Магазини Jumbo

• 245 579
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Обувки - не , по-скоро пантофи, детски чехли и буйки! Peace

# 286
  • София
Е, пропуснала съм откриването. Аз се чудих защо в Хипо е толкова спокойно, като ходих вчера. newsm78 Вие всички сте били в Джъмбо. Жалко, че вече почти приключих с коледните подаръци.
До края на седмицата ще отскоча. На мен ми е близо.

# 287
На мен пък ми заприлича на понагласен магазин за 1 лев в уголемен мащаб (долния етеж).
 Само където има голям избор на играчки!

# 288
На мен пък ми заприлича на понагласен магазин за 1 лев в уголемен мащаб (долния етеж).
 Само където има голям избор на играчки!
Това е отчасти и моето мнение Peace

# 289
Да се "разпиша" и аз от доволните Laughing
Много е голям и има всичко Peace
Дрехите им са много хубави и на много прилични цени(дано и качеството им да е добро)
Предлагат страшно много коледни неща Peace
Ние коледната украса от там си взехме Hug голям избор и много красиви неща има Hug
Играчки има също много,ние си взехме летящ Мечо Пух(закача се на тавана/полюлея и "обикаля" из въздуха)
Има страшо много неща на "серии" с Мечо Пух,Принцесите,Дора,Том и Джери(купихме на бебка много сладурско боди и бикини с тях)Колите и разни други тв герои Peace
Имаше малко неща на Чико и нещото,което ми направи впечатление е, че клечките за уши с ограничител баха 6лв. а ги взимаме за 3 и нещо newsm78иначе играчките които предлагат са много по-евтини от всеки друг магазин(дори и от цените в каталога)
Също не видях и бебета-та на Запф,но може би, защото Комсед е до тях и си ги внасят,затова не ги продават те Hug
Иначе магазина е огромен и трудно може да се разгледа на едно ходене Peaceтрябва да се повтори обезателно Hug

# 290
  • София
Аз пак да попитам..... продават ли се детски храни Rolling Eyes

# 291
# 292
  • София
A бебешки колички има ли? И какви?

# 293
  • в зоната на здрача
Здравейте... Hug
аз да попитам ходили те мами..има ли детска кухня "Тефал" и колко пари е..

# 294
  • София
Това не е само детски магазин

Извинявам се тогава аз си мислех, че само детски. Нямам честа да познавам другите магазини. Отидох слд като прочетох рекаламата тук

+ 1. Похвално за цените марковите неща.
2. Ако това е положително: изобилства от така наречените "евтини китайски боклуци", на които децата се кефят(и могат да си купя от много места). Примерно ние взехме една машинна е едни малки въртолета които се изстрелват ами това трудно ще оцелее 2 изпускания. е вече е счупено (почнах да пиша сутринта). Доволна съм че купихме лампички за елхата, които са на батерия. Бели са и за мое учудване светят червено, като каза мъж ми "по-трудно е (скъпо) да се направи бял осветещ полупроводник".

- не виждам нищо лошо да спомена и това което не ми хареса
1. като качеството на тези на същите тези китайски стоки. Обичам да виждам на бебешки играчки  надпис "над 3 години". Нали се сещате защо? Twisted Evil
2. предпочитам на тези цени за дрехите да купя български или турски.
3. не всичко е евтино видях детско легло тип кошара за 200 лв вярно шарено беше (прекалено даже), но от обикновен шушляк.
4. на марковите неща асортимента не е особено голям, но може би и затова са по-евтини
5. Озвучаването е УЖАСНО. Наду ми се главата, коледни песни минаваш малко в страни гръцко, после нещо друго....
6. За паркинга няма нужда и аз да коментирам.
7. Незнайно, защо скъпите неща са свряни по ъглите, с по-лошо осветление, с по-малки коридори между тях (Fisher Price, Chicco,  Playmobil - полседното е при бебеблките играчки newsm78)

Бих искала да бъда разбрана правилно не съм "баровка", но след като прочетох темата имах по-големи очаквания.
Бих пазарувал от там, ако имам път, бих го класифицирала, като магазин от категорията "става".

# 295
Не е лошо да има такива магазини (жалко, че не са български). Всеки може да купи по нещо от там. Например ако ти трябва подарък за детски рожден ден - това е точното място. И ние бяхме в събота там и естествено се изкуших да купя нещо (въпреки, че мъжът ми бързаше и беше доста нервен Sad. Купих на малкия комплект инструменти за 1,99 лв. (направо не повярвах на цената!), той много се радва, но при първото изпускана "чукчето" се счупи и сега си имаме "меч". Вярно е, че някои "маркови" неща са по-евтини (особено играчките), но няма разнообразие и наистина трябва да пообиколиш бебешкия сектор, за да видиш това, което търсиш. Столчетата за кола например са само в 1 цвят. Но ... всеки със своите предпочитания. За мен това е добър магазин за играчки, но не и за бебешки стоки.

# 296
  • София
Малко офф да се опитам за обясня за Византийците.

0свен ученото по история, има доста неласкави случки и "покрай сухото гори и мокрото":
всеизвестните проблеми с шивачките в гръцките фирми (граничещо до отношение господар-роб), скандалите покрай договорите за Тотото и Булфон, румънския пример с телекома (румънските цифровите централи потеглиха към Гърция)

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 15:07 от Desem

# 297
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Ще се ходи да се види. Simple Smile

# 298
Аз пък съм изключително доволна, че тази верига магазини влезе и в България. И цените са по-ниски, разнообразието от стоки - огромно, има и евтини и скъпи неща /т.нар. "маркови"/, има си паркинг /супер удобство за клиента/. Може би "марковите" мами няма да го оценят, но за останалите, "немаркови" момичета това ще бъде най-посещаваният магазин в София. Хайде да ни е честита новата придобивка!

# 299
Аууу, в неделя съм там, моля не го изкупувайте целия магазин Laughing. Откога го чакам, не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт