СНБМ - инициативи - 11 част

• 13 292
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Засега имам потвърждения от:

- в-к Политика - ще отразят събитието с текст и снимки, може да има и анонс преди това.
Предлагам също Хриси да даде и лично интервю.

- в-к Седмичен труд - ще дойдат на място.
Искат интервюто с Елена и снимки на дечицата за рубриката "Хлапета"

- сп. "9 месеца" - ще качат информация на сайта им, а в броя от Август ще отразят събитието.
След 12 ч на 19-ти ще има техен човек.

- сп. "Моето дете" (от групата на Санома Блясък) - ще дойдат от сутринта. Доста позитивно са настроени.

Това е засега от мен.
В понеделник продължавам.

За сряда ще отида на интервюто в 7 дни.

Ок, в 8:20 ч трябва да си в офиса им, който се намира с/у сградата на КАТ в Дървеница.
Контактът е с Марияна Маринова. Дала съм й името ти.

.... от паркинги и гаражи нямало да дойдат, поканата ни била смешна ...
Ако това е цитат на изказването от тяхна страна, мога да им кажа много неща в същия тон  #Cussing out

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 18:17 от Cruela D'Evil

# 106

За сряда ще отида на интервюто в 7 дни.

Ок, в 8:20 ч трябва да си в офиса им, който се намира с/у сградата на КАТ в Дървеница.
Контактът е с Марияна Маринова. Дала съм й името ти.

.... от паркинги и гаражи нямало да дойдат, поканата ни била смешна ...

Ще чакам обаждане за 7 дни, да ми обяснят къде точно се намират.

Ако това е цитат на изказването от тяхна страна, мога да им кажа много неща в същия тон  #Cussing out

И аз чакам обаждане от канал 1, трябваше да звъннат в днес, но не са го направили. Явно и те след инициативата ще ни отразят. Rolling Eyes

Доли й е обяснила на жената после какво точно искаме и е смекчила тона, но все пак няма да дойде техен представител. Уви!

Парадокса е, че ние искаме да им дадем повече работа и пари съоветно, а те се дърпат ooooh!

Наси, искаше ми се да отида на протеста на зачатие утре, но пак ням ана ко йда оставя мишките и ще трябва да остана вкъщи Rolling Eyes Поздрави момичетата от мен и дано този път има ефект от протеста Praynig

# 107
Хриси, ето един цитат от темата ми в близнашкия за новия закон за семейството -"ПО СТАРИЯТ ЗАКОН ПРИ РАЖДАНЕ СЕ ПОЛАГАШЕ МЕД.СЕСТРА ДО 40-ЯТ НА БЕБОЦИТЕ МОИТЕ МОМИЧЕТА ВЕЧЕ СА ГОЛЕМИ  НО ТОЧНО ПРЕДИ ДА  ГИ РОДЯ  ОТМЕНИХА ТОВА ПРАВО  А ИМАХ НУЖДА ОТ ТАКОВА КОМПЕТЕНТНО ЛИЦЕ ДО МЕН ЗАЩОТО МИ БЕШЕ АДСКИ ТРУДНО И ДНЕС СЕ ЧУДЯ КАК СЪМ ОЦЕЛЯЛА  ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА ".

Ако решиш го включи и ползвай инфото.

# 108
  • Варна, морето и сините вълни!
Дами, бихме се радвали ако ни подкрепите с подписи.
Става въпрос за петиция, която да се връчи на кмета на гр. Варна, във връзка с липсата на достатъчно ДГ в града.
Ако мислите че можете да застанете зад нашите искания, ще се радваме на подкрепа от сдружението! Hug

# 109
Ето и малко отчет от мен:

От Егида г-н Ямаков няма да дойде, нито ще изпратят представител, но ще напишат официално писмо до Сдружението ни и така ще си изкажат тяхната позиция. Ако решите може да го прочетете!

От ИСС - могат да ми дадат отговор в понеделник, дали ще има техен представител, но това всъщност го знаее и другата мацка от сдружението, която също им е звъняла. По мое мнение излишен двоен труд, но както и да е.........

От Национално сдружение на общините, г-жа Чавдарова няма време днес да даде отговор и остава и те за понеделник.

Ине, извинявай че не можах да ти помогна в прозвъняването, но знаеш на какъв огън се пека!

# 110
  • На края на вселената!
Днес моята принцеса Лина има рожден ден и става на 3год!
Имате голяма почерпка

Пожелавам й ВЪЛШЕБЕН РОЖДЕН ДЕН!
Най-прекрасните подаръци и безгрижно детство с весели игри и верни приятели!

# 111
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ч.Р.Д. на принцеса Лина! Нека бъде здрава, щастлива и много усмихната още дълги години!  Hug
Много прегръдки и целувки от нас с Георги и на рожденичката, и на майка и! Пожелаваме ви прекрасно изкарване на празника и много подаръци за младата дама!  bouquet

# 112
Честит рожден ден на Лина и щастливо детство!

Дес, имаш визитки, споко. Във вторник сутринта ще ти ги донеса.

# 113
Честито на малката Лина!!!
Пожелавам да е умно, будно, весело, здраво, любопитно, забавно детенце и много добра кака на бебче!!! Все така нежна като феичка и финна като елфче...  Heart Eyes
Весело изкарване на празника!!!

# 114
Честито мила Лина,
пожелавам ти мама и татко много да те слушат и винаги да имаш слънце по пътя си

newsm67

# 115
Честит рожден ден на малката Лина и от нас!
Пожелаваме и безгрижно детство и попътен вятър в живота!
Весел празник и много подаръци!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
Ето и малко отчет от мен:

От Егида г-н Ямаков няма да дойде, нито ще изпратят представител, но ще напишат официално писмо до Сдружението ни и така ще си изкажат тяхната позиция. Ако решите може да го прочетете!

От ИСС - могат да ми дадат отговор в понеделник, дали ще има техен представител, но това всъщност го знаее и другата мацка от сдружението, която също им е звъняла. По мое мнение излишен двоен труд, но както и да е.........

От Национално сдружение на общините, г-жа Чавдарова няма време днес да даде отговор и остава и те за понеделник.

Ине, извинявай че не можах да ти помогна в прозвъняването, но знаеш на какъв огън се пека!
Наси, аз звънях в ИСС, защото нямах нет и не знаех , че ти си го поела. Но аз като звънях ми казаха, че вече някой е говорил с тях, ти откъде разбра, че съм се обаждала? да не е звънял и някой преди теб  Rolling Eyes
Оставям ти да им звъннеш в понеделник  Peace

# 117
Честит рожден ден на сладката ЛИНА   bouquet
Да е весела, здрава, безгрижна и много обичана  Hug

# 118
Цитат
Наси, аз звънях в ИСС, защото нямах нет и не знаех , че ти си го поела. Но аз като звънях ми казаха, че вече някой е говорил с тях, ти откъде разбра, че съм се обаждала? да не е звънял и някой преди теб  Rolling Eyes
Оставям ти да им звъннеш в понеделник

Аз им звънях, веднага след като Ина ми изпрати файла кои институции да прозвъня. От там ми казаха, да звънна след един час. След като се обадих ми заявиха,  че сме получили отговор защо пак звъним. Извиних им се.

Друго - момичета в понеделник заминавам командировка. Моля ви прозванете ИСС и Национално сдружение на общините. Те би трябвало да ми се обадят, ако е така ще звънна да го отразите, че там май няма да имам нет на компютъра. Може да ми пуснете един смс, да кажете как е минала кръглата маса Grinning

# 119
Момичета, относно потвържденията, аз имам такова от Мариана Костадинова от Комисията по икономическа политика.
Никой друг не успях да открия в петък, на няколко места ми казаха да звънна в понеделник.
Говорих с Вера Александрова от новините на К1, тя няма да е в Бг другата седмица. Каза, че е казала на колегите си, но не е сигурна, че ще пратят някой. Каза, че дори и да не изпратят никой, тя иска да направи репортаж с нас като се върне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт