Разширени вени- кой, как се бори с проблема?

• 574 933
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте! Опасявам се, че ми се появяват разширени вени. Имам болки и отоци в двата мускула на краката. Появиха ми се спукани капиляри. Вените ми туптят и имам чувството, че денонощно мърдат. Rolling Eyes С две малки деца съм и през целия ден съм на крак като едното е почти през цялото време на ръце. Twisted Evil
 Мога ли да започна да пия Вариксинал без лекарско предписание, защото в скоро време не се очертава да имам свободно време, за да отида на съдов хирург? Доволни ли сте от тази хранителна добавка?
Мажа се редовно с Лиотон 1000, но осъзнавам, че това не е решение на проблема... Някакво друго мазило бихте ли ми препоръчали?
 bouquet

# 841
  • Sofia
Лиотон1000 е най-добро според лекари и аптекари

# 842
На мен ми изписаха флебодия .

# 843
На мен ми изписаха флебодия .
Как минава прегледа при съдов хирург? newsm78

# 844
Мен ми гледа и опипа краката и после доплер
Вените за него ми били козметични само, но сега имам ново нещо_ силен сърбеж на сгъвките на краката, около вените. Споделете лек

# 845
Момичета, някой пил ли е Рутин за вените.

# 846
Моя приятелка пие в момента, но след консултация с лекар. чувства известно облекчение, но заедно с това си прави и домашна маска на краката от прясно овче мляко с настърган детски сапун. Последното го е прочела във някакъв вестник.

# 847
  • Sofia
Има ли някакво облекчение от тази смес?
И аз я направих,но още не съм се мазала.

# 848
Моя приятелка пие в момента, но след консултация с лекар. чувства известно облекчение, но заедно с това си прави и домашна маска на краката от прясно овче мляко с настърган детски сапун. Последното го е прочела във някакъв вестник.
И аз мисля да я приложа тая рецепта, макар и да не ми се вярва много

# 849
 Приятелката ми е доволна. Чувства известно облекчение - не "мърдали" вените. Но пие и Рутин.

# 850
Не съм прочел всички мнения по темата, но ви предлагам 100 % сигурно лечение без никакви лекарства. Това е ВИБРОГИМНАСТИКАТА на академик Алексей Алексеевич Микулин. Накратко: заставате в изправен стоеж леко разкрачени и започвате да се повдигате на пръстите на краката си около 2-3 см и рязко се отпускате. Нещо като стръскване, но не натъртвайте силно, а спокойно. Получава се рязък лек удар на пети. Така 30 пъти дневно без прекъсване с амплитуда от 2-3 секунди между стръскване. Туп...туп и продължавате до 30 броя - ВСЕКИ ДЕН. Гарантирано 100 % след месец-два сте оправени. Купете си книжката "Активно дълголетие" на Ал. Ал. Микулин. Честито здраве.

# 851
  • Sofia
Да,това е много ефикасно упражнение,правя го когато се сетя...
При по-дълго пътуване подуват ли ви се краката?
На мен много зле ми влияе дългото седене по време на път,краката ми се подуват,няколко дни не мога да се възстановя....

# 852
  • България
Това от личен опит ли го казваш?аз съм правила тази гимнастика, но не съм сигурна имаше ли някакъв ефект ,защото после забременях и спрях. По времето,когато я правех получавах страшни крампи на прасците през нощта.също не знам имаше ли връзка.сега съм към края на бременността -9-ти мес. с близнаци и от няколко дни забелязвам, че вените ми са доста подути,а има и нови.аз имам само на десния крак.
По време на бременността слагах фраксипарина,поради риск от тромбофилия,сега съм го спряла, дали от спирането се увеличиха, не знам.
Някой на терапия с фраксипарин?

# 853
Не съм прочел всички мнения по темата, но ви предлагам 100 % сигурно лечение без никакви лекарства. Това е ВИБРОГИМНАСТИКАТА на академик Алексей Алексеевич Микулин. Накратко: заставате в изправен стоеж леко разкрачени и започвате да се повдигате на пръстите на краката си около 2-3 см и рязко се отпускате. Нещо като стръскване, но не натъртвайте силно, а спокойно. Получава се рязък лек удар на пети. Така 30 пъти дневно без прекъсване с амплитуда от 2-3 секунди между стръскване. Туп...туп и продължавате до 30 броя - ВСЕКИ ДЕН. Гарантирано 100 % след месец-два сте оправени. Купете си книжката "Активно дълголетие" на Ал. Ал. Микулин. Честито здраве.

Вие изпробвал ли сте го лично, и ако да - какъв точно беше вашия случай?

# 854
  • загубено
Тази гимнастика помага за циркулирането на кръвта,но
няма как да махне(заличи) разширените вени.
На мен лично не ми помогна,никаква разлика.
Просто спорт и се чувстват краката по леко.

Доли,подуват се и моите.
И то след операциите,до тогава никога
не съм имала подуване и тежест.
Гледам да не се застоявам дълго и да ходя повечко.

Общи условия

Активация на акаунт