Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
-
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
-
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата по време на раждането и след това?
-
Какви са някои стратегии за справяне с предизвикателствата по време на раждането и след това?
.Добре че ми е много добричък мъжа и помага много.Преди да се роди малката изобщо не вярвах че ще се занимава с нея пък и искаше момче, а сега е влюбен в Билянка
храни я дундурка я, сменя папмерси....

Честито на мамчетата да са ви здрави бебоците и много да слушкат! Да кажа за храненето, в 01:00 ни е последното хранене за вечерта, после малкия бебо се събужда в 3 или 4 и почва да църка аз ставам давам му водичка и му бутам бибка в устата и той си църка и плюе бибката и аз пак я слагам и така близо час накрая се измаря от реване и заспиваме! На сутринта изяжда един тон мляко
така вече стана от както е роден! Казаха ми, че е хубаво да не го научавам на нощно папане и аз така и правя. Вече стана повече от 10 дни сме така вечер,но се надявам, че до 20 дни ще се научи, че няма ядене вечерта и ще спим двамата спокойни. Някой ще кажат егати садиската
казват че повечето добре кърмени бебета нямат нужда от водичка.
За леко подутите гърдички и аз съм чела че няма проблем и чето това са още от наще хормони.
. А трябва да си призная, че това не е лакомо дете, яде редовно през 4 часа, не яде по много ... обачееее
. Да ми е живи и здрав. Оги първият месец качи 1.550 кг, сигурно и Любослав ще бъде така.
съм послала едно чаршафче и същата такава завивчица/чаршафена/ сгъната на няколко ката и става дебеличка. Слагам мъника в количката без да го завивам, ако излезе вятър както става след обяд го завивам да не стане фал! И му купих чадърче защото не е хубаво да го пече пряка слънчева светлина! Много хубаво
на тиферич! Вземам и резервни дрешки от типа на връхна дрешка ако излезе ама много силен вятър, което във варна е нещо нормално и едно боди с къс ръкав ако случайно стане 40 градуса на сянка
! За храненето вечер, Лъвичке и аз съм чела доста нещица
на всякаде казват да не се лишава детето от нощното хранене, но аз по наблюдения на моя малкия мисля, че няма нужда от такова и все пак реших снощи да не го лишавам от храненето му в 4:00 и искам да кажа, че се събуди малкия в 5 измрънка дадох му цокна за 1 минута и заспа ами по хубаво да не се събужда ако ще ми яде колкото попова лъжичка! А за водата която му давам, че аз да не му давам вода колкото той поема за едно хранене храна аз му давам колкото да си намокри устичката! Всяко бебе си е отделно само за себе си, не може всички бебета да се гледат по един и същ начин
И за килограмите ми добре си хапва бебенцето ти,
те първите месеци най- бързо качват и най-много. GERY80 сложи му балдахинче на бебока. ted_ а защо бодува гладничко ли е детенцето или просто си будува? Аз да си призная вечер спя с малкия и много хубаво спинка ПУ! Ади аз отивам да готвя, че трябва да се яде нещо, а после с малкия пак отиваме на разходчица
О щях да забравя
След раждането съм свалила 10 кила според вас по колко кила могат да се губят на месец без да има последствия за кърмата!Ади лека от мене аз слагам престилката
Сега коликите ни понамаляха но и сега след сутришното хранене с триста зора заспахме, като се опули очите и не ги затваря. Сега отива аз да позатворя малко очи. Лек ден на всички мами

а имам усещането че след тази бременност е просто мисия невъзможна вече