Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИАНАМАМА[/b]
Благодаря за почерката   bouquet.
Поне съм спокойна, че не само аз не мога да спя, само че ме домързява да се включвам толкова рано катовас.
Някоя от бургаските мами може ли да ми обясни къде се намира кабинета на д-р Калчева, знам че е някъде до пожарната и дотам съм с инфото

# 76
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Марианамама! Много здраве, щастие и незабравими мигове с двете съкровища!

# 77
  • Пазарджик
Честит Рожден Ден, Марианамама!  Tada  bouquet Много да сте здрави всички вкъщи, само щастие и радост да цари в семейството и август месец да се радвате на сладко, здраво бебче  Hug

# 78
  • UK

Мегитке аз на лекция нама да дойда нещо не мога да стоя на едно място и да слушам напоследък.

Е нищо  Laughing здраве да е  Hug с нея и без нея пак ще се справим  Hug

# 79
  • Пловдив
Честит рожден ден,marianamama !!!  bouquet
Ние почнахме ремонта-дано да прилкючи бързо.Сега спим в хола и свекарите забравят че сме там и си влизат когато искат #Cussing out.Мъжа ми не смее нищо да каже все пак сме на гости там.

# 80
Софиянки поспаланки, къде сте??? Хайде ставайте и казвайте за утре кой ще идва на лекцийка, ама като гледам какви сте сънливки  Joy...май сама ще си ходя...

# 81
  • UK
 Херка аз ще ходя на протеста но в 9 на охлюва... ако искаш да отидем заедно  newsm78

# 82
Някоя от бургаските мами може ли да ми обясни къде се намира кабинета на д-р Калчева, знам че е някъде до пожарната и дотам съм с инфото

Точно срещу пожарната е на ъгъла на Александър Велики и Гладстон, с бели щори, входа е откъм Гладстон.

http://bgmaps.com/map.asp?sid=cd2cb58d144fe0f2be76f2a2be6f89ed&a … mp;Map42_27.y=176

# 83
Мегита, не съм сигурна, че ще се натуткам до 9. искам да се опитам да поспя малко в събота и неделя, че напоследък не ми се отдава  ooooh! освен, ако се събудя рано-рано да се чуем и да се уговорим  newsm78. балоните от къде трябва да ги вземем?аз само по главната съм виждала да продават  newsm78
elissee , аз мзимам такси и казвам до пожалната. кабинетът е на срещуположния тротоар, страничон на пожарната. пише с големи букви.

# 84
  • UK
Мегита, не съм сигурна, че ще се натуткам до 9. искам да се опитам да поспя малко в събота и неделя, че напоследък не ми се отдава  ooooh! освен, ако се събудя рано-рано да се чуем и да се уговорим  newsm78. балоните от къде трябва да ги вземем?аз само по главната съм виждала да продават  newsm78
elissee , аз мзимам такси и казвам до пожалната. кабинетът е на срещуположния тротоар, страничон на пожарната. пише с големи букви.

Балоните ще са при Голди...  Peace

# 85
GERA и HERELINA много благодаря за инфото, в петък съм на 3Д и нещо почна да ме хваща страх, ама много страх  #Crazy.

# 86
GERA и HERELINA много благодаря за инфото, в петък съм на 3Д и нещо почна да ме хваща страх, ама много страх  #Crazy.
не е страшно  Laughing после чакаме отчет.
аз да кажа, че вторият път останах доволна от прегледа. първия път като че ли ме претупа.

# 87
Гледайте "Искрено и лично" за бъдещите мами е!

# 88
Колко време те гледа? Дава ли после диск или аз трябва да си нося, единствено знам че цената е 70лв.  Grinning. Мен ме е страх не от самия преглед, а да не каже че нещо не е добре, затова все отлагам, но обещах на бъдещата леля да й кажа дали да купува рокли, че вече няма търпение  hahaha.

# 89

Еее, от какво те е страх. Радвай се, на 3Д прегледа е страхотен и ще видиш бебо. Няма какво да се шашкаш.  Laughing Ще видиш , че после цял ден няма да ти слезне усмивката от лицето. Аз пък нямам търпение да отида, но ще бъде чак другата седмица май. За да го съчетая с взимането на болничния.  Rolling Eyes

man4eva Аз тъкмо него гледам.....

Общи условия

Активация на акаунт