Магазини Jumbo

• 245 600
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 300
На мен магазинът много ми хареса! Изкупих всички играчки! Цените са доста по-ниски от останалите магазини за едни и същи стоки. Например една играчка, която купих струваше 59 в Комсед, а тук е 39 лв!

# 301
  • София
ДейзиГ, има ли шанс за рекалмация newsm78.
Купих коледни шапки на които бялото вече е бледо розово (на 30 градуса с цветен прах:().... за мое щастие няма поражение освен по един потник на детето.
Бяха около 4 лв. материята изглеждаше добре и бялото отдулу и топчето са рошави, хванаха ми окото.

# 302
Има табелки, но са високо.
би трябвало да са там, където ще се забележат. иначе няма смисъл  Peace

# 303
  • Sofia
Незнам защо се обръщате персонално към Деси с такива забележки,тъй като тя е в счетоводството и надали има вина.Мисля,че беше достатъчно мила да ни държи в течение на събитията и даваше нужната информация Peace

# 304
  • Варна
Кога ще има такъв магазин и във Варна Cry

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 17:16 от Dahlia

# 305
  • София-Лагера
ДейзиГ, има ли шанс за рекалмация newsm78.
Купих коледни шапки на които бялото вече е бледо розово (на 30 градуса с цветен прах:().... за мое щастие няма поражение освен по един потник на детето.
Бяха около 4 лв. материята изглеждаше добре и бялото отдулу и топчето са рошави, хванаха ми окото.

Иди до магазина.Все пак Джъмбо не е на Дейзи. Naughty

# 306
  • София-Лагера
Цитат
немаркови" момичета това ще бъде най-посещаваният магазин в София. Хайде да ни е честита новата придобивка!
Това ми хареса много Joy Joy Joy
Немаркови майки. bowuu

# 307
Имаше малко неща на Чико и нещото,което ми направи впечатление е, че клечките за уши с ограничител баха 6лв. а ги взимаме за 3 и нещо newsm78иначе играчките които предлагат са много по-евтини от всеки друг магазин(дори и от цените в каталога)

Да.. тоалетните принадлежности на Чико като цяло са по-скъпи..  Подплънките за кърма бяха 20лв, а аз ги взимам за 12.60лв. Но ние напазарувахме за Коледа на племенниците.. само на бебка остана да й взема активна гимнастика, но тези там не ми харесаха.

# 308
  • sofia
Имаше малко неща на Чико и нещото,което ми направи впечатление е, че клечките за уши с ограничител баха 6лв. а ги взимаме за 3 и нещо newsm78иначе играчките които предлагат са много по-евтини от всеки друг магазин(дори и от цените в каталога)

Да.. тоалетните принадлежности на Чико като цяло са по-скъпи..  Подплънките за кърма бяха 20лв, а аз ги взимам за 12.60лв. Но ние напазарувахме за Коледа на племенниците.. само на бебка остана да й взема активна гимнастика, но тези там не ми харесаха.
Аз видях една активна гимнастика за 20лв,беше по-вдъното и беше като тези на Чико,които стават след това и за прохождащи бебета.Хвана ми окото определено,ако имах бебе сигурно щях да я взема

# 309
  • София
A бебешки колички има ли? И какви?
главно на чико-комбинирани и летни, и 5-6 други марки. най обикновена лятна количка бе 39лв., харесах за сина ми една лятна за 99лв. същата в момичешки вариант имам за каката от гърция и съм страшно доволна(липса-няма сенник, но и чадърче върши работа)- туба от 7л. съм мъкнала с нея, освен бебешките принадлежности и моята"дамска"чанта Peace

# 310
Количките за пазаруване имат ли място за седяще бебе в кошницата,че нашия си е тежичък да го мъкнем на ръце  newsm78

# 311
  • sofia
Количките за пазаруване имат ли място за седяще бебе в кошницата,че нашия си е тежичък да го мъкнем на ръце  newsm78
имат

# 312
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Голямо пазаруване падна в неделя - успях да купя подаръци за почти всички дечица, на които правя. На бате - Спайдърменски аутобан за 39 лв. две кукли, които се смеят/9.99 лв./, пеещ волан /9.99 лв./ дрешки за бебка /розово джинсово сукманче 9.99, буйки розови джинсови 1.99, боди 5.99/, коледна украса и доста дреболии. Въобще цените са страхотни  Peace

# 313
  • София
Днес прекарах доста време в магазина,определено много неща ми харесаха,доста накупих,неможах да смогна да го обиколя целия и утре пак съм там:)

# 314
Има ли конструктори Лего? Интересува ме този.

Общи условия

Активация на акаунт