Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИАНАМАМА!!!! ПОЖДЕЛАВАМ ТИ МНОООГО ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ И ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЕ ПРЕЗ АВГУСТ!!!![/size][/color]

Добро утро!!!
Ще се възползвам от кафенцето на Ментина  Hug
Днес ще уча мнооого сериозно, а утре мисля да ида на лекцийката на 9 месеца, ще се радвам да се видим пак  Hug Само ако може да кажете дали ще идвате, че да ида аз по-раничко да запазя място, нали ще се говори за раждането и сигурно ще е супер гъчкано..Така, че КОЙ ЩЕ ИДВА УТРЕ НА ЛЕКЦИЯ В МИС КАПРИЗ?

# 61
  • вкъщи
момичета благода ря ви за пожеланията!
успяхте да ме извадите от гадното настроение,което ме е обзело.ще се опитам да ви почерпя поне виртуално!
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://img204.imageshack.u … 6hl%3Dbg%26sa%3DG

# 62
  • вкъщи
еми тва е като съм си неграмотна,няма да успея,но чувствайте се почерпени!
благодаря ви пак! Hug

# 63
Честит Рожден Ден Марианамама! Да сте здравички и да се гушкате скоро през август!  nbirthday

# 64
  • UK
 Честит Рожден Ден Марианамама   bouquet Hug

Ей бургазлийки няма ли да ходим на лекцията днес  newsm78

# 65
каква лекция? и от колко часа е?
бургазлийки, ще ходите ли на протеста в събота? да се уговорим нещо, ако искате. аз смятам направо в 10 пред общината да отида

# 66
  • UK
бургазлийки, ще ходите ли на протеста в събота? да се уговорим нещо, ако искате. аз смятам направо в 10 пред общината да отида

сега в 9:30 ама темата е много интересна за на "първи грижи за новороденото в болницата и у дома" ама няма време така, че казвайте че аз съм още сънена  Peace

# 67
  • Златна Добруджа
Марианамама, мерси за почерпката  Peace

Ментита от къде знаеш рожденият ден на всички  newsm78 има темичка ли някаква?
Vasq78, на 1-ва стр. на Форума най-горе излизат имената на рожденниците и годините, които навършват  Grinning

# 68
А каква е темата за Варна утре някой да знае  newsm78

# 69
  • UK
А каква е темата за Варна утре някой да знае  newsm78

Ето темите за цялата страна  Peace
 http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1092/84/

# 70

сега в 9:30 ама темата е много интересна за на "първи грижи за новороденото в болницата и у дома" ама няма време така, че казвайте че аз съм още сънена  Peace
ей, ще я пропусна. от другия месец сигурно ще ходя. само по един път в месеца ли е? в софия май са всеки четвъртък. newsm78

# 71
О, момичета аз утре няма да идвам  Rolling Eyes на тая ще и се изнервя 100% ще вземе да обяснява как ваксините са най-полезното нещо за нашите бебета и няма да я изтърпя  ooooh! Ще си гледам зъбоникнещото у дома и ще му бърша сополите  Tired

# 72
  • UK

Ето следващата ама мен много не ме вълнува тази тема... аз си ги знам кой кой е в родилното  Tired

Бургас
27. 06. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Jersey, (ул. “Вардар” 27), до новия БСУ – Росица Данкинова, акушерка в МБАЛ Бургас ще представи темата “Кой кой е в родилната зала.”

# 73
  • Видин
Честит Рожден ден Марианамама
Бъди жива и здрава и август с най-сладкото бебонче.   bouquet
Момичета, аз докато ви изчета тази сутрин то стана 9ч. Направо сте невероятни.
Това е от мен за сега, пак ще пиша

# 74
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕМ Марианамама

Много здраве,любов и здрави дечица ви пожелавам
Мегитке аз на лекция нама да дойда нещо не мога да стоя на едно място и да слушам напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт