СНБМ - инициативи - 11 част

• 13 296
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
В пощата съм пуснала нещата и за модула за достъпната среда. Вижте и тях и тези за майчиното и детско здравеопазване и коментирайте, моля Praynig

Звънях на Елена да си види пощата и репликите. С  Крум ще дойдат в 9.10 сутринта. Хриси е говорила с него.

Наси, не съм разбрала явно, така е по-ясно Hug

Останаха ми 3 диска да запиша,  всичко друго е готово.

# 91
Току що ми потвърдиха участие от Агенция по заетостта - Марияна Мърмърова

# 92
Обадиха се от ФРГИ - Миряна Сирийски ще ни е модератор във вторник

# 93
Супер за Миряна!
Дано се представи добре и да ни е в помощ!

От мен остава да напиша презентацията си и да я дам на Доли за разпечатване. Утре май ще дойда на работа, но по-скоро по презентацията ще работя и ще симулиам дейност по останалите неща - ще предложа на шефката утре да си отработя вторника... Стискайте палци!

страхотни сте, мацки, много работа вършите! шапка ви свалям на всичките!
Аз ще дойда на обед може би на кръглата маса или малко преди обед и ще помагам, ако има нещо на момента. само моля като си приключа с презентацията и ако започне дебат - които сте там да помаате  и да се включвате, защото по тая част не съм особено добра. Само в писмен вид мога да споря и да врещя...  Mr. Green

Ине, визитки имам ли?

# 94
Хрис, получих договора за целево финансиране от ФРГИ в 2 екземпляра.
Как да направим да ти го предам?
Да го занеса на Доли?
Ине, ако ще идваш във вторник можеш да го донесеш тогава и направо да го дадем на Мирияна.  Peace

# 95
Прегледах Агенция Фокус. Няма нищо написано за нашата кръгла маса  Sad

http://www.focus-news.net/?id=n724112

http://www.focus-news.net/?id=n724283

# 96
Момичета, Хриси, кажете какво да правим със самолетите и близнаците. Ще дискутираме ли този проблем? Моля да си кажете всички до утре вечер, вземете отношение, моля  Praynig.

Хриси каза, че еговорила с човек, който работи в авиокомпания и са й обяснили, че имало само 3 + 1 кислородни маски на тройка от едната страна. И затова не може да пътува майка с 2 деца под 2 години. Парадокса е, че ограничението е само до 2г. възраст, точно през времето в което не се плаща билет за децата. Т.е. аз го разбирам така, че не искат д анастанят дете само на седалка, независимо, че би било в столче за кола или кошница. Защото ако го настанят ще изгубят пари. А майката не може да държи и двете деца. Странното е, че веднага щом започнем да плащаме билети на децата, веднага се намира начин да бъде настанено и второто близначе на същата тройка седалки newsm78 И явно вече го смятат за способно само да си държи кислородната маска newsm78

Какво мислите?

Аз обработих пак здравния модул, както и слайдовете за него. Вече съм го завършила, сега ще го пусна да го видите. Хриси, ти ще се включиш ли по въпросите за млеката и ако да - кои точно точки поемаш? Кърменето?
Кали става въпрос , че само дете под 2 години не може да седи на седалка, независимо дали е платен билет или не
Освен това не става въпрос само за кислородната маска, а и за евентуална евакуация, тъй като сам човек не може да евакуира 2 бебета.
Кали ще се разберем по телефона къде да се включа  Peace
Аз снощи си направих моята презентация, но нямах нет, така че не съм пускала още.

# 97
# 98
Момичета, много голям пропуск от наша страна - не сме поканили главния архитект на София, г-н Диков.

Опитах да се свържа с него, но явно го няма на тел 9 238 238. Дадоха ми и един друг телефон, на който се включва факса и затова моля който има факс да му прати поканата по факс  ето телефона 980 67 41. Много е важно да присъства!!!!
Доли ,Ина, можете ли да се включите с помощ?

Също така ако прозвънявате телефоните и в понеделник ви моля да се опитате да се свържете с него отново, за да знаем дали ще дойде. Иначе част от моите неща се обесмислят напълно за достъпната среда. Кой поема?

# 99
  • София
Някой може ли да провери в електронните медии от 12.06. дали има анонс и информация за събитието - агенциите Фокус, дир-а и т.н.?

Аз преглеждах Фокус на 11.06. и на 12.06. до след обяд, но нямаше нищо.
За съжаление архива не е достъпен и не мога да видя за 12.06. дали вечерта са пуснали нещо. Sad

# 100
Доли е пратила на Диков факс с поканата и в понеделник ще му звънне. Дано да го открие.

Доли каза, че от паркинги и гаражи нямало да дойдат, поканата ни била смешна и трябвало да поканим столичния инспекторат, те прибирали повечето глоби. Rolling Eyes

# 101
Ина, Хриси ми звънна да ми каже, че искат интервю с Елена от седмичния труд. Говори си направо с нея, може да й кажеш да си донесе направо 5-6 сниммки с децата й за събитието и да е готова за интервюта и медиен интерес на събитието.

Има вероятност да е на представлени еднес и затова да не си вдига телефона.

За сряда ще отида на интервюто в 7 дни.

# 102
Мацки, комуникирах и с Доли, заради покана и включване в списък, информирам и вас -
току що се чух с шефката на дирекция Здравеопазване в Общината. Ще прати две експертки от отдела им - Кирилова - отговаря за яслите и Кехайова - отговаря за кухните. Беше адски мила /за пореден път ме изумяват тия хора/.
За съжаление те няма да присъстват на кръглата маса на Ива Станкова, затова моля ви Кали и Хриси - вземете си становищата и предложенията от понеделник и във вторник - с един куршум два заека.  Laughing

Утре съм пак на линия, дано не се изложа с тая презентация.  Sad

# 103
Момичета, относно договора е станала голяма каша.
Парите са преведени, но само 70 %, за което никой не ни е уведомил.
Ще говорим в понеделник дали ще може да ни преведат останалите до края на другата седмица.
по-късно ще пиша пак, че сега гледам да звъня телефони докато малкия спи.  Peace

# 104
Говорила съм с новините на К1, БТВ и Нова. да се надяваме, че ще дойдат  Praynig
"Искрено и лично" излизат в почивка, но Миглена Ангелова прояви интерес по темата и каза, че ще се свържат с нас след почивката.

Общи условия

Активация на акаунт