Магазини Jumbo

• 245 587
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 smile3508Там сме утре с малкия

# 166
  • София
И ние утре се каним да го посетим с дъщеря ми. Към 14 ч. когато почвал мач по телевизията, та таткото да "отмаря" с малкия.
Изобщо не знаех, че ще се открива такъв магазин. Интересно съвпадение предвид, че тъкмо поръчах на едни познати конкретна играчка на Фишър Прайс, която я няма в БГ, и щяха да ми носят от солунския "Джъмбо".

Дейзи благодаря за информацията.   bouquet

# 167
И аз мисля след около час да мина от там, почти до нас е

# 168
Eeeeeee, май ти първа ще дадеш отзиви! Grinning Чакаме....

# 169
Eeeeeee, май ти първа ще дадеш отзиви! Grinning Чакаме....
Ако те интересува нещо по-специално, кажи Hug
Аз ще гледам играчки за различни възрасти, от новородено до 10 годишно.

# 170
  • Ланкър, планините Овнерог
Блазе ви. На мен ми е супер далече. Тук си нямаме никакъв сериозен детски магазин.

# 171
Здравейте,

Минахме през Джъмбо и порядъчно напазарихме, даже не успяхме да разгледаме всичко защото бяхме прекалено натоварени, но утре ще продължим с обиколката Simple Smile.
Много добре е зареден и в сравнение с другите магазини цените на Фишер Прайс например са осезаемо по ниски.

# 172
  • sofia
Здравейте,

Минахме през Джъмбо и порядъчно напазарихме, даже не успяхме да разгледаме всичко защото бяхме прекалено натоварени, но утре ще продължим с обиколката Simple Smile.
Много добре е зареден и в сравнение с другите магазини цените на Фишер Прайс например са осезаемо по ниски.

Беше ли голяма лудница?
Аз май ще изчакам до понеделник,че може да има по-малко хора Sunglasses

# 173
Къде точно е този магазин? Обяснете го на човек, който идва от Младост и не знае какво се случва на бул.България след НДК  Embarassed

# 174
  • sofia
Къде точно е този магазин? Обяснете го на човек, който идва от Младост и не знае какво се случва на бул.България след НДК  Embarassed
Аз до колкото разбирам е така:
караш от НДК по бул България,стигаш до кръстовищета на Била,правиш обратен завой и от дясно ти се пада магазина на 100метра

# 175
караш от НДК по бул България,стигаш до кръстовищета на Била,правиш обратен завой и от дясно ти се пада магазина на 100метра

А ако нямаш кола, а разчиташ на гр. транспорт или маршрутки?

# 176
Беше ли голяма лудница?
Аз май ще изчакам до понеделник,че може да има по-малко хора Sunglasses
[/quote]

Ами не, ние отидохме към 11.
Успяхме да купим столче за хранене на малката на много добра цена, спокойно разгледахме дрешките и накупих пак на добра цена, за пример бодетата за 6 месеца бяха по 4 и 6 лева едното, като от опит знам че качеството им е много добро.
Играчките също бяха на приемливи цени за средния българин, примерно една дрънкалка с меко зайче беше 4 лева, дъщеря ми в момента не я пуска Simple Smile.

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 14:46 от pulio123

# 177
Наистина ми е спешно и важно да ми кажете как се стига с градски транспорт до там. Мъж ми е на обиколка за подарък на каката. Казах му горе-долу къде е, но и на него му е тъмна индия там. Чака да му звънна. Учил е в Текстила. Ако може според него да ме ориентирате. Плииийййййзззз!!!

# 178
Наистина ми е спешно и важно да ми кажете как се стига с градски транспорт до там. Мъж ми е на обиколка за подарък на каката. Казах му горе-долу къде е, но и на него му е тъмна индия там. Чака да му звънна. Учил е в Текстила. Ако може според него да ме ориентирате. Плииийййййзззз!!!

Малко по-назад в темата бяха описани автобусите и маршрутките...но аз не ги запомних... Но със сигурност може да вземе трамвай 7 и да слезе на спирката на Била. Трябва само да пресече бул.България (през подлеза). Някъде там е магазина...

# 179
  • sofia

А ако нямаш кола, а разчиташ на гр. транспорт или маршрутки?
Вече с това не мога да помогна,не знам маршрута на градския транспорт,съжалявам

Общи условия

Активация на акаунт