Магазини Jumbo

• 245 481
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 240
  • в реалността
Някой не знае ли някакъв сайт на магазина или на фирмата вносител където мже да се разглеждат стоките,които се предлагат в магазина.Че няма пазаруване онлайн разбрахме поне да видим какво има newsm78 и да си правим сметка какво да направим, за да придобием нещо от там.Много е гадно за нас които живеем в провинцията.Някой знае ли дали в Русе ще направят Джъмбо?

# 241
  • при палмите и алигаторите,FL
и ние бяхме днес в магазина.Малко инфо че ние се замотахме.Ако влезете в подземния паркинг и се качвате с асансьора на ниво 0 излизате отвън пред магазина.Касите са на ниво -1.Казвам го защото ние след като си напазарувахме от -1 минахме през касите си платихме след това се качихме горе и се оказа че пак трябва да слезем за да си платим и другите покупки.
Мъжо е очарован от магазина, каза че трябва да си търсим дом в района .

Някои видя ли музикалната маса на Чико сега се сетих  за нея, ето за това става въпрос http://www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=1922

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 17:05 от nandi

# 242
PeaceА каква е горната възрастова граница/детска Laughing/ за която може да се пазарува? newsm78
Специално за дрешките ми казаха, че е от 0  до 6 години, но на мен ми се стори че повечето неща бяха за възраст до 2 год.
За играчките ми е трудно да преценя- но при такова разнообразие и на мен ми се доигра с играчки Laughing...

bouquetБлагодаря много-все пак една мама се сети да ми отговори на "сложния" въпрос-явно всички са много превъзбудени от шопинга LaughingЗначи аз мога да пазарувам само подаръци защото моя "джъмбо" е на 12.5години Mr. GreenУспешен пазар на всички! Hug

# 243
  • София
...
Някои видя ли музикалната маса на Чико сега се сетих  за нея, ето за това става въпрос http://www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=1922
имаше такава маса, но не обърнах внимание на цената  Peace

# 244
  • София
Да дам отчет и аз Ходих и вчера и днес  Mr. Green магазина е огромен и според мен за да е тъпканица трябва да има над 100 човека. Много е просторен и удобен за разглеждане. Има страхотни неща на страхотни цени . 1:1 с Гръцкия  Peace На долния етаж има всичко за бебето и за дома . Персонала е страхотен. Не  е сърдит на света. касиерките са притеснени , но мили Peace
Цените са страхотни Peace Peace

Дейзи незнам ти какво работиш, но да кажеш  едно голямо благодаря на персонала и собственниците, че отворихте сега , а не 1-2 дни преди Коледа  Hug Мноооооого ви благодаря Heart Eyes
Аз вчера оставих 130лв. и не съм купила всичка, пак ще ходя Wink

# 245
  • Ланкър, планините Овнерог
Ето го нашето пони-40лв

# 246
Да се отчета и аз! LaughingПреди малко се върнах от Джъмбо,наистина е страшно зареден и има доста хубави неща.Успях да понапазарувам добре! Grinning
Не ми харесаха две неща!Първо паркинга е малък,въобще не е достатъчен,при положение че магазина не беше кой знае колко  пълен!И второ,не може да се плаща с дебитна карта,което много ме озадачи?
Иначе цените са добри Peace

# 247
  • София
И второ,не може да се плаща с дебитна карта,което много ме озадачи?

Това не е вярно, защото аз вчера платих там с карта!

# 248
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво е "Спайдър"-а? Това, за което пишете, че имало 25% отстъпка?

# 249
И второ,не може да се плаща с дебитна карта,което много ме озадачи?

Това не е вярно, защото аз вчера платих там с карта!
На мен днес ми отказаха,дори ми посочиха табела,на която пишеше,че не се приема плащане с банкови карти, а само в брой! Thinking

# 250
  • Ланкър, планините Овнерог
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво е "Спайдър"-а? Това, за което пишете, че имало 25% отстъпка?

По-точно е Sprider - имат магазин за нескъпи дрехи (мъжко и дамско) на Витошка (ъгъла на Витошка и Солунска). Пак гърци  Mr. Green

# 251

По-точно е Sprider - имат магазин за нескъпи дрехи (мъжко и дамско) на Витошка (ъгъла на Витошка и Солунска). Пак гърци  Mr. Green
Мерси, значи е това, което и аз мислех, но понеже не схванах каква е връзката с Джъмбо? Simple Smile

# 252
  • София
Някой който е ходил нека каже има ли храни детски?

# 253
  • sofia
Аз имам забележки за паркинга,толкова недоизмислен е направен,че нямам думи.
Аз съм със спортна,много ниска кола и просто в паркинга няма да вляза никога вече. На излизане са сложили един легнал полицай,който е огромен и колата ми опря ужасно гадно,а на влизане в началото е много стръмно и изведнъж по средата става чупка 90градуса и добре,че минах леко,та опря съвсем малко.
Момичета с ниски коли,там не влизайте.
Иначе магазина си е копие на гръцките и има много неща на ниски цени,аз вече съм готова за Коледа с подаръците. Laughing
Бебета на Запф няма,да знаете.

# 254
  • София-Лагера
Цитат
Аз съм със спортна,много ниска кола и просто

И мъжът ми е със спортна.Каза,4е пове4е няма да влезе вътре.Забърсал гърнето май.

Общи условия

Активация на акаунт