Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 215
  • 557
  •   1
Отговори
# 405
клематис е, бистрихме го това растение в предната тема мисля  Blush има и вкоренени резници по цветарските магазини, но са около 15 лв.  #Crazy

каменното цвете може ли да не е на слънце  newsm78 в смисъл вътре, в стаята 

искам да питам и за моето каланхое  Blush мисля, че Дими беше споменала, че като спре да цъфти трябва да се прибере на тъмно за 20-тина дни! наблюдавам, че моето спира да цъфти, но почва да изкарва нови клонки  newsm78 да го прибирам ли  newsm78 20 дни на тъмно без поливане  newsm78

# 406
Та и аз исках да питам за каланхоето...Що листа има, но никакъв цвят,дори и не му се чува да цъфти.....

# 407
исках да попитам аз и за моите хризантеми ! едната я чакам всеки момент да цъфне, но имаше въшки и я пръсках със сапунена вода - днес я гледам - някои листа пожълтели, оклюмала  Cry Cry Cry нещо може ли да се направи  newsm78 възможно ли е да е от сапунената вода  newsm78 или от слънцето  Tired но тя пък не е претенциозна и миналата година доста време ми цъфтя  Rolling Eyes моля, дайте съвет  Praynig

другата ми хризантема е купена - до скоро цъфтя в много красив цвят, но сега пъпките от сума ти време си стоят на едно и също положение и не се разлистват - гледам днес и тя клюмнала  #Cussing out

направо съм отчаяна  #Cussing out #2gunfire

# 408
Ей, тез жеги умориха и цветя, и животни ,и хора......

А и човек в темата от опитните няма да каже и даде съвет....

Приказваме си ние със Снежната дама,ама кой да чуе.....

# 409
като съм почнала да питам, белким някой ми отговори  Blush

та: другата ми чуденка е защо на този бенджи му пожълтя листенцето  newsm78 нормално ли е  newsm78 толкова му се радвам, а той също ме ужаси  Sick след толкова положителни емоции от последните дни, нещо днес цветята ми ме изненадват неприятно  Cry Confused  Rolling Eyes

ето ми и хризантемите, за които питах в предишния ми пост

# 410
Та и аз исках да питам за каланхоето...Що листа има, но никакъв цвят,дори и не му се чува да цъфти.....

мамо Цоцоланке, за каланхоето знам, че цъфти през зимата и сега вече трябва да почне да прецъфтява, въпреки че в цветарския магазин преди няколко дни гледах каланхоета, целите обсипани с цвят!

# 411
  • БГ
Schneee,моите хризамтеми са в градината не съм слагала в саксия.Сега в горещините и те така изглеждат в следобедните часове  увяхнали, но като ги полея вечер се оправят.Иначе и моите много въшлясват,но ние пръскаме наред с тези препарати дето са за зеленчуковта градина.
Бенджамина да не си го преполяла,аз го поливам след като засъхне почвата,но миналата година  докато бяхме на почивка съседката се беше престарала с поливането и имаше доста жълти листа те изпадаха и после си излязаха нови,но моя е  по-голям.

# 412
сега вече трябва да почне да прецъфтява

То моето не е цъфтяло,че да прецъфтява..... Joy Joy

# 413
добро утро от мен, аз после ще чета, само да ви кажа че вчера хванах това предаване за цветарки по ТВ7 и ми хареса Peace

# 414
Schneee,моите хризамтеми са в градината не съм слагала в саксия.Сега в горещините и те така изглеждат в следобедните часове  увяхнали, но като ги полея вечер се оправят.Иначе и моите много въшлясват,но ние пръскаме наред с тези препарати дето са за зеленчуковта градина.
Бенджамина да не си го преполяла,аз го поливам след като засъхне почвата,но миналата година  докато бяхме на почивка съседката се беше престарала с поливането и имаше доста жълти листа те изпадаха и после си излязаха нови,но моя е  по-голям.

eми аз поливам хризантемите всяка вечер обилно! пристисняват ме тези леко пожълтели листенца  newsm78 голямата хризантема я засях миналата година в саксия (дали не беше даже и по-миналата  newsm78) от градината на свеки! миналата година цъфтя доста, сега е направила пъпки.... сложих я на малко по-малко слънце, та да видим.... много ми е слънчева терасата - южна

бенджамина уж не съм го преполяла и затова се чудя, а скоро го хванах и още не съм наясно с него  newsm78

# 415
много е странно това листо наистина, може да му е дошло времето, но ако забележиш още едно такова листо според мен го премести най- добре или намали поливането, нали знаеш че е сръдлив малко Joy

# 416
еми четох някъде тук из темата колко добре му се отразява да бъде навън и затова го изнесох на терасата  Blush но листенцето се появи още докато беше вътре! а всъщност има и нови листенца  Heart Eyes

Теди, аз не съм го гледала това предаване! по кое време е   newsm78 по ТВ7 дават и едно за ремонти, което е много хубаво, но все го хващам накрая  Mr. Green

# 417
от 14 и 30 е в неделя, Нели май беше писала за него и все се каня ама чак вчера го хванах, иначе моя си има една камара нови листа, но не са му пожълтявали / пупу/ ако е само това няма какво да те притеснява според мен Peace

# 418
А предаването има ли повторение? И в нета има ли го някъде качено - нетера напр?

И май крутона ми ще изкарва лист.....най-сетне и той...Аз мисля тез дни някой цветя от терасата да ги прибера в къщи на хладина.....Че то навън и на сянка е горещина...Поне докато отминат големите жеги,че и нали утре дават 40градуса.....

# 419
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
цветарки здравейте и от мен.

да се похваля и аз с някое друго цвете, след като глоксинията ми загина Confused...но теменужката ме зарадва:

ето го моето най-малко каланхое, захванато е от клонче, никога не е стояло на тъмно. просто му намалявам поливанията

това е ахименеса, имам поне 6 саксии, много ми харесва как цъфти.

това са ми каскадните мушката, на 3 години са:

свеки е голяма цветарка, тези 3те са нейни:

със зеленчукопроизводството няма да се хваля  Joy, макар, че за мен е голям успях при този странен климат да си отгледам бг сортове...

Общи условия

Активация на акаунт