ФОТОШОП 30

• 26 669
  • 565
  •   1
Отговори
# 285
Според мен всеки си има различно виждане за нещата, зависи и от снимките-аз много се влияя от качеството им-Ако е добре направена една снимка, просто ми е по-лесно да я рамкирам а и с удоволствие го правя Peace За по-отрасналите( Laughing) вкл. и мен мисля, че е по-трудно рамкирането заради непринудеността на децата-винаги знаем кога ще сме снимани(поне в повечето случаи). Докато при децата има игра, има смешни физиономийки Peace и т.н.

# 286
Lennie , права си и аз съм гледала много красиви неща съсс снимки на големи хора и може би не се изказах съвсем правилно -  на мен не ми допада толкова рамкирането на такива снимки. Предпочитам за тях да направя хубави портретни снимки, които да обработя добре, от колкото да направя рамки Embarassed От тази гледна точка някак и не ми спори особено рамкирането на снимките на голямото ми момиченце. Тя много обича да позира и с нея стават страхотни портрети - предпочитам да работя в тази насока Grinning

# 287
....заради непринудеността на децата-...
в общия случай тук си много, много права  Peace
аз не мога да изглеждам непринудено на снимка, освен ако не е скрита камера.
извинявайте за тази сутрешна скрап-ода  Laughing

ЛУЛУ, страаашни са портретите!!!

# 288
кошничката, сигурно порастваш, а не остаряваш WinkБъди жива и здрава, много щастлива. Чудно меню си предложила, точно по вкуса ми  chef

# 289
Ето маковете-
http://www.lenagold.ru/fon/clipart/m/muk.html

ЛУЛУ и друг път съм ги гледала и са много красиви  bouquet Но сега в ума ми изникнаха думите-"Това момиче трябва да е фотомодел"-прекрасни портрети  bouquet

# 290
КОШНИЧКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Бъди жива и здрава и много креативна Hug

# 291
Лени, благодаря:)

Сутрешната ти скрап ода всъщност си е полезно четиво Grinning От където и да го погледнеш си права и не е лошо да се разнообразяваме малко с нещо по- различно от иначе прекрасния ала маленин стил Grinning
Аз имам да рамкирам снимки от една сватба и мисля да се поровя за идеи по въпроса Grinning

# 292
  • Карлово
Кошничката, честит рожден ден!

# 293
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОШНИЧКЕ!   smile3525
Иначе и аз съм правила рамки за възрастни, дори една мама от форума ми беше пратила снимки на майка си, на които да сложа рамки и доста се озорих - въпреки е въпросната баба беше на 40 години и изглеждаше супер.
Не съм казала, че не може да се правят рамки за по- големи деца, просто е по- трудно. Confused

# 294
ЛУЛУ и друг път съм ги гледала и са много красиви  bouquet Но сега в ума ми изникнаха думите-"Това момиче трябва да е фотомодел"-прекрасни портрети  bouquet

Шшшшшшшт тихо, че имаше изблици на такива мераци, след като я бяха харесали от една школа Rolling Eyes Едвам и ги избихме Mr. Green

# 295
  • Вече в моята си приказка...
Честит рожден ден и от мен, Кошничке!
Много щастие, късмет и успехи!

# 296
# 297
 Joy Joy Joy Горките котачета Grinning Незнам как ще се разделите с тях като дойде момента Confused

# 298
Кошничке честит рожден ден!!!

# 299
Кошничката, честит рожден ден! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт