Магазини Jumbo

• 246 728
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 345
Разбира се, въпрос на избор е. Сигурна съм, че ако го нямаше магазина щяхме да мрънкаме защо го няма, изобщо и нашите коментари са си чисто по български. Във всеки случай нека го има магазина, пък всеки си преценява от къде да пазарува. Аз лично съм доволна, че няма вече да мъкна от Солун

# 346
Момичета виждали ли сте в Джъмбо, бънджи на стойка?Нещо като тези http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2003&e=entertainers.Не държа на марката просто да е на стойка.

И ние търсим такова, но не видях. Успяхме да купим само столчето за хранене на fisher-price.

# 347
  • София
Не виждам защо пак се използват коментари от типа "чисто по български". Ами Българи сме как да коментираме. Всеки има право да изкаже мнение, не вярвам че очакваш всеки да хареса или да не хареса магазина. Колкото хора, толкова мнения. Темата не е "Доволни от магазин Jumbo".

# 348
  • София
Има ли конструктори Лего? Интересува ме този.

НЯМА. Има playmobil само, и то на същите цени като КОМСЕД.(поне дребните неща едни коли/самолети за 1,5+ възраст бях запомнила ето тези http://www.igra4kite.com/default.php?cPath=325_411 но тук ми се струва че е по-скъпо с 2-3 лв.)
Този модел го има тук: http://www.laredoute.fr/vente-strata-box-luxe-lego.aspx?producti … e&pagesize=16
цената е 20 лв. по-ниска

# 349
  • в мъжки прегръдки
Днес и аз успях да се разходя до Джъмбо и мнението ми е че е добре зареден магазин с нормални цени. Хареса ми качеството на дрешките и купих ватирана пижама за малкия за 10 лв което е съвсем прилично като цена. Харесах му и една жилетка много джиджана за 20 лв и сега ме е яд че не я взех.
Играчки има много и не са скъпи. Само металните колички от филма "Колите" са с лев по-скъпи от Бонжур така че който иска да си купи такава количка да провери първо там.
Сравнението с Илиянци по-горе не знам защо е казано в лош смисъл. На Илиянци освен китайските стоки има и други а има и китайски качествени. Авторката на постинга нека ни посочи един магазин където няма китайски стоки. Защото и оригиналните ризи на малкия с марка "Old Navy" и донесени от Канада са шити в Китай, Индонезия и къде ли не другаде.
На мен магазина ми прилича на всички други магазини - пигисхаус, Хиполенд, Бонжур и т.н.

# 350
  • София
Благодарим за "обяснението", много беше "полезно"  Sick  Sick  Sick

Моля,
надявам се не се засягаш лично, ако е така моля за извинение. Имах роднина гъркиня страхотна баба (такива са спомените ми за нея) за разлика от мъж и българин.... затова казах покрай сухото и мокрото гори, за съжаление доброто може и да не се чуе, но лошото - винаги. Смятам че и критики трябва да има за да се направи правилна преценка.
А дали магазин е с гръцки, арменски или арабки собственици ми е все тая. Марк и Спенсър е с гръцки собственици и щеше да ми е любим (за детските неща) ако не бяха разликите в цените - не може нещо, което има цена 12 паунда да се продава за 60 лв.  Twisted Evil

Продължавам да твърдя, че стоката в магазина в по-голямата си част не се различава с това което се предлага и тук - нищо особено просто по-голяно място, иска ми се нещо по-качествено на цените в белите държави.
Всъщност сравнението с Илиенци не знам колко е правилно, там доста е променено в "+" посока, а и последните ми спомени са от преди повече от 1 година.
Похвално, ако цените са им същите като в Гърция...аман от скъпотия сякаш не живеем в България

Относно проходилките за "не маркови" мами(щом так искате да се наричате)
Има, нищо различно от тези на Бертони 29 лв. (8 колела) и Чико по 80 лв. (само с 4 клела нямам идея това колко е сигурно) и Walker-и на Fisher Price за 80 лв. 2 вида други не видях.

# 351
Уокърите (понеже ги поогледах уж) бяха по 60 лв. на чико и playskool като вторият е 2 в 1 - трансформира се в ride-on кола. И двата са с разни занимавки по тях, но не можах да преценя тези на playskool и взехме чиковския. За сравнение уокъра на чико почти навсякъде се продава за 85 лв. (това е  и препоръчителна цена от вносителя Атекс), а тук е 60! Имаше и разни "по-китайски" модели за 30-40 лв. Поне 6 модела видях. Но обикновените проходилки (тип паяк) не ги гледах, защото си имаме.

# 352
  • Sofia
Определено съм доволна от магазина!

Обаче и аз спрях на паркинга на Била след това, което прочетох тук. Peace

# 353
Такаааа..... Днес, изпълнена с ентусиазъм, въоръжена с дъъъълъг списък, се засилих повторно към  "Джъмбо" с една приятелка. На първо четене ми беше харесало, но на второ....като че ли малко се разочаровах. Жегата е убийствена, жонглирането с количката си е приключение, а и тези каси... трябва да обходиш двата етажа, за да се добереш до изхода. Е, купих някои неща /част от тях, след бегло оглеждане, зарязах на касата - имаха дефекти/, но скоро не бих отишла пак! И за капак, после посетих "Комсед".

# 354
Колички за кукли има по 10,20 и 40лв.Тази от 20 е пълен боклук.Дори на мострата едното колело е счупено.Съседки също са си взели счупени.Аз днес купих играчка на батерии и не работи.Утре ще се разправям.Най-евтината проходилка е 30 лв.

# 355
И аз днес го посетих и съм доволна от избора, има всичко просто -и по-евтини неща и по-скъпи, за всички от сърце.Има играчки , които аз никъде другаде не съм виждала, но пък ,,говорят "на гръцки(само това не ми хареса) и още мисля дали да ги взема.Иначе осигурих всички които бяха останали в списъка-братовчеди, лели и т.н., има хубави неща на добри цени .
Първо минах през Спайера и си купих едно палте, наложи се да го оставя на охраната във входа , после , трябваше да се връщам за него и да чакам някой да влезе за да се отворят вратити, но това да му е кусура, сигурно, по-натам ще измислят нещо по прагматично. Но определено вече знам къде да ходя за подаръци, а не да се бълтая по улиците, жалко, че на децата съм купила основните неща, но май ще се връщам  за допълнения . Simple Smile
п.с. Благодаря , за съветите да не се паркира в подземният гараж.На Билла е супер удобно, дори има коли и спряли на Булеварда, не видях да се дигат от паяк.

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 19:03 от Deja Vu

# 356
Desem, благодаря за информацията.   bouquet
Аз звъннах днес в магазина и ми казаха,че нямали конструктори на Лего  и не знаеха дали ще има в бъдеще.
Отивам да търся темата за Ла редут.  Grinning  За 20 лв. разлика не зная дали си заслужава, като се платят и таксите за доставка...

# 357
  • София
А нещо като детски кът има ли?

# 358
Няма детски кът.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт