Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 832
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
mirama аз си ги смятам така термина ми е на 11.10 значи всеки месец на 11-то число започва следващия ми бременнен месец.
Преди 4 дни влязох в шести месец.
Твоя термин е на 15,10 значи днес влизаш в шести месец ЧЕСТИТО!!!!

# 91
mirama аз си ги смятам така термина ми е на 11.10 значи всеки месец на 11-то число започва следващия ми бременнен месец.
Преди 4 дни влязох в шести месец.
Твоя термин е на 15,10 значи днес влизаш в шести месец ЧЕСТИТО!!!!

Мерси, мерси. )))
Ама по на онези данните, чак в 26та седмица влизаме в шестият месец. ))))
Но както и ще да е.))))

# 92
Сега разглеждах играчки и се харесах няколко. )))

Ето да ги видите и вие.

http://shop.danet.bg/images/fiser_3k0203a_3.jpg
http://shop.danet.bg/images/68462_3.jpg
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/chicco_67072.jpg

# 93

Охооо, аз пак се обаждам да поздравя всички. Оффф на никой не му е лесно. И аз да си се оплача мен всичко около кръста по костната система  и мускулите мр боли. Като седна не мога да стана. Доста съм натежала и съм трудно подвижна. Само пуфъя. А на мен ми се струва, че остава още много жреме. И то най-тежкото. Лятото ще е горещо и не знам как ще изкарвам-станала съм танкер.
За запека на мен ми помагат овесени ядки сутрин с пр. мляко и мед, помага и леща и пресен пипер-абе много зеленчуци.

Много са трудностите при бремеността , нооо няма как лесно не се става човек!
И най-важното си струва всичко.  Laughing

# 94
 smile3508 уф сгънах дет се вика половин хляб БОНУС на сандвичи, от 2 дена ме гони голям глад тъкмо хапна и корема ми къркори.....дано понеделник на ЖК не счупя кантарчето newsm47....на вън топло мен ме мързи... smile3529 Лек ден и от мен и само хубави неща д ави се случват!

# 95
  • някъде там
Здравейте!!!
Отдавна не съм писала,но покрай моите ядове... тъкмо едното се оправи то нещо друго става.. PeaceРедовно чета обаче Wink
Искам да ви питам,за да ми удължат болничния трябва да се явя на ЛкК комисия. Който е ходил,нека ми обясни в какво се състои,какво питат и т.н.....По-късно днес пак ще се пиша.. обещавам Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Добро утро и от мен! ЧЕСТИТ ПЕТЪК НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ МАМИ! И НАЙ - ВЕЧЕ НА МЕН!!!  Mr. Green  ura Най - после почивакаааа и спокойствие. Мисля си с милото да направим една първа баня тази седмица, само дето не знам стария бански дали ще ми стане или утре ще се ходи първо на шопинг.  smile3508
И аз си смятам бременните месеци от датата на термина. Най - е лесно. Тия седмици много объркват.
За запека специално питах доктора след като 1 седмица безуспешно посещавах 00. Каза ми да пробвам първо Активиата сутрин на гладно, кивито и сини сливи и всички плодове на гладно сутрин, после такова шоколадче комфорт и в краен случай Дуфалак. За щастие успях с Активиата на 2-рия - 3-ти ден. И черешите много помагат.  Mr. Green
silverarrow това столче е много сладурско. Тук обаче не съм виждала такива. Другия месец живот и здраве доктора ако благоволи да ми пусне болничен ще има да се мотам по бебешки магазини. Може пък и да има.
За болките какво да ви кажа. Положението е плачевно. По цял ден пред компа и на моменти ми се  newsm45 от болки в гърба и кръста. Снощи викам милото да ме размачака ама като не мога да легна по корем имах чувството че полза нямаше никаква. И се чудя като отида при доки за болничния коя причина да изтъкна за по уважителна. Болежките ми в гърба или нервната обстановка на работа  newsm78
Отивам да поработя малко, нищо че е за без пари май,  ама така и така съм тука  smile3515
За сега хубав ден ви желая! После пак ще намина. Чао!

# 97
Момичета пиша ви само да ви кажа че уж малко съм по добре. от понеделник до сега съм свалила 1.5 кг.не че си го искам но просто нямам нито апетит нито желание за нищо. Вече незнам и мен къде ме боли вчера цял ден не станах от леглото. Имам чувството че всичко вече ме боли корем кръст гръб сичко под ребрата  newsm78 на развалина съм вече май заприличала и само се оплаквам.
Относно запека ми ефект няма никакъв пак съм си така, а ако ме видите какви смесици ги правя ако някои ги направи няма да може да излезне от тоалетната. Милото вчера такава супа ми наготви с зехтин, че се чудя и самата аз как не се получи никакъв ефект  ooooh!. Надявам се вече днес да мога да отидя до тоалетна че стават 5 дена.
Айде вие да се пазите а аз като оздравея ще ви чета. Засега съм изостанала с тема и половина  ooooh! после май ще страдам и  от очни болежки   Rolling Eyes
ПАзете се и целувки за всички малки мишлета в коремчетата ви  Hug

# 98
Оххх, аз като ви чета и направо жал ми става.

Аз болки в гърба и преди си имах от време на време, но предимно вечер, като легна в леглото и докато се отпусна ме наболяваше кръста и гръбнака.
Сега не е особено по-различно, освен, че понякога и през деня като легна пак ме боли, ама не е толкова зле.

# 99
Надя 73, Me_and_baby - и аз искам такава играчка за над креватчето. Уникална е  Peace Кога ще поръчвате да вземем заедно ?

# 100
По-случай петък едно линкче за тези, които почиват събота и неделя  Grinning  http://www.week.hit.bg/

# 101
  • София
Привет и от мен, пак сте се разписали ....  Heart Eyes

Момичета, наистина ли ви е толкова тежко?  newsm78 Аз нямам никакви болежки (първият път чаак накрая последните седмици не можех много да спя, ама то тогава беше заради нервно напрежение май повече), не ми тежи корема. Тежи ми на краката единствено, заради вдигнатите кила предполагам (не съм се мерила повече от месец, не знам колко + съм, предполагам 7 - Sunglasses. Стяга ме колана докато шофирам, ама го слагам съвсем долу, под корема, и се живее... Онзи ден гушнах едно познато детенце, към 15 кила, сетих се, че съм бременна, като започнаха да ме овикват отвсякъде, че не трябва да вдигам тежко ...
Моят корем още е ниско, около талията, изглежда голям, ама разлат и напред, а чак пък до циците да стига ... първият път въобще не стигна Rolling Eyes Ще се снимам тези дни да покажа. Единствено ме мори заседналиото положение цял ден - най - добре се чувствам като ходя, ама трябва и да се работи...
Течове от гърдите нямам никакви, и първият път нямах, чак до родилния дом.
Проблеми с тоалетната никога не съм имала (пу - пу), нямам и сега.

Играчки засега няма да купувам още - ще изчакам подаръците най - напред (лели, баби, приятели, колеги)  Heart Eyes  Мартин си ги изпочупи неговите, т.е. нямам от първия път, ама едно време така и не сме купували кой знае какво откъм играчки.

Имам си обаче една болка голяма, повече никога няма да давам за временно ползване неща на "приятелки" - или подарявам и забравям, или си пазя нещата (вече няма закъде де). Та, дадох за временно ползване столчето за хранене на Мартин едно време - страхотно столче и беше доста скъпо. И ха днес да ми го върне (то и другото дете е вече пораснало), ха утре, няма. Търся я по телефона, който имам - невалиден. Отивам до тях - развели се с мъжа й, той не знаел къде живее (да бе, с две деца?!?!), столчето си го взела... Телефон нямал. Не знам кой крив, кой прав, какви са ги вършили, ама му дадох моите координати, ако случайно я види някога, да й каже да ми върне столчето, защото ще ми трябва пак. Чакам вече 3 месеца  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Прежалих го вече това столче Sad
Та, ще купуваме пак столче за хранене (а мъжът ми само мрънка за това столче, и е прав, ама аз съм за бой )  Sad

Шезлонг исках много първият път, ама тогава бяхме по - зле финансово и не можахме да го вземем първите три месеца, после вече реших, че няма смисъл. Ама сега може би ще си взема (или ще си го поръчам ако някой ме пита за подарък  Mr. Green).
Музикалните играчки за над легло са много полезни, потвърждавам. Мартин имаше две. Вече са изпотрошени и в някой боклук, понеже той продължи да си ги ползва като музикални кутии чак докъм 2 годишен.
Такива музикални килимчета едно време нямаше. Сега ще видим. Ама на мен пазаруването ми е далеееече през септември.

Това е засега. Утре заминаваме за Брюксел за 4 дни, почивкааааа и разходкаааааа  Simple Smile
После чакам моренцето, после сме намислили малко планина, че чак тогава пазаруване  Heart Eyes
Хайде ще се "видим" другата сряда, ако до довечера не боцна пак форума, докато опаковам багажи  Simple Smile

# 102
Здравейте и от мен. Тая бременност ме прави адски нервна. Twisted Evil Избухвам за всяко нещо, а пък и тука в службата имам чувството, че нарочно ме нервират. Колежката ми само ме дебне и усети ли че съм решила да си почивам започва да се заяжда и да ми търси какво да свърша. В къщи едни ремонти две седмици чакахме едни майстори и най-накрая дойдоха. От два дни вечер всичко ме боли и незнам бебо как застава, но имам чувството, че камък имам в корема. Като чета и за този запек добре че поне до сега той ми се разминава. А глад хич не ме гони, вечер на сила направо хапвам по нещо и ме е срам  Embarassedда кажа колко нищожни килограми съм качила от началото. Днес поне на работа в стаята съм сама и съм го ударила на мързел и ще ви наблюдавам.
Лек и усмихат ден Simple Smile

# 103
Здравейте и от мен. Не съм много по писането , но най-редовно си изчитам всичко, което сте изписали. Аз също имах големи проблеми с този запек, но сутрин закусвам с овесени ядки, накиснати в прясно мляко и после през деня мнооого черешки. Засега има ефект, но знам ли....
От няколко дни ми се случва нещо много странно, сутрин предимно-схващат ми се коремните мускули точно под ребрата и до час ми минава. Някой знае ли каква може да е причината

Да ви се оплача вече съм +12кг, корема и краката страшно ме сърбят и парят, мажа се с Мустела и засега някак си май се опазих от стриите, но май към края вече ще са неизбежни.

Нормално ли е бебето да шава постоянно с малки почивки? Мен вече започна да ме гони една параноя дали всичко му е наред, дали го храня достатъчно.... леле направо ще полудея.

Идеята за шезлонг, който да се разхожда от стая в стая и на мен ми допада много, но още не съм видяла подходящ. Вероятно ще е удобно и за мама и за бебе.

Днес съм решила да направя една обиколчица по детските магазини и после ще ви кача снимки с покупките. Вие сте доста напред с пазаруването, аз чак едва сега започвам, костваше ми доста да се удържам и да не започна да пазарувам като луда.

Засега толкова.  Laughing Пожелавам ви да си прекарате приятно деня и си мислете само за хубави неща

# 104
Момичета, аз никакви проблеми нямам със запека, кръста не ме боли, не ми става лошо, но вчера се мерих и съм качила 15 кг.  newsm45
Отчаяна съм!
Не знам изобщо как се е случило при положение, че ям основно салати и плодове?!?!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт