Магазини Jumbo

• 246 673
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Дрешките за бебенца на коя фирма има newsm78 Мисля да ходя утре и за това питам заслужава ли си bowuu

newsm78 Не погледнах, но май е някаква тяхна марка  Thinking Има доста неща  които си заслужават Peace естественно има и по -некачествени, обаче има страхотни неща на доста по-ниски цени

# 406
Аз не разбрах - последно може ли с карта (кредитна, дебитна) да се плаща?
Днес бях там, благодарение на темата спрях на паркинга на Билата. Взех някои неща, на касата сметка 45.95. Имах точно толкова, а исках и от Била да взема нещо дребно. Платих с карта Виза. Касиерката не разбра минало ли е плащането, и викна шефката. Тя реши пак да прекара картата. Питам , не мина ли два пъти? Не е, казва тя. А просто хартията им блокирала. Платила съм два пъти, сега го проверих и съм бясна, че утре пак трябва да ходя.
По принцип проблеми има само с терминалите на BRS, каквито са и техните. Аз съм имала два такива и ги отказах по тези причини. Предупредих я мацката, може така да стане. Много ме е яд.
Та мисълта ми е, докато са им тези ПОС терминалите, по-добре плащайте в брой.

# 407
Мерси, момичета.

# 408
Крокодила го има има и други подобни.По евтин е от 49 лв.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197887&photo=4
това успях да снимам днес .

# 409
и аз днес ходих-магазинът е хубав и си заслужава човек да се поразходи до там.

# 410

smile3501

Аз все още не мога да стигна до там. Но тези неща на Fisher Price са с доста добра цена.

# 411
Днес и аз минах оттам. Та както минах - 2 часа си отидоха от времето.
Хубав е магазина, но много голям.
Може би, защото днес повече се мотках и честно да си кажа се уморих.

Но тия дни ще намина пак, ще търся подаръци и за Коледа, и за един малък рожденник. Има от какво да се избира.
Яд ме хвана само, че нямат ЛЕГО, предвид другите цени се надявах да се намират и комплекти ЛЕГО на по-прилични от "българските" цени. Ама, нейсе, нали там е близо Комсед, ще го уважа и него.

За паркинга - и аз бях на БИЛА. Направи ми впечатление, че беше доста пълен, явно хората си знаят.

Да се допълня - малко ми е разхвърлян като цяло магазина, все имам чувството, че нещо пропускам - в коя чупка минах, в коя не минах.

И много ми липсваше, че на етикетите пишеше само цена, и не пишеше какво е това. На нито една стока, (която пипнах да видя), нямаше етикет на български език. Не ме учуди - на гръцки имаше на всичките.
Има неща, за които ще е хубава да е отбелязано какво е. ПО естетично и информиращо ми се струва.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 23:12 от SmaRt

# 412
И аз да се отбележа и доволна и недоволна Mr. Green
Крокодила го няма ,има хипопотам с куб4ета фишър на 79.99лв. PeaceКоличките са много малки и почти нищо не побират  Sad,а пътеките м/у рафтовете тесни.Бебешки колички почти няма-има някакви Евенфло и техни с марка Джъмбо.Имаше 2-3 модела летни на чико-нищо особено,но нищо зимно.Дрешките са с марка Джъмбо,не всичко е хубаво.Аз взех 3 бодита да пробвам и ще кажа,на пръв поглед памука е малко по груб от турския ,от който съм адски доволна PeaceЗа каката взех потничета,но после ги върнах след като моя ги видя и установи ,че това ще се развлече след първото пране  PeaceМомичешките килотки по 2лж ,са направо 1:1 с китайските.Стерислизатори ,нагреватели чико са доста по-скъпи от колкото по нашите си магазини.А шахтата е невероятна-ние сме с много висока кола,моя е отличен шофьор и направо се шокира и съответно опряхме ,това ако не го оправят ще отнесат доста глоби Peace

# 413
  • София-Лагера
Няма им нищо на бодитата.Прах ги и не мръднаха.
Има и дрешки на Дисни. Peace

# 414
Здравейте!
Дали някой е  видял има ли тази количка или подобна на нея, че съм от провинцията и не ми се иска да бия път само - ако може и цена

# 415
коя е тя-аз казах има само 2-3 модела на чико и то все летни Peaceдругото за мен са някакви нечувани марки.

# 416
ПО ПОВОД ПАРКИНГА:
Днес за първи път ходих, ами нищо му няма на паркингал Даже е супер. Спрях точно пред входа и ми беше много удобно, защото бях с бебето си.
На излизане има една канавка направена като гърбица. Минава се леко в ляво или леко в дясно за да минете само с едната гума през нея и е абсолютно невъзможно да опре колата от долу. Не се притеснявайтел Спокойно ползвайте паркинга, особено в това студено време.

А магазина е супер. В ДЖЪМБО - Гърция има абсолютно същите стоки и дори ми се стори, че някои са по-евтини тук в БГ.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ.

# 417
  • София
ПО ПОВОД ПАРКИНГА:
Днес за първи път ходих, ами нищо му няма на паркингал Даже е супер. Спрях точно пред входа и ми беше много удобно, защото бях с бебето си.
На излизане има една канавка направена като гърбица. Минава се леко в ляво или леко в дясно за да минете само с едната гума през нея и е абсолютно невъзможно да опре колата от долу. Не се притеснявайтел Спокойно ползвайте паркинга, особено в това студено време.

А магазина е супер. В ДЖЪМБО - Гърция има абсолютно същите стоки и дори ми се стори, че някои са по-евтини тук в БГ.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ.

Здравей,  ти в Джъмбо ли работиш  Mr. Green

# 418
  • around the world
Относно твоята информация - говорих с "вътрешен човек"  Mr. Green
Имало ги преди две години и за кратко - промоцията дошла от Сърбия, но за сега не се предвиждало  Rolling Eyes
колко бързо минава времето newsm78. Ако вътрешен човек казва може и тогава да е било  Rolling Eyes. Само си спомням,че малкия и тогава вече ги харесваше. Peace

# 419
  • around the world
ПО ПОВОД ПАРКИНГА:
ами с малка кола може и да мине номера с леко в ляво и леко в дясно, но със средно голяма кола няма шанс.......
на този етап най-вероятно застрахователите ни вероятно ще покрият щетите нанесени от въпросната" гърбица", която прилича на повдигнат капак на шахта. Нека Джъмбо просто да се погрижи за въпросното нещо и така хората няма да се притесняват от излизане от паркинга.

Общи условия

Активация на акаунт