ФОТОШОП 30

• 26 566
  • 565
  •   1
Отговори
# 75
Абе, момичета, що не казвате, че едната фея е по цици.......  Joy  Отивам да й сложа бюстие  Mr. Green
Оправих го!

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 17:01 от Ted_cat

# 76
4РД  на синеоката Нели! Весело и безгрижно детство!

# 77
# 78
Коментирахме го вчера в предходната тема. Става въпрос за специалността "Компютърна графика". Нямам линк към сайта в момента, но ако влезнеш в последните страници на предишната тема или постовете на Дамаянти - има страницата им.
глей ся , как и на мен ми се прииска... я да видя нещо на местно ниво аз... наш 'то универстет и то не е лошо...  Grinning

# 79
  • на село
Трилиън - Честит рожден ден на малката ми съименничка   bouquet!
Да е жива и здрава, и много радости да ви носи!

# 80
  • София-там нейде в западната част
включ и от мен че одеве нямах много време а исках да честитя РД на Нели  Grinning ... колежката лулу е писала подробно та няма да преповтарям нещата ... имат си и прилична база за обучението като си похвалиха и преподавателите/специалисти ... та така живот и здраве наесен сме ученици  Joy а аз по случая си закупих книга-учебник за "Цифрови камери"  Mr. Green

# 81
  • София
МОля споделете до кога е срока за записване  Praynig Че, щете не щете и аз съм с вас на есен  Mr. Green

# 82
  • София
Трилиън, Честит Рожден ден на  Нели!Да е жива и здрава и все така чаровна!Какво съвпадение, че днес ти разглеждах албума и даже написах нещо Wink
Биляна, уважавам твоето решение.И мен от време на време ме хваща параноята.Но наистина ще ни липсват снимките и рамките на Малена!А относно математиката- мнооооого дълго може да спорим кой я обича повече, и няма лесно да се дам, да знаеш!

# 83
Елииииии, рамките са супер! Имам тез мравкиииии!!!!! Ако не е много нахално и шршфта  на втората  Blush

# 84
Честит рожден ден на сладката ти дъщеря Трилиън!!!
Ето от мен нещо днешно

Любима моя снимка на малкото ми момченце

# 85
  • София
Мерсииииии  bouquetУтре ще ти ги пратя, защото са ми на служебния комп.И не е нахално, нали затова сме се събрали тук.

# 86
Дамаянти, записването е докато се попълни бройката:) Много ще се радвам, ако и ти се включиш в отбора на учениците Hug
Коментирахме го вчера в предходната тема. Става въпрос за специалността "Компютърна графика". Нямам линк към сайта в момента, но ако влезнеш в последните страници на предишната тема или постовете на Дамаянти - има страницата им.
глей ся , как и на мен ми се прииска... я да видя нещо на местно ниво аз... наш 'то универстет и то не е лошо...  Grinning
А кое туй ваш`то юнивърсити???? Mr. Green Може и аз да се позаинтригувам Mr. Green

# 87
Честит рожден ден на сладката ти дъщеря Трилиън!!!
Ето от мен нещо днешно

Любима моя снимка на малкото ми момченце

Много е хубавка, Лати!!!!

# 88
Здравейте мили мои! ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАЛКАТА НЕЛИ, ЖЕЛАЯ Й ПРЕКРАСНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!
Лулу, надявам се скоро да се завърнеш при нас, защото ми липсваш!
А, сега да се разпиша:

# 89
Лулу, къде зачизна и твоето албумче?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт