Разширени вени- кой, как се бори с проблема?

• 562 300
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 1 020
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Привет, и аз в отбора на разширените вени Simple Smile
Имам записан час за склеротерапия - ще се премахва една изпъкнала вена над глезена, която ми създава болежки. Но като запазвах час ми обясниха, че процедурата е съвсем кратка. Тук чета за 30-40 мин. и се обърках. Колко е продължила при вас? И само боцкането ли е или има и друго?
Иначе питах - инжекцията, която ще ми поставят е fibrovein 1%. Ще ходя на процедури на всеки 3 седмици до пълното излекуване.
И още нещо да пиам - понеже съм с много нисък праг на болка, а чета че си наболява - възможно ли е да си поискам упойка?
Благодаря.

Отговарям си сама, може да е от полза на някого.
Процедурата при мен беше около 10-15 мин. На единия крак за разш. вена, а на другия за напукани капилярчета. Не болеше, усещаше се само боцкане. Е, не е приятно, но се изтрайва. Сложиха ми ластични бинтове и това беше. Ааа, след процедурата трябваше да вървя 15-20 мин. Сега 3 седмици тр. да нося ласт. бинтове или компрес. чорапи и после на още 1 процедура. Според доктора 2 процедури ще са ми напълно достатъчни, но ще видим.

Привет!
Признавам си, че чета по доагонал и не помня, каква е цената и къде сте я правили интервенцията?

# 1 021
здравейте днес забелязах че отзад на крака около вените леко кафевее.От какво може да е това според вас

# 1 022
Здравейте на всички:)Следя темата,и горещо се интересувам от всякакви новини.
Причината да Ви пиша е,че при едно от търсенията ми в нета попаднах на една страничка която искам да споделя с Вас.Там доста подробно е описан проблема за вените,има съвети,графики и видео с упражнения,обяснения за различните видове операций и тяхното прилагане,мазила,кремове и гелове.Надявам се да бъде от полза на всеки и да съберем колкото се може повече полезна информация и заедно да се справим с този доста популярен проблем.Успех на всички.
Ето линка http://www.lechitel.net/разширени-вени-2/

# 1 023
Здравейте,
Някой от вас лекувал ли се е от разширени вени при д-р Борислав Денчев в МБАЛ "Дева Мария", гр. Бургас. Можете ли да ми кажете малко подробности относно прегледа, операцията, цени и др. ?
Благодаря предварително!

# 1 024
  • Hell
Здравейте, Мами! Имам разширени вени на 28 години  съм и смятам април месец да се оперирам. Изключително ще съм благодарна, ако ме насочите към някой добър специалист. Пропуснах да спомена, че не съм раждала, но вече не мога да издържа и искам час по-скоро да се избавя от тях. Благодаря предварително!

# 1 025
Здравейте, Мами! Имам разширени вени на 28 години  съм и смятам април месец да се оперирам. Изключително ще съм благодарна, ако ме насочите към някой добър специалист. Пропуснах да спомена, че не съм раждала, но вече не мога да издържа и искам час по-скоро да се избавя от тях. Благодаря предварително!
Д-Р ГАЛИЛИ Е СПАСЕНИЕТО

# 1 026
Тази гимнастика помага за циркулирането на кръвта,но
няма как да махне(заличи) разширените вени.
На мен лично не ми помогна,никаква разлика.

Естествено, че няма как. Разширени вени се премахват само при съдов хирург. Всичко друго е шарлатанщина и губене на време и пари при все още ширещия се примитивизъм и наивност у нас..

# 1 027

Това са просто още някакви шарлатани - лекували разширени вени с хума. Пък и рак.

# 1 028
  • Sofia
Аз съм си правила нещо като маска на краката с хума и много добре се чувствах,но не ме излекува,просто облекчава.

# 1 029
В крайна сметка явно без интервенция не може при разширените вени.
Някои успял ли е да , излекува едва ли, но да подобри нещата с ластични чорапи и мазила?

# 1 030
Ластичните чорапи и мазилата помагат само да не се влошат нещата повече.

# 1 031
Ластичните чорапи и мазилата помагат само да не се влошат нещата повече.

Мажа с Иновазин, като ме заболи, но Лиотон 1000 май ми действа по-добре.
Ластичния чорап ми се свлича, моя номер си е, мериха ме на място, пробвах го, стои добре, но като ходя се смъква, може би аз не го слагам правилно  Thinking
Както и да е, почти съм се навила за операция, но пък лекаря които ме гледа есента, твърдеше, че засега нямало нужда!

# 1 032
  • Sofia
Чорапите се свличат,когато крачето не е много финно Rolling Eyes,затова аз си взех с колани  Wink

# 1 033
  • have faith and be patient ..
може би има нещо такова , щото моята свеки все се оплаква ,че и падат чорапите  Shocked което аз недоумявам .. с моите се борих сумати и време да ги събуя , преди да им хвасна цаката ... а че тя де , свекито , е доста пълна жена , може и да има истина в горното твърдение  Peace

# 1 034
Чорапите се свличат,когато крачето не е много финно Rolling Eyes,затова аз си взех с колани  Wink

Не е задължително. Случва се и когато се перат в пералня да се прецакат. Имам медицински, бели и ужасно стегнати - ей тия нямат изсулване. Проблемът им е само че са мн плътни и не са за лятото

Общи условия

Активация на акаунт