Първите рождени дни чакат АВГУСТинчета добри !

• 9 530
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета  Hug
Марулка по-добре ли си вече?Оправяй се бързо,че много е гадно да си болна и да си гледаш детенцето  Cry
За обиците и на мен ми казаха,че първо около 30 дни се носят медицински и после се слагат златни  Heart Eyes,аз също мисля че докато са малки е по-добре да им се дупчат ушите,защото нищо не разбират  Laughing
Дани много сте сладки  Peace,а аз също споделям мнението на Pepper,а пък ти все се оплакваше че си дебела и с целулит,но лично аз не видях нищо подобно много си си гот  Laughing Laughing
Валка, Ели ама много сте шик  Hug,права е Дани ако има такава тема августинските ще са № 1  hahaha
И ние днес бяхме на консултация,вече сме 8,900 кг. и 73 см.За първи път бях при новата педиатърка /нали сега се сменят/,но останах много доволна,а пък Даяна не спря да протяга ръцете към нея да я гушне /много я хареса/
Ставам да вечеряме,после може пак да пиша  Joy

# 91
  • у дома
Привет  Hug а да се разпиша както подобава  Mr. Green
Вчера си спретнахме страхотна среща – две мадами с един спящ принц  Laughing (за съжаление Начко с dusheto не успяха да дойдат  Sad ) ще кача снимки малко по-късно, за да разберетe кои са мадамите и кой принца  Peace  Mr. Green
Вчера бяхме на консултация, Ния е наддала 400гр и само половин см пораснала – т.е. 8.900 и 73см  Mr. Green (точно колкото Даяна на miss_74  Laughing ) втория зъб е готов да излиза, горните 4 и те, въобще веселба ще е в близките дни  ooooh! педито каза за морето – задължително бебето не бива да се пече директно на слънце и в никакъв случай голо  Peace Може да се топне в морето, но после задължително се подсушава с кърпа. Не бива да стои мокро  Peace Слънцезащитните и противокомарни неща са задължителни.  Peace
adrianska аз се чудех доста време какво да вземем за Ния против комари, кърлежи.. ние с баща й използваме autan или off и сме доволни  Peace но не са подходящи за бебета, затова се доверих на избора на marulka_s  Hug] (аз купих лосиона, а не спрея) на Zanzarin (цанцарин) с жожоба и алое вера, подходящ за кърмачета и малки деца  Peace miss_74 ние няма да дупчим уши скоро, нека Ния да порасне и ако иска, да си ги пробива  Mr. Green bubcheto15 ние сме на 5 хранения и двете млечни са последните хапвания – в 18.30 и 21.30  Peace сутрин в 8.00 започваме с попара.
Мнението ми за коланите за ходене е същото, като за проходилките  Mr. Green Ember гинекологичен преглед задължително се прави първите дни след като свърши М  Peace
blanc, чакаме конкретно предложение, не се ослушваме  Joy Казвате кога, къде и в колко часа и който може да идва  Mr. Green Няма угодия за всички, така че един ден тук, един ден там и така  Peace  Sunglasses Pepper ние заминаваме 3 дни след вас  Laughing вие накъде поемате  newsm78 на Ния банския го взех от Премаман (щото използвах карта за намаление 10%  hahaha ). Средната цена е 20-на лева. малко й е голям и не е точно като за нейната възраст, но мисля, че ще върши работа (нашия е спортен и също е от две части, ама пампата ни се види  hahaha ). но смятам да й взема и още един, само долнище, което си е за памперс. но още търся  Thinking dani777k, adrianska си е признала, а Обърквация трябва да е няколко дни преди това, но си трае  Laughing и не ще да каже, а нас ето тук ни има ЦЪК регистрираш се, цъкаш на желаното предаване ( в случая Горчиво от 4-ти юни и така  Joy ) ама то няма нищо за гледане  Crazy Нията си хапва рибка  Peace AndyB миси за инфото  Hug elli78 като се приберем живот и здраве от морето, ще докладвам как й е понесъл пътя на Ния, повече от 2 часа не сме пътували с нея - тях ги понесе добре  Peace относно лекарства – аз винаги си нося за главоболие хапове, на татито взимам за стомаха му и прахчета против разтройство. Зависи къде ще ходим, може да вземем и нещо друго. А сега за Ния ще носим и противокомарни, слънцезащитни, панадол, дентинокс   Mr. Green
малеееее съвсем се улях  ooooh! спирам  Stop че и МОНК се опитвам да гледам (това нещо го пиша два часа, заради тъпия забиващ комп  #Cussing out )
лека и спокойна нощ   bouquet

# 92
Здравейте и от нас!
Нещо днес не мога да стигна до комп., а вие наистина сте изписали доста  Laughing. Прочетох ви отгоре отгоре и дано да не пропусна нещо.
dani777k наистина снимките ви са чудни - май успя да създадеш на всички ни вече морското настроение - ние дори ходихме днес да търсим бански на нашта госпожица ама нещо не намерих кой знае какво - имаше само в mothercare две сладурски моделчета за 50лв Crazy.

Вие се чудите на Kaili как се е справила за снимките, ама аз се чудя vst80 дали не работи с фотошопа, че на всички снимки Лори е с една и съща усмихната муцунка - само фона и дрехите са различни  Laughing.
Pepper такава е моята Лори - хильоти се като жабка. Аз обаче не се съмнявам, че и твоето мишле е като моето - все пак са си адашки  Laughing

Аааа и между другото - Дани ти сигурна ли си, че си била бременна и си раждала, че изобщо не ти личи   bouquet?
И аз точно това се чудех  newsm78

За пътуването - ние мислим да тръгнем по-рано, за да може Лори да спи през по-голямата част от времето. Иначе аз и тук из София като се возим съм се запасила с всякакви играчки и диск с детски песнички и за сега ми вършат работа Peace
За лекарствата смятам да се посъветвам с педито, но си мисля и аз нещо за темп, за нослето, вит С - всъщност Лори до сега не ми е боледувала и аз и в нас нямам много неща.

Ще спирам, че е време за баня, папане и спане, пък и прекалих. По-късно ще се включа пак  Mr. Green.

# 93
  • софия
Лелееее Блу,много ме е яд  #Cussing out!
Какви сухари спечелиха  #2gunfire!Тая с розовия жакет се усмихна само когато и даваха подаръците  Sick!
Аз си мислех,че мъжо ти,ще каже МУЗИКА !Такъв тип ми изглежда,не че киното не "заслужава",но за мен музиката е   Heart Eyes!

# 94
Mомичета видяхте ли това: http://dnes.dir.bg/2007/06/13/news1778520.html
Направо съм бясна.  #Cussing out #2gunfire Как може да има такива идиоти и да им дават книжка. Чак се разтреперах все едно на мен се е случило. Close

# 95
elli78, то щот днес с теб не се видяхме па затова да се видим поне у нета  hahaha И без това никой друг не ми се върза на агитацийката, тоя път слабичко представянето в нашата тема  Mr. Green
dani777k, турни се бе мило, да те има и тебе поне и от към бюст да го докараме, че ние сме мнооого зле  Crazy

Val_stef,те този аватар ти прилича Simple Smile
Аууу остава злато и собствената ми мутра да не ми отива...тогава ще я втасам съвсем  tooth

bubcheto15
, що така не ме виДиш  newsm78 Странна работа с какво си - Мозила? Ама всъщност и с каквото и да си трябва да се виждам все  Thinking

miss_74, давай да те видя и тебе мило  Heart Eyes И другите не се ослушвайте ами се изтипосвайте да си ви гледкам  Heart Eyes

А за тия комари голям ужас е тук при нас все още не е дошъл пика, но сигурно ще дойде всеки момент   Sick

# 96
Пак съм аз  Mr. Green
dani777k днес бяхме в мола в търсене на бански и в "Севънсекънд" нямаше такива красоти  Cry
val_stef ето ни и нас, но за съжаление не мога да си сложа такива хубави снимки като ваште - незнам какво правя ама все са такива малки, далечни и размазани  newsm78
Kaili нямам думи, или по-скоро не ми се иска да се изразявам с такива думи, каквито ми идват на ум  #Cussing out

# 97
val_stef ето ни и нас, но за съжаление не мога да си сложа такива хубави снимки като ваште - незнам какво правя ама все са такива малки, далечни и размазани  newsm78

Ей ТУК мило директно ти намаля снимката - ти само я качваш и задаваш размера  Wink

А за тоя шофьор думи нямам, гледах го по новините репортажа  #2gunfire

# 98
  • В ЛЮтеницата
Валка, и аз не те виждам Sad
Заинтригувахте ме  Laughing!

# 99
Ама ето на Лорка ме гледа от монитора   Heart Eyes
Много странно....верно че качвам на един чехски сайт, но до сега не знаех че не се види  newsm78

# 100
Приспа ми се.  newsm46 Сладки сънища на всички! smile3524

# 101
  • София
Е хайде да се разпишем и ние в новата тема и да ни видите в цялата ни прелест, колкото се вижда Laughing

Dani ха добре си си дошла ! хубаво сте си изкарали на моренцето...

# 102
Еее сега вече трЕба да се видя  Laughing само дето смених снимката, че с предната бях много у анфас, тъй съм по загадъчна   Crazy

Норка, виждаш се ама много ситно, като vst_80, трябва по големия размер да зададете май  newsm78

# 103
Здравейте пиленца,

много сте писали, zа което се радвам, само дето вижте по кое време смогвам да 4ета Sad
Големи сте мацки, еваларка, нямам думи  Embarassed
Аz покрай кьрменето сьм се тотално zакотвила с килограмите, много ме е яд, особено като си гледам снимките от сватбата, хи4 не проумявам как 6те се вмькна в старите парцали...

Анди и Мики, леле колко ме е яд zа провалената ни сре6та, просто бе6е иzвьн обстоятелствата и моя контрол. Как сте утре сутрин, zа6то не zаформим едно сутри6но матине?
Спирам 4е клавиатурата ми играе мрьсни игри4ки,

прегрь6там ви вси4ките   bouquet

# 104
Добро утро от нас!

Тони беше много неспокоен тази нощ и накрая стана още в 6,30, а аз гледам така Tired. сега ще изпия едно кафе и се надявам да се разбудя.
После ще пиша пак, че сега не мога да мисля.
  love001

Общи условия

Активация на акаунт