Магазини Jumbo

• 246 743
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 330
  • между град и село
 Момичета, интересува ме има ли колички за кукли и по колко пари са.

# 331
Вчера и аз го посетих.Хареса ми, особено на дъщеря ми.Тя е очарована от магазина  Laughing.Но колкото и да търсихме бебето Анабел не го намерихме.Питах и две служителки, но те ми казаха да разгледам при куклите, дори не знаеха каква е тази кукла и дали я имат  Rolling Eyes.Някоя  от вас видя ли въпросната кукла?

# 332
  • София
Вчера и ние го посетихме. Предупредена от вас за лошият паркинг, накарах мъжът ми да спре на паркинга на Била. Магазина не ми направи особено впечатление, ужасна жега и нерегулиран звук от уредбите. И това при условие, че все още работят на генератор, не са вързани към електрическата мрежа. Иначе играчките са като навсякъде, цените им не са чак толкова по-добри, даже имаше и по-скъпи от кварталните магазинчета.
Само дето има всичко на едно място.
Аз намазах от другият магазин-sprider. Купих си пола с 25% намаление.

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 10:43 от Aннa

# 333
Бебето Анабел  го няма.
Колички за кукли има ,цени незнам.

# 334
  • Sofia
Посетихме магазина вчера! Отидохме за конкретно нещо и купихме,  но не ми хареса "невъзможността" да се извади играчката извън кашона и да се разгледа.  Такава била политиката на фирмата! Става въпрос за голяма играчка, за която не може да прецениш само по картинката на кашона, още повече по етикета и описанието! Дори "след касите"/както каза служителката/ не е позволено! "Политика на фирмата!"

# 335
Изглежда цените са завишени в сравнение с гръцките.

# 336
  • София
Посетихме магазина вчера! Отидохме за конкретно нещо и купихме,  но не ми хареса "невъзможността" да се извади играчката извън кашона и да се разгледа.  Такава била политиката на фирмата! Става въпрос за голяма играчка, за която не може да прецениш само по картинката на кашона, още повече по етикета и описанието! Дори "след касите"/както каза служителката/ не е позволено! "Политика на фирмата!"
И мен това ме подразни. Купихме играчка на батерии, която не можем да пробваме. Вкъщи я гледах но е така опакована, че всяко отваряне ще си личи, а ми е за подарък. Сега ще се надявам да работи. Чудя се, колко е срока за рекламации, тъй като няма да я подарявам в близките дни?

# 337
Момичета виждали ли сте в Джъмбо, бънджи на стойка?Нещо като тези http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2003&e=entertainers.Не държа на марката просто да е на стойка.

# 338
  • Карлово
Изчетох ЦЯЛАТА тема. Не видях да се споменава за рокля за принцеса. Племеницата си е поръчала, дали има и на каква цена?

# 339
  • sofia
Имаше на балерина с цвички и корона,май беше-ще те излъжа за цената м/у 5 и 10 лв

# 340
Досега много пъти съм пазарувала в Джъмбо в Солун и не сте прави - цените са същите.На мен пък ми се струва нормално да не можеш да разопаковаш играчка. Ако аз например дойда след теб, как ще я купя? А за срока за рекламации питах - 10 дни е.

# 341
  • Sofia
Чудя се, колко е срока за рекламации, тъй като няма да я подарявам в близките дни?
Така и не разбрах! Само лаконично обясниха , че с касовата бележка отиваш на гише информация.

# 342
Много ми хареса магазина  Peace Отидохме уж да разгледаме набързо, а взехме подаръци за 8  дечица и отделно разни нещица за вкъщи Laughing Цените са си съвсем добри. И аз се подразних, че не могат да се отварят играчките, защото взехме уокър за Мишана и се колебаехме м/у модела на чико и един на playskool, като вторият май повече ми харесваше, но не съм го виждала на живо. Та за това избрахме чиковския, защото него поне сме виждали и знам, че не е зле. Но от друга страна ги разбирам, че не разопаковат стоката, защото на никой няма да му е приятно детето му да играе с опипвана стотина пъти играчка. Да не говорим и че често мострите сериозно страдат от любопитни пръстчета, бутане, падания и т.н., и накрая трябва да се бракуват.
За паркинга, след предупрежденията от тази тема, се паркирахме до паркинга на Билла Wink

# 343
  • around the world
Досега много пъти съм пазарувала в Джъмбо в Солун и не сте прави - цените са същите.На мен пък ми се струва нормално да не можеш да разопаковаш играчка. Ако аз например дойда след теб, как ще я купя? А за срока за рекламации питах - 10 дни е.
може би до някъде е добре да не могат да се разопаковат играчки, но с Гърция срокът за рекламация не е 10 дни, а е 30. В такъв случай, ако купуваш нещо за подарък за Коледа в случай, че не работи имаш достатъчно време да го върнеш.
Ако цените са същите като в Джъмбо в Солун тогава голяма част от играчките на Дисни например са доста скъпички като цяло в Джъмбо. Щом в Сити Център София  играчките на Дисни са по-евтини отколкото в Джъмбо тогава те наистина трябва да се замислят върху цените на които продават този тип играчки.

# 344
Естествено,че всеки си има вкус-на някой не им харесва магазина на други им харесва,аз съм доволна и повечето от стоките стават-макар да са китайски,добре че са китайците да ни правят евтини и хубави играчки,а и не само играчки. Simple Smile Мисля,че цените са добри,а що се отнася до Паркинга-нямаме повреди,леко закачи колата,което е нормално,защото е много ниска спортна кола,но с другата ни кола нямаше проблем.Определено JUMBO в Гърция е по-готин,много по голям и малко по -скъпичък.

Общи условия

Активация на акаунт