Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 020
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Наистин има много момичета,които си мълчат в "името" на нещо...нещо,което от много време е изчезнало или пък няма нужда от мълчание.Не знам,аз не съм пристрастна,въпреки,че родителите ми са разведени и съм на мнение,че подписа за тях е бил само причина да продължи агонията по-дълго време,защото мама е много много добър човек и е търпяла татко много повече от колкото е трябвало (не оставайте с грешно впечатление,аз обичам много баща си,но просто не бих му била жена Simple Smile ) та... нещата са наистина много относителни.Всеки си преценява + и - ...а и за всеки са важни различни неща и така...

# 76
ProstoAz,при тебе още има шанс Mr. Greenпри мене го видяха на 3D-нямаше чурка със сигурност! Лкаря показваше на нашия тати плевиса(май) и срамните устни ли нещо такова...е аз такова не видях,ама и чурка не видях..тъй,че все още свиквам...

# 77
Когато знаеш със сигурност бебче какво е е по приятно! Аз от какво започнах да си мисля само за момиче,нищо,че сама изключих вероятността момче изобщо,се чувствам много готино и само викам на мъжа,че ще си прави харем и ще бъде махараджа  Laughing

# 78
Здравейте! Много сте исписали-бебета, семейство, брак... Някай беше писал, че всичко е много относително, и това и най-вярното. За пример-аз:първа среща-секс, след двайсет дена разбрах, че съм бременна, след още десет реших-аборт, след четири месеца се омъжих/законен брак с подпис/, след девет родих , след 6-7 години разбрах, че най-сетне се влюбвам до болка в съпруга си /защото преди това категорично не бях/, сега съм много щастлива с него , със сина си , и с настоящата си бременност,благодарна съм му за търпението и обичта му, но понякога си мисля защо при мен нещата винаги се получават толкова трудно... А за килограмите- вдигнах ударно 10 още в началото на бременността, сега вече втори месец задържам, но не се притеснявам особено, защото при първата качих общо 25 кг, които смъкнах за2-3 месеца с хранителен режим, фитнес и аеробно натоварване. Тогава бях на 21, сега съм на 32, и сигурно нещата ще се случат по друг начин, но в момента повече ме плашат жегите, отколкото килограмите!

# 79
Знам как се пише "ИЗПИСАЛИ", но защо съм го светнала така, Embarassed

# 80
Сладурка честита ти мома  Ние с нашия татко искахме момиче но като видяхме снимчиците от ФМ на малкия направо сме очаровани от него Каквито и да са важното е да са здравички  Ние също нямаме брак , запознахме се края на септември а в началото на февруари вече бях бременна с малкия, мислим да се оженим по късно може мъничкото даже да ни бъде шафер  Важното е сега всичката си енергия да отдадем на мъничкото човече Приятен ден на всички и дано да е по прохладен 

# 81
и аз като теб TIHA VODA се запознах с таткото септември и февруари забременях.но съм много щастлива.и така щеше да бъде и ако не се бяхме разписали.но самият спомен от този ден е нещо невероятно.

# 82
Как сте в тия жеги мамчета? Аз пак съм на работа,но другата седмица ще си взема два дни да се разходя до Пловдив,че ми идва много в тия горещини и на работа да ходя.Днеска отивам по магазините за климатик,че вкъщи нямаме ooooh!Пишете де

# 83
Хей,надявам се не сте ме забравили.От 3 седмици не съм писала и вече 3 теми сте изписали.Браво,много сте активни.Моето бебче вече рита ит няколко дни,голяма радост.Още не знам пола,и при мен не се виждаше но другата седмица се надявам да знам вече.Вчера бях на консултация,качила съм 2 колиграма,корема ми е пораснал с 4 см. бебо е дълъг 18 см. а диаметъра на главата му е 4.2 см. въртеше се и риташе като лудо и беше невъзможно да видим пола,аз му викам "успокой се бе бебче" и му се карам като го гледам как се върти а то в отговор 3 силни ритника.Явно няма да е особено послушно.Хубавото беше че плацентата е на предната стена на матката,според доки това е най-добре,ако е в ниската част имало опасност да прокърви и да се отлепя.ако е нависоко да се увие около вратлето а отзат около самото бебе,това много ме успокои и зарадва развива се напълно нормално засега.Незнам кога ще мога пак да ви пиша,но да знаете че мисля за вас.

# 84
DES ами аз по-скоро на шега го написах.нали като е момче и рита казват ще стане футболист,а аз не искам син футболист и за това казах че бута с ръце и че ще бъде волейболист. newsm44

# 85
  • София
Като заговорихте за ръце и крака ме подсетихте за едно изживяване, та направо настръхмах...имаше един перод (ама късните месеци), в който бебока беше застанал така, че лакътя му беше от вътрешната страна на пъпа. Не искам да ви описвам какво е да ти удрят пъпчето отвътре...сгъваш се на четири от гадно Sick И  втакъв момент ясно разбираш къде е крачето, къде ръката

На мен пък Мазнейкова ми каза, че плацентата ми е задна, което е най-добре  Thinking Пък и аз така знам Rolling Eyes

Днес ходих на протеста на Зачатие с балоните. Имаше съвсем малко мами...за съжаление Sad Видях се с някои стари дружки и малко се натъжих...Миличките са толкова прекрасни хора, а как не се получава!  За щастие имаше и дошли с бебоците си, както и мами с коремчета Simple Smile

# 86
Как по точно ги успокоява,да не си мислят че няма да се обичате и да си обичате детето ако не сте женени,това точно е проблема и с моите родители те си живеят със старите комунистически порядки.Радвам се за вас че и вие сте съгласни и смятате че е по-добре така,важното е вие да сте доволни и щастливи.Поне сте се наложили до известна степен.
Моите родители ми се сърдят страшно много,а като им казах че искам да подпиша в манастир само с кръстниците,да не ви разправям какво стана.
Ми всъщност, съм абсолютно убедена, че дори и да не подпишем родителите ни ще са много щастливи за нас.Аз съм с моето момче от 12 години!! Flutter От тийнейджъри сме заедно и точно в нашия случай подписа не означава нищо друго освен хубавата фамилия на баща му/й за бебо. Wink За нас сватбата е повод да съберем приятелите ни за едно хубаво парти, но това ще стане другата година, защото аз искам да мога да си пия и танцувам на воля. Mr. Green
А днес наистина е голяяяяяяяяяяяма жега! Shocked

# 87
жегичка е днес и повечето мами са на вън,а другите на работа са като мен.грехота е в това хубаво време да сме затворени.
момичета да ви питам,как се отнасят към вас колегите ви и шефовете ви като вече знаят че сте бременни?в моята фирма всички са ужасно нагли.трупат ми задачки,и на всичкото отгоре шефовете искат да замина за друг град за откриването на нов обект.за да можело да го разработя.вярно че ще замина със съпруга ми/защото работим ж една фирма/,но е супер нагло.  smile3512

# 88
Аз от страна на началството нямам никакъв проблем засега,не ме товарят с допълнителна работа и винаги,ако имам нужда мога да си взема болничен или отпуската-на две части ли цяла както аз искам! Просто аз се чувствам нормално досега и си работя даже повече и от преди,единствения ми проблем в службата е оная злоба,която се връща в понеделник от отпуска и пак ще накара корема ми да подскача от нерви Cry

# 89
Сладурка, на тая овца й кажи да влезе тука при нас да й разкажем ние играта! #Cussing outТя знае ли какво означава да се изправи срещу войнствени бъдещи мами-орлици?smile3508Всяко едно ноемврийско бебче ни е много скъпо и няма да позволим да подскача заради някакви си недо#$@$^@#1234 женица! #2gunfire
В моята работа, инче, се отнасят добре.Нормално.Нито повече, нито по-малко мило от преди.Малки ми е свито, че понеделник ще трябва да кажа на учениците си... Confused, защото вече се носело слух из училище за мен...А мойте ученици са големи сладури, 10то класници и съм сигурна, че ще има сълзи и сополи като се разделяме... Sad

Общи условия

Активация на акаунт