Разширени вени- кой, как се бори с проблема?

• 575 085
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 435
мацки относно чорапите и чорпогащите Mr. Green искам да ви светна от къде си ги купувам и то за 1.2 лева,,,,ходя по килата и се намират чисто нови,което си е супер.На които не му се дават 40-50лв да порови малко Whistling.

# 436
..искам да ви светна от къде си ги купувам и то за 1.2 лева,,,,ходя по килата и се намират чисто нови...
Къде ходиш? "ходя по килата" ???

# 437
 Joy
Сигурно има предвид магазините за втора употреба, нали там цената е за килограм  Laughing

# 438
Joy
Сигурно има предвид магазините за втора употреба, нали там цената е за килограм  Laughing
Аха, сега разбрах  Peace

# 439
Абе момичета защо се заяждате ,просто споделям ,че в магазините втора употреба има ластични чорапи и чорпогашници и то нови.Имам една лазерна операция и една склеротерапия,,,,,,,мисля че не го споделям от хубаво както и да правя реклама на неиде си.

# 440
Грешиш, никой не се заяжда, просто смешно си го написала "ходя по килата" Grinning
А Паца дори не те е разбрала.

# 441
Сори ама в Търново на магазините втора употреба им викаме -кила.Не съобразих,за израза  Mr. Green

# 442
  • загубено
Ако чорапите са нови,в опаковка са си ок.
Но ако са носени,по добре не рискувайте.
Аз носих преди операцията и се разтягаха за 2-3 месеца.
Така или иначе,налягането го дават до 6 месеца.

Има чорапи и по 20-30 лв.

Защо след операция носите чорапи?
На мен докторът ми каза,че няма нужда .

# 443
до сега съм купила 6 чифта които не са с опаковка ,но си личи че са нови,нямат следи от носене,разтягане и т.н.

# 444
  • Пловдив
да знам,че годините нямат общо просто от любопитство поппитах.И също ми е ясно,че може да са вътрешни това ме притеснява.Ама личния не ми дава направление и незнам колко пари е на свободно
Около 25-30лв.вземат за преглед с доплер.

# 445
  • Sofia
от няколко месеца си мажа вените с магнезиево олио,мисля,че добре ми действа,не ме болят и като че ли са поизбледнели...

# 446
portokalche мерси за отговора ама на цялото тяло или не

# 447
  • Sofia
само на крака

# 448
  • Пловдив
portokalche мерси за отговора ама на цялото тяло или не

Досега прегледът с доплер освен на краката ми е извършван и на корема.Там  е основна вена/артерия , през която слиза кръвта от сърцето. Но пък аз имах проблем и с клапите.
Харесай си доктор, обади се и разпитай и виж дали те устройва какво включа прегледът.

# 449
  • София-България, Израел - където си поискам
Здравейте на всички, от няколко дни усещам болки в краката/ от зад на жабите/ имам чувството ,че ще ми се пръснат. Предположих,че е от затоплянето на времето и друг път съм имала подобни болки и са минавали за една вечер или ден, но сега продължават няколко дни. Дали е от разширени вени? Мазах ги с крем с конски кестен облекчението е за малко, контрасни душове, краката на високо какво ли не пробвах. Много съм притеснена, ще посетя лекар, но моля ви споделете дали при някой от вас с разширени вени имате същите симптоми. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт