Разширени вени- кой, как се бори с проблема?

• 574 931
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Ефекта ,който съм забелязала от мазилата е за кратко чувство на лекота...Същото го постигам и с редуване на хладки и студени обливания на краката или компрес през нощта със зелеви листа.

# 601
И аз пия Флебодия по време на бременеенето, нямам оплаквания, отразява ми се много добре  Peace

# 602
  • България
Здравейте ,
да попитам има ли някой който е изпълнявал "виброгимнастиката" на А.А. Микулин и има ли резултат?
http://www.fengshuibg.com/forums/showthread.php?tid=286
Аз от Няколко дни го правя редовно по 3-5 пъти на ден. Миналата година бях започнала, но не знаех точно как и колко и скоро прекратих. Сега смятам да  съм постоянна поне  един месец да видим ще има ли някакъв  ефект.

# 603
  • Sofia
Аз ги правя когато се сетя или когато съм в басейн.Не съм много редовна,но добре ми действат Peace

# 604
Аз бях започнала да я правя, но съседите под нас негодуваха и спрях  Sad

Иначе както е казала Doli, ефекта от мазилата е временен. Аз ползвам кремът на Кройтерхоф с червени лозови листа - прилагам сутрин и вечер.

# 605
Пробвала съм съм сигурно всичко,което се продава като мазила.Хапчета също доста изпих.Ефект-никакъв от нищо.
tina_Троксевазин съм пробвала още преди много години,когато дори не ми бяха толкова зле вените,но....нищо.Единствено от Детралекса в комбинация с Аулин табл. поне болки нямах.Надявам се и аз да науча нещо от вас,ефективно и вълшебно   bouquet

# 606
  • Sofia

чува ли се Thinking да не сте на градоред?

# 607
  • България
Нашата съседка не се е оплакала. Но тя явно е много търпелива жена , защото и дъщеря ми, откакто живеем тук - вече 3-4г. голямо думкане и думка на главата, то е скачане , бягане, тропане. Правим й забележка, но тя си е такава енергична Simple Smile И тази жена нито веднъж не се е оплакала. Сега се чудя смоята виброгимнастика, сигурно се  чува  newsm78

# 608
Запис в темата и от мен. Отдавна си имам една по- издутичка вена, но от няколко дена боли и си е релефна. И май не е само тази. Мажа се с крема на Кройтерхоф, докато отида на съдов хирург Sad

# 609

чува ли се Thinking да не сте на градоред?

Не, в панелка сме...

# 610
Бях на съдов вчера и ми препоръча да си направя операция преди вената да е започнала да прави тромби  Cry Ужас, за момента изчаквам, пия детралекс, магнезий и се мажа с лиотон. Не съм си взела чорапи, лекарят каза да не слагам. Вие носите ли чорапи в топлото време? Или са препоръчителни за зимата  newsm78

# 611
  • Sofia
не се страхувай от операцията,минава и се забравя Peace

в жегите не нося чорапи,не е желателно да те спарват ...и аз приемам тези лекарства и се мажа с лиотон

# 612
Lenas,  и на мен така ми бяха казали, че съм за операция.

Две години по-късно отидох на друг съдов хирург, през това време пиех само Детралекс. Носех чорапи в най-голямата жега, защото много ми отичаха краката. Имах постоянни болки. Прегледа ме и каза, че изобщо не съм за операция. Смени ми лекарството и сега втора година нямам оплаквания.  Peace
Не казвам, че случая може да е същия, но понякога е хубаво да потърсиш и второ мнение ако имаш възможност.

Успех!

# 613
  • загубено
Ако има опастност от поява на тромб се оперира.
Наистина е хубаво и второ мнение на лекар.
Чорапите се носят постоянно. Но трябва лекар да ги е изписал
и определил налягането. Потенето няма нищо общо а
ако се махат е заради отслсбване на мускулите.

Дано не ти се наложи операция,но ако не е страшно  Peace

# 614
Благодаря на всички за отговорите и съветите  Hug
От вчера пия детралекс по 2 на ден, също магнезий и се мажа с лиотон. Ще потърся и друго лекарско мнение, вероятно към края на другата седмица, тъкмо ще видя дали вената ще се поприбере от лечението. Вече е много по-слабо болезнена (да не чуе дявола). Колко време може да се пие този детралекс?
Ако има обрзуван тромб/и, би трябвало да се види на доплер, предполагам  newsm78
За съжаление в момента имам и друг здравословен проблем и тези вени ми идват като ново 200. Но както са казали хората, едно зло не идва само Sad Дано да не се окаже наложително да се оперирам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт