Магазини Jumbo

• 245 522
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 255
И ние днес ходихме.Ходила съм в гръцките магазини и си мислех че тук ще ги побългарим,но за сега всичко е направо страхотно.Направих страхотен пазар,малката направо незнаеше къде да гледа.Малко с паркирането беще трудно а и ние се объркахме  с нивата но общо взето СУПЕР.

# 256
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Храни и памперси няма
За паркинга се обърнете към фирма Спридер - те са инвеститора на имота, ние сме купили магазина от тях. Паркинга е за 100 автомобила, но може да е бил запълнен от клиенти на Спридер
Приема се плащане с дебитни и с кредитни карти - аз платих в събота сутрин с дебитна карта без проблем. Табелки че не се приема такова плащане няма - нещо сте се объркали
Цените ще са подобни през цялата година, като ще има намаления на сезонната стока.
Касиерките са притеснени, защото нямаха време да се обучат на тези касови апарати - наблегнахме на подреждането, за ад отворим по-бързо

# 257
  • sofia
За картите дори видях,че са показани кои приемат,имаше и Борика и Виза електрон и кредитните разбира се

# 258
Бълтарски сайт няма, можете да разгледате само този - www.jumbo.gr

# 259
днес ходихме със съпруга ми да разгледаме от любопитство този 'супер' магазин (преди няколко месеца ходих до Кавала и се отбихме да разгледаме местния) - момичета, този магазин ми прилича на една база на Илиянци - с покрив и по-топло - магазинът е пълен с китайски боклуци и стоки от отдавна изминали колекции на Чико, Fisher Price и др. по-качествени марки - как няма да е по-евтино - та това е един закрит базар!!! Аз съм безкрайно разочарована от проявената безвкусица и кич!

# 260
  • София
Да, това металното като капак на шахта, дето е на излизане от паркинга е отвратително и ние ударихме отдолу колата като излизахме  и се съмнявам повече да влезем там с нея!

# 261
  • sofia
Да, това металното като капак на шахта, дето е на излизане от паркинга е отвратително и ние ударихме отдолу колата като излизахме  и се съмнявам повече да влезем там с нея!
Вярваш ли ми,че полудях от злоба на излизане и цялото удоволствие от 2часава обиколка ми се изпари,още съм вкисната.Другия път колата пред Била

# 262
Еееейййй това нещо разби колата на мъжа ми,която се вдига и е предназначена за all-off road  ooooh!  #Cussing out Направо незнам как ще мина аз с моята кола, която обикновено закача средно голямите легнали полицай.Що за глупост е това незнам и каква му е идеята?
Иначе магазина е чуден има 90% от нещата които съм купувала от Солун, цените са без коментар, което ме изненада приятно! Коледните украси са доста хубави абе изобщо има какво да се купи.Направих и покупки от Спридера там също ни изненадаха с 20% намаление(не знам защо  newsm78)
Приятно пазаруване на всички!  Hug

# 263
о, да. рампата на паркинга е ужасна. нашата кола не е от най-ниските но пак я остъргахме като минавахме. Confused
другата ми забележка е, че няма никакви табели от къде се влиза, от къде се минава за втория етаж и т.н. и ние се залутахме както по-горе някой написа - първо на -1 ет., после на касите, навън, на 0 ет. и пак на касите... и имаше доста други лутащи се, които питаха от къде се минава.
надявам се скоро да оправят това и да има някакви табели, а ако и информационни табла сложат да се намират по-лесно щандовете грешка няма да имат. Peace
иначе като цяло ми хареса и доста неща си набелязах за пазаруване Peace

# 264
днес ходихме със съпруга ми да разгледаме от любопитство този 'супер' магазин (преди няколко месеца ходих до Кавала и се отбихме да разгледаме местния) - момичета, този магазин ми прилича на една база на Илиянци - с покрив и по-топло - магазинът е пълен с китайски боклуци и стоки от отдавна изминали колекции на Чико, Fisher Price и др. по-качествени марки - как няма да е по-евтино - та това е един закрит базар!!! Аз съм безкрайно разочарована от проявената безвкусица и кич!

Еииййй странно намери се и някой на когото да не му хареса  Grinning интересно ми е къде в СОФИЯ би предпочела да си пазаруваш. А по повод фирмените играчки на по ниски цени мен ме устройват идеално защото децата ми все още не следят последователността на колекцийте  Joy

А всъшност какво му е лошото на Илиенци  newsm78 та едва ли не се използва като критерий ?

А паркинга на мен ми се видя доста стръмничък и останах доволна ,че сутринта тръгнах с автоматика иначе незнам дали щях да я изкача ,но на това металното не ми се опря отдолу /карам ауди/ но е кофти де, определено е недоизмислено.

# 265

На колко месеца излизат новите колекции, че май сме изостанали?  Joy  Joy  Joy

# 266
Хммм много странно аз пък видях доста от "новата" колекция на Fisher-price. По-нови корита, дрънкалки и гризалки не са излизали.

# 267
  • София
Да, това за рампата на излизане от паркинга го бях забравила - аз така се фраснах отдолу, че не знам въобще какво е станало - карам Пежо, мисля, че не е много ниска? Утре трябва пак да ходя и направо се притеснявам как ще изляза... Паркингът на Била е супер идея, ама дали може да се излиза от страната на Джъмбо, защото иначе трябва доста да обикалям...

За китайските боклуци - не съм ходила никога на Илиенци, но стоката в Джъмбо далеч не се изчерпва само с артикули от неизвестни марки. Не съм съгласна за "старите колекции" - нещата на Polly Pocket са същите като в ToysRus, както и My Little Pony - има къщичка, която смятах да домъквам от САЩ. Също така никой не обърна внимание, но има играчките на Littlest Pet Shop, които не се предлагат никъде другаде в БГ, а са голям хит в световен мащаб и дори са обект на колекционерска страст - дъщеря ми ги обожава.

# 268
о, да. рампата на паркинга е ужасна. нашата кола не е от най-ниските но пак я остъргахме като минавахме. Confused
другата ми забележка е, че няма никакви табели от къде се влиза, от къде се минава за втория етаж и т.н. и ние се залутахме както по-горе някой написа - първо на -1 ет., после на касите, навън, на 0 ет. и пак на касите... и имаше доста други лутащи се, които питаха от къде се минава.
надявам се скоро да оправят това и да има някакви табели, а ако и информационни табла сложат да се намират по-лесно щандовете грешка няма да имат. Peace
иначе като цяло ми хареса и доста неща си набелязах за пазаруване Peace

Има табелки, но са високо. Не може да се сложат информационни табла, защото стоката се размества доста често

# 269
И ние с мъжа ми сега се връщаме от там. Повече от два часа обикаляхме и пак не всичко сме разгледали. Огромен е магазина. Цените са наистина прилични. Много силно впечатление ми направи разликата в цените на Чиковските неща. Ето тази маса http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2890 беше около 70 лв, а в каталога на Чико от вносителите Атекс е 123 лв. Сами правете сметка за какво иде реч. Всички неща на Чико са значително по-евтини от който и да било друг магазин в България. На долния етаж има дрешки, много сладурски и на прилични цени. Сукманчетата например бяха межди 10 и 20 лв.
Има голям подземен паркинг. Единственият недостатък според мен е, че беше много задушно вътре. Но определено съм доволна от Джъмбо  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт