Магазини Jumbo

• 245 556
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Днес го обиколихме ами да си призная препоръчвам го, но и на мем ми причлича на Илиенци/Кауфланд(не харесвам и двете места) - говоря за ефтините китайски боклучета, които са позабърсани. Не ми харесаха разните му там джунжурии за украса, не им е мястот в детски магазин.

# 271
Не ми харесаха разните му там джунжурии за украса, не им е мястот в детски магазин.

Че къде, ако не в детски магазин. Та нали децата се радват най-много на коледните украси и красоти

# 272
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Това не е само детски магазин

# 273
Може и да се плаща с карти,на мен лично  така ми беше обяснено и ми показаха табела newsm78Супер е че не е вярно,явно е станало объркване някакво! Thinking

# 274
Мили мами искам да ви кажа че и аз днес ходих в магазин джъмбо и наистина останах потресена от цените на Чико невярвах че наистина има такава разлика преди време имах магазин-малък квартален продавах Чико -фирмата Атекс ме задължи да продавам на техните препоръчителни цени. Не магазините си слагат голями надценки, а вносителите продават скъпо защото тази маса в каталога е с цена 123лв.-а цената на едро беше около 95лв. newsm78

# 275
  • софия
И второ,не може да се плаща с дебитна карта,което много ме озадачи?

Това не е вярно, защото аз вчера платих там с карта!
На мен днес ми отказаха,дори ми посочиха табела,на която пишеше,че не се приема плащане с банкови карти, а само в брой! Thinking
Ние днес платихме с карта  newsm78, но имаше определени каси, на които пишеше, че не приемат плащане с карти.

За магазина - е, ТОВА Е магазина за играчки и джвъджки за вкъщи за мен. Повече няма да обикалям като луда калинка да търся играчки. Много съм доволна и много ни хареса. Купихме играчка и боди на джуджето, че сме й поръчали Коледните подаръци от преди, ама да не е капо сега. Купихме си Коледни джунджурии за вкъщи. Купихме си и класическо прасе-касичка, каквото търсехме отдавна. Мисля, че с богатия избор и цените "избиха рибата". Крайно време беше да направят подобен магазин и тук. Миналата година се счупих да търся хубав уокър за малката и единственият избор беше на Чико. Накрая ни донесоха от Холандия - по-хубав и евтин. Днес в Джъмбо видях около 3 различни уокъра. Харесаха ни и количките за кукли и дори малко се ядосахме, че поръчахме подобна на малката от Белгия. Ако го имаше магазина преди 1 месец ...
А за китайските боклуци - да, има ги. Къде ги няма? НО, има и други, много хубави играчки на добри цени (които също са правени в Китай). Всеки може да си избере, според вкуса и финансовите възможности. Това му е хубавото!

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 23:21 от zvanche

# 276
А столчета за кола има ли и какви марки продават?

# 277
  • при палмите и алигаторите,FL
на Чико със сигурност имаше и столчета и от другите дето са само седалка

# 278
  • София
И ние днес бяхме в магазина. Относно паркинга - Никога не бихме влезли отново с колата вътре, колата ни е ниска и си съсипахме ауспуха! Относно стоката в магазина - аз мога да кажа, че всички са прави. Магазина е пълен с китайски боклуци, но между тях има страхотни играчки. Магазина е рай за децата! На мен не ми харесаха дрехите. По-големи боклуци не съм виждала. В малкото магазинче в квартала продават къде по качествени неща.

# 279
И второ,не може да се плаща с дебитна карта,което много ме озадачи?

Това не е вярно, защото аз вчера платих там с карта!
На мен днес ми отказаха,дори ми посочиха табела,на която пишеше,че не се приема плащане с банкови карти, а само в брой! Thinking

Това е само на първите две каси ако не се лъжа..

# 280
  • В най - голямото село

МОже ли някой да сподели ако е видял PONYLAND там, на каква цена е?

Благодаря

# 281
  • София

Благодаря

А какво е това Ponyland? My Little Pony ли? Имаше много понита, както и триетажна къщичка, тя струваше 60 лв. Имаше и пони-бебе, някой го беше показал по-горе.

# 282
  • В най - голямото село

Благодаря

А какво е това Ponyland? My Little Pony ли? Имаше много понита, както и триетажна къщичка, тя струваше 60 лв. Имаше и пони-бебе, някой го беше показал по-горе.

май е нещо такова, племеничката го иска за Коледа,и сестра ми каза, че в Хиполенд е 150 лв.....

# 283
  • Пловдив
А освен дрехи продават ли обувки?!
Качествени ли са?!

Предстои ми ходене до София и искам отсега да си направя маршрута! Peace

# 284
А освен дрехи продават ли обувки?!
Качествени ли са?!

Предстои ми ходене до София и искам отсега да си направя маршрута! Peace
Не видях обувки...или ако е имало съм ги пропуснала, защото е бил малък щанда

Общи условия

Активация на акаунт