Изпитаните билкови рецепти на баба Ванга

• 354 295
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
  • България
имам много инфо в нета за нея  и тук в бгмама и в други саитове.
аз давам 2пъти на ден по 1с.л на 6год дете неразредена на Аркол.
за имунната система.

# 196
# 197
някой правил ли е компреса за трета сливица с кукуряк??

# 198
ако имате хибав, стар, сребърен накит,
почистете го добре със сода.

оставете го във вода за час,
така се отделят сребрните йони,
пийте, мажете, гаргара.
по 1 л на 3-4 часа.

# 199
# 200
  • гр. София
 Бебето ми кашля вече около 40 дни. Водих го на двама различни доктори и казват, че нищо й нямало, давела се от слюнка,т.к растът зъби. Давахме сиропи Мукосолван, Хустагил и накрая Стодал /подтиска кашлицата/. Ефект нямаше. От няколко дни давам от рецептата на Ванга с лук, картоф и ябълка /не ги беля/ и кашлицата значително намаля, да не каза че почти изчезна. Ще продължа още и мисля че ще отшуми след още няколко дни. Давам й по 1с.л 3 пъти на ден след ядене.

# 201
И аз тук  Hug

БРОНХИТ (у дете) - 1 глава червен кромид лук се обелва от люспите и се издълбава в средата. напълва се с 1 чаена лъжичка небет шекер. Всеки детето изяжда по една глава до оздравяване

Колко време да оставя небет шекера в лука? 1 нощ дали ще е достатъчно?

# 202
Може и да е писано, но да попитам за неща за висок холестерол?

# 203
Сребърната вода на Аркол се пие разредена!!!
Има описание на шишенцето.
За високия холестерол-повишеното съдържание на холестерол в кръвта е знак,
че телесните клетки са изработили защитен механизъм,за да се противопоставят
на осмотичната сила на кръвта,чрез която се отнема още вода през клетъчната
мембрана.
Осмозата предтавлява преминаването на водни молекули от страна с по-висока концентрация
към страна с по-ниска конц. на вода.
Свръхпроизводството на холестерол и натръпването му в клетъчната мембрана е природна даденост,за да се предпазят живите клетки от обезводняване.
Когато приемаме лекарства заради висок холестерол и го понижаваме,организма ни започва да го произвежда в по-голямо количество ,за да поддържа водния си баланс.
Извинете за дългия пост,но това прочетох скоро за този проблем и започнах да пия двойно количество вода от обикновенно.

# 204
Ох, сигурно ще прозвучи много идиотски, но когато отворя сайта, даден в началото на темата, не намирам никакви рецепти на Ванга, а само линкове към разни други - магии, простотии и т.н. Би ли ми обяснил някой къде точно трябва да вляза, за да видя рецептите?

# 205
  • у дома
ще ви следя

# 206
Какъв компрес за червено гърло със Т ?
Вода с оцет на нас не помага за Т,нещо друго?

# 207
  • България
компрес с извара-наидобре сот домашно мляко,но става и с купена извара.помага много-използваме го винаги и за детето и за мен.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444377.0
има и още инфо виж и в часа на мама-там има подробно как се прави и как действа.
бързо оздравяване.

# 208
  bouquet
Здравейте и от мен!
Ето ви извадки от книгата #ВАНГА# с автор Красимира Стоянова, издателство Български писател София 1989 година:

За жълтеница има много просто лекарство, което лекува до 3 дни без остатък.
Още щом се забележиболестта, в продължение на 3 дни всяка сутрин се изпива сокът от 1 лимон,размесен с 1 лъжичка сода бикарбонат. Изпижа се на гладно.

# 209
 ooooh!

На болно дете с възпалени сливици и увеличена 3-та сливица -
да се направи кора от меко тесто и да се наръси със счукани на ситно изсушени пръчици от тревата -спреж- Да се направи компрес на вратлето от тази кора- като яка
Да стои кората най- много 2 пъти по половин час

Общи условия

Активация на акаунт