се разцъфтяли Mr. Green

# 95
  • На края на света !

Ето го прословутия цвят но плодове не открих Sad

# 96
балкона ври и кипи от цветове Crossing Arms

ми покажи де  Rolling Eyes

С голямо удоволствие, но нямам с какво да снимам...
другия месец ще имаме профи дигитален и ще накарам мъжо да направи истински снимки...тъкмо ще е още по красиво от сега...очаквам и калдъръмчетата да цъфнат Peace

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 12:09 от stellina

# 97
Аз пробвах миналата година да го изнеса на балкона и слънцето му прогори листата (югозападен балкон имам) и маса от тях окапаха. Ако ще го изнасяш в градината нека не е на пряка слънчева светлина - да не загине.

# 98
  • На края на света !
Е то моето си е на балкона но го грее само сутрешното слънце иначе знам че има вероятност да му изгорят листата . Peace

# 99
Цитат
Не занм каво да го правя...знам, че цъфти, защото от него дадох на майка ми, а при мен - нищо   

бих те посъветвала да пробваш да вкорениш нов резник,също и както са те посъветвали по-нагаре светло място ,поливане и торене  bouquet

# 100
schneee доколкото знам периода на цъфтене на каланхоето е през зимата и началото на пролетта Thinking ,не очаквай да цъфти и през лятото.

моето от март не е спирало да цъфти newsm78
Снежна и аз се надявах да кажат кой кога накъде е, да намина към Добрич ама нищо не казаха Crossing Arms сега за наказание ще пращат китки по пощата Crossing Arms

Ами Мириел в събота щеше да е във Варна и щеше да се вижда с някой, но за вземане- не за даване Mr. Green
А Цоцоланка ще минава през София пак за вземане Peace

# 101
их ама, как никой няма за даване Rolling Eyes аз само една калатея, или каланхое, дето прилича на стромантето, все го забравям, та беше едно самотно сега имам още 3 издънки Crazy

# 102
Anim,
много ти благодаря! Hug
Имам още много снимки, но ще чакам мъжо, да ги свали.
После пак ще досаждам и ще питам конкретно! Mr. Green

Хваща ли ви яд, когато дадете другиму от ваше цвете и чуждото порасне в пъти по-едро и красиво от вашето!?  Twisted Evil Вчера си умрях от яд /може и защото е на свеки цвете Mr. Green/ - един мини-фикус, който просто не подозирах, че може, да добие такива размери и листа! ooooh!

Анкета за зодиите на цветарките много ще ми е интересна!  Peace В настоящата няма, да участвам, че не ми се броят саксии...

Петуниите - кога е моментът, да се оставят прецъфтели цветове, за да се образува и събере семе? И въобще заслужава ли си това упражнение?newsm78

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 14:05 от envia

# 103
това което имам аз като петуния, бабчето направо си ги увива на една тел да влекат и в крайна сметка, тези изсъхналите и семената са си там целогодишно Rolling Eyes

# 104
stellina, и аз в момента съм с вързани ръце, пък и моят балкон вече е доста цветен  Blush

бе вие голямо менкане му ударихте  hahaha цяла България обиколихте с тези цветенца - Плевен, Добрич, София, Варна, Ботевград......  hahaha

за петуниите си мисля, че може да оставиш по всяко време прецъфтели цветове за семе, но някой (мисля ламита) беше разказвал нещо за хибридни растения и как нищо не става от семенцата, така че внимавай!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт