Разширени вени- кой, как се бори с проблема?

• 574 884
  • 1 111
  •   5
Отговори
# 930
Благодаря ! Братовчедка ми ходи в клиника Здравето при др. Кючуков, каза, че е доволна.

# 931
Здравейте момичета, можете ли д апрепоръчате съдов хирург з аконсултация и преглед с доплер за Пловдив. От няколко гоидини си отглеждам разширени вени но не има обръщах собено внимание. Сега обаче дискомофортът се увеличи доста и ми се иска да получа комптентно мнение, благодаря

# 932
Влизам, за да споделя добри впечатления от Димитър Марков от Софиямед. При мен се оказа, че нямам повод за притеснение, все пак ме прегледаха и с доплер и получих съвети за профилактика. Доволна съм, много слънчев човек и по опашката пред и зад мен съдя, че е и голям професионалист. Успех на всички !

# 933
  • Sofia
За него съм чувала добри отзиви,но от един с арабско име,който прави доплер и се мисли за голям спец останах крайно разочарована...в темата съм го споделяла мин.година

# 934
Влизам, за да споделя добри впечатления от Димитър Марков от Софиямед. При мен се оказа, че нямам повод за притеснение, все пак ме прегледаха и с доплер и получих съвети за профилактика. Доволна съм, много слънчев човек и по опашката пред и зад мен съдя, че е и голям професионалист. Успех на всички !

При него се оперирах ... и на мен ми направи добро впечатление ... преди него се преглеждах и  допитвах при още двама във ВМА ... Е ПЪРВО МИ ОБЯСНИХА, ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ СА ИМ МАЛКИ И УТОЧНИХА КОЛКО ТРЯБВА ДА ИМ ДАМ НА РЪКА ...ПРИ ДОКТОР МАРКОВ ТАКЪВ РАЗГОВОР ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ...

# 935
  • Sofia
И нищо ли не плати?
Каква операция ти направи,класическа или лазерна?

# 936
И нищо ли не плати?
Каква операция ти направи,класическа или лазерна?

Платих си за избор на екип по държавни определени със закон такси ... както когато раждах в Шейново на касата си платих и ми дадоха фактура ... а онези двамата специалисти ми говориха за пари лично на ръка под масата нали разбираш разликата, което ме подразни страшно много ... можех и да не си платя за избор на екип  това си беше мое лично решение, което не съм обсъждала с лекаря, който ме оперира ... една жена заедно с мен оперираха и каза че е с направление и не е платила нито стотинка освен 15 лева за три дена престой в болницата ...

# 937
  • Sofia
Лазерна ли или класическа?

# 938
Лазерна ли или класическа?

Класическа

# 939
  • have faith and be patient ..
лазерната не се поема от касата  Peace

# 940
  • Sofia
И аз така знам,но някои твърдят,че и за лазерна нищо не били плащали Thinking

# 941
Здравейте, може ли да ми препоръчате съдов хирург във Варна. От двете бременности има разширени вени и искам да ги премахна, за сега не ми създават проблеми, не ме болят, само са изпъкнали.

# 942
  • София
А някой правил ли си е радиочестотна аблация? Другата седмица ще се оперирам по този метод в трета градска и събирам мнения

# 943
  • Sofia
Каква е разликата между радиочестотна и лазерна?

# 944
  • София
Разликата е в електродите,които се вкарват във вената и маи радиочестотната е по-скъпа и топлината е контролируема,няма опасност от изгаряне. Но не съм на 100 процента сигурна. Затова питам ако някой си е правил........

Общи условия

Активация на акаунт