Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 840
  • 272
  •   1
Отговори
# 60
Офффф върнах се от работа и аз!И ми е гадно щото с моя гаден запек днес си направих беля!
купих си някакви свещички за бременни и си сложих аз и зачаках!И след малко зверска болка ви казвам от ляво където е бъбрека и отпред!направо студена пот ме изби и ми се  Sick
Колегата си изкара акъла човека с мен! Така беше около 10 мин.и отмина постепенно.Сигурно нещо червата са натиснали бъбрека-ако е възможно и за това така се получи......не знам  newsm78 Много съм зле с моя стомах.....и дуфалака не ми помага и сладко от рози ядох и всяка вечер и сутрин пия топло мляко с мед и нищо!
А за корема ще ви кажа че имам чувството че расте с часове!Подпира ми здраво циците и ми ги подритва чат пат -  предимно дясната.....не че има значение  Laughing
Поли  растеме и хубавееме също като вас  Hug
Вече дали ще ме прескочиш или заобиколиш май няма голямо значение  Joy
Ивон   newsm10
Лелеее katalina бебка какво сладко бутче има!!!!Да го изядеш!

# 61
Карина, 10х, разкри ни мистерията  Joy Joy 
Ивон, и мен ме е супер страх от секцио , и аз  така само си викам "Дано не се стигне до там!"   Praynig
silverarrow, не си единственото мрънкало , аз цяла темичка пуснах в "Бъдещи и настоящи майки" да си мрънкаме там на воля, че и на мен много нанагорно ми дойде!

# 62
Здравейте пак от мен. )))))
Вече явно съвсем съм си промила мозъка с мислене за бебешки неща, но да ви попитам. ))))
Вие мислите ли да си купувате такъв шезлонг, в който бебето си стои, може да се храни и т.н. и да се разхожда от стая в стая с него. Е, по-точно вие да го носите. ))))
Аз се чудя дали ми трябва такова чудо.

# 63
Що ви е страх толкова от секциото бе?  newsm78 То и аз ще раждам нормално (ако всичко е ок, де), ама и да се стигне до секцио няма много да пищя Stop
Ох  silverarrow виж аз коя седмица съм, а как ме боли гърбът и то постоянно. На едно кино не мога да отида като хората, вчера с милото отиваме да гледаме някъв тъп филм и аз не спрях да се въртя на стола, постоянно ми е неудобно, постоянно мрънкам и гърбът ми ме предразполага към всичко тва.... Close
Офф мацки днес протекох, тоест циците ми протекоха. Animal Cow МУУУУУУ имайки предвид и настроенията ми, вече разбирам какво не им харесват на ЛУДИТЕ КРАВИ #Silly
Какво се слагаше на циците, та да не става кравешката ми природа обществено достояние? И от аптеката ли се купува или от бебешки магазин?  newsm12 Май са някви подплънки, ама като съм неандерталец....  newsm78
М даааааа. Айде и стискайте палци за утре, за изпитчето..

# 64

Ами то и мен ме е страх от секциото, ама аз нямам голям избор и така ще трябва да раждам. До сега никаква операция не са ми правили и малко се ужасявам.Но предполагам, че все ще мине добре.

Иначе за гърдите, аз още нямам такива оплаквания - имам предвид нищо не е протекло, ама ще видим по-нататък.

# 65
Mirama, за шезлонга - аз лично мисля да не купувам, защото количката ми е със кош за новородено, а той си е и порт бебе, а пък ако иска да си стои /не да лежи/ от стая в стая , мисля че столчето за колата също може да свърши такава работа  Mr. Green

polly1234,   Joy представям си те живо в киното , щото и аз вчера така на  "карибски пирати" - 3 часа ти казвам , полудях на този стол!

А от секциото ме е страх, и мен защото не са ми правили никаква операция, от упойката, която няма да ми се размине /докато при нормално избора е мой/  и после от болката. Ама и аз предполагам, че каквото и да е, всичко ще мине добре  Simple Smile
За циците има някакви подплънки, вчера мернах в "Mothercare" ама идея си нямам какви са и колко струват.

# 66
Mirama и аз мисля, че няма нужда от такъв шезлонг и напълно подкрепям Nigella.
Наде пробвай да си разхлабиш коремчето с киви, аз като изям три четери наведнъж проблема е решен.

# 67
Нигела, Мими и аз така си мислех, но все пак да питам. )))

Тя и моята количка е с порт бебе и със столче за кола, така че сигурно и с тях ще мога да го разхождам из стаите.

# 68
Здравейте момичета ,
И аз съм с термин на 4 октомври и се надявам да стана октомврийска мама! Simple Smile
Някоя от вас виждал ли е сайт за размерите на бебето.Някъде в форумите съм виждала такъв с таблица , колко горе долу трябва да тежи бебето и колко да е голямо в съотвентата седмица, ама го затрих някъде и много ме е яд  #Cussing out
Моето бебе преди два дни го измериха 21 см и 666 грама и ми се стори мъничко , най малкото защото съм с огормен корем пък и аз съм самата съм доста едра !
Вашите колко са големи ??? Дайте да обменим малко размери  Simple Smile

# 69
здравейте, мам4ета Laughing
в4ера с таткото бяхме на видеозон. двете дива4ета тежат ве4е по 400гр и са дълги по 20см. и се скъсват да шават Wink
пола им все още е загадка, но аз и не искам да знам - предпо4итам да ме изненадат, когато се появят Laughing Laughing Laughing
целувки от мен

# 70

Но да ви питам това което ми мъчи мислите  Wink Из онея дни ви бях писала, че и аз като повечето от вас съм с много чувствителни зърна. До тогава нямаше коластри течности и подобни, ноооооо от 2 дена се спуква да тече прозрачна течност - това ли е коластрата ? Не трябваше ли да е гъсто и бяло ? Трябва подплънки да си взема......дано не взуча като първобитна  Embarassed

И аз преди два дена протекох  Embarassed  А как ми боляха гърди!!  ooooh! На следващия ден забелязах , че гърдите ми се нацепяха! Хем се мажа с крем. От вчера вече се мажа със свинска мас с невен  newsm78
Офффф върнах се от работа и аз!И ми е гадно щото с моя гаден запек днес си направих беля!
купих си някакви свещички за бременни и си сложих аз и зачаках!И след малко зверска болка ви казвам от ляво където е бъбрека и отпред!направо студена пот ме изби и ми се  Sick
Колегата си изкара акъла човека с мен! Така беше около 10 мин.и отмина постепенно.Сигурно нещо червата са натиснали бъбрека-ако е възможно и за това така се получи......не знам  newsm78 Много съм зле с моя стомах.....и дуфалака не ми помага и сладко от рози ядох и всяка вечер и сутрин пия топло мляко с мед и нищо!

Надя и аз имам такъв постоянен проблем и Дуфалака ми също не помогна.
Случайно да си купила свещички Бизакодил??? От тях и аз се почуствах ужасно! Много се изплаших! Втория път пробвах с половинка и съща работа! Повече не ги слагам  Stop  Сега купувам си от аптека шоколадчета Комфорт и доволна съм.

Хмм... аз пак повече страхувам от нормално раждане... newsm78

# 71
Спешно момичета помагайте,
от неделя съм със запек и сутринта изпих половин мерителна чашка ДУФАЛАК сега от един час в корема все едно се играе футболна среща незнам кое е бебето, кое е къркоренето на корема, а и ме понаболява. Знаете ли дали е опасно това, уж ДУФАЛАК го дават за бременни. Ефек няма за момента от ДУФАЛАК. Мамчетата които са пили ДУФАЛАК да ми пишат може и на лична.

# 72
Alyona май същите бяха! Казаха ми че ставали за бременни ама и аз толкова се изплаших че направо се панирах!!!
Сега се връщам отново от аптеката и си купих капки Гуталакс.Били добри пък ще видиме!
Направо ми се повръща от храна.......А за шоколадчето ми казаха че не може защото е със сена и предизвиква колики а може и контракций! Ама щом на тебе ти е добре значи всичко е ок!
galini много се радвам за дребаците!!! Имаш ли нови снимки да ги видим? Две сте ни майките с близнета пък си нямаме снимчици да им се радваме!

# 73
Здравейте пак от мен. )))))
Вече явно съвсем съм си промила мозъка с мислене за бебешки неща, но да ви попитам. ))))
Вие мислите ли да си купувате такъв шезлонг, в който бебето си стои, може да се храни и т.н. и да се разхожда от стая в стая с него. Е, по-точно вие да го носите. ))))
Аз се чудя дали ми трябва такова чудо.

Шезлонг не, но bouncer (такова дето вибрира и се клати и пее), определено! Това е едно от малкото играчки, които ще купувам за първите месеци. Майките с деца се кълнат, че това е манна небесна, за успокояване и занимавка.
Ей такова съм харесала:

Другата играчка, е такава за леглото, аз тази ще взема:

И последното дето съм намислила е това матраче:

# 74
Момичета, недейте така с тези разхлабителни, забавя се обмяната на веществата, но колкото и да не ни се вярва не спира  Joy... аз ходя на 3 дни до тоалетната, през осталаото време запек, но после всичко наведнъж. Не се мъчете със свещи и чудесии, така или иначе няма да ви олеква отсега нататък  Joy  Joy  Joy
(извинявайте  Embarassed, просто ме избива на истеричен смях, като си помисля колко по тежко ще става)

Мими123, моето бебе беше 700гр в 24г.с., значи твоето си е съвсем нормално. Тумбака не съм го мерила скоро, но наближаваше 90тте см в най-широката си част (не в талията) преди седмица две.

Галини, много сладко, радвам се за вас. И аз чакам да видя снимки особено 3Д на близнаци, нали знаеш, че ти и Танини сте "атракцията" на нашия форум  Mr. Green

Поли, аз ходих на кино последно в БГ-то точно след нашта срещичка, тогава бях 22ра седмица май. Но не знаеш какво те чака сегаааааааа, от сега нататък, оооооще по голям корем... уааааааааааааааауааааааааааауаааааааааа   Cry

Карина, ами как да искаш бременността да свърши, ти си все така фина, и корема ти хубав, от какво имаш да се оплакваш  Laughing

за секциото - предпочитам нормално, ама няма да умра ако не е. Ще раждам с упойка и не ми пука кое било естествено и кое не...

Общи условия

Активация на акаунт