Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
уф сгънах дет се вика половин хляб БОНУС на сандвичи, от 2 дена ме гони голям глад тъкмо хапна и корема ми къркори.....дано понеделник на ЖК не счупя кантарчето
....на вън топло мен ме мързи...
Лек ден и от мен и само хубави неща д ави се случват!
Редовно чета обаче 
Най - после почивакаааа и спокойствие. Мисля си с милото да направим една първа баня тази седмица, само дето не знам стария бански дали ще ми стане или утре ще се ходи първо на шопинг.
от болки в гърба и кръста. Снощи викам милото да ме размачака ама като не мога да легна по корем имах чувството че полза нямаше никаква. И се чудя като отида при доки за болничния коя причина да изтъкна за по уважителна. Болежките ми в гърба или нервната обстановка на работа

. Надявам се вече днес да мога да отидя до тоалетна че стават 5 дена.

. Стяга ме колана докато шофирам, ама го слагам съвсем долу, под корема, и се живее... Онзи ден гушнах едно познато детенце, към 15 кила, сетих се, че съм бременна, като започнаха да ме овикват отвсякъде, че не трябва да вдигам тежко ...