Магазини Jumbo

• 246 626
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 420
  • sofia
ПО ПОВОД ПАРКИНГА:
Днес за първи път ходих, ами нищо му няма на паркингал Даже е супер. Спрях точно пред входа и ми беше много удобно, защото бях с бебето си.
На излизане има една канавка направена като гърбица. Минава се леко в ляво или леко в дясно за да минете само с едната гума през нея и е абсолютно невъзможно да опре колата от долу. Не се притеснявайтел Спокойно ползвайте паркинга, особено в това студено време.

А магазина е супер. В ДЖЪМБО - Гърция има абсолютно същите стоки и дори ми се стори, че някои са по-евтини тук в БГ.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ.
ще ме прощаваш,точно така минах

# 421
И аз ходих онзи ден. Почти доволна съм. Купих желаният подарък за племенничката на много добра цена, а вече почти бях прежалила 100 лв Wink Очаквах да има повече неща от Плеймобил, защото моите деца ги харесват. Не можах да сравня цените с тези на Комсед, защото точно сериите, които купуваме ги нямаше Sad Купих две тениски (долни) за Мати, харесаха ми защото са дългички. Изпрах ги, даже ги изсуших в сушилнята (макар на етикета да пише, че не се сушат), не мръднаха. Значи ще купя още.
Много беше топло в магазина, освен това е хубаво да има някакви указателни табели по видове играчки или марки, защото и аз се лутах по коридорчетата и на някои места минах по два пъти, а други може и да съм пропуснала newsm78 Не успях да разгледам всичко, защото бързах. Спрях отпред на улицата, защото имаше много спрели коли и реших, че няма да ме вдигнат. В интерес на истината не видях да има знак за забрана на спирането или паркирането.
Общо взето ще бъде посещаван от мен магазин, ще върви в комплект в Комсед в случай на нужда от подарък за дете.

# 422
Да си кажа и аз мнението за магазина Grinning
Първо и на мен ми се стори доста по разхвърлян и труден за ориентиране кое къде са намира спрямо този, който посетих в Атина. Цените иначе ме зарадваха много, честно казано очаквах да са много по високи от тези в Гърция.
Имам доста дрешки за Пеши от Джъмбо и не са мръднали, нито бодита, нито дънки нищо, много съм доволна от тях.
А сега за паркинга Grinning. Най-спокойно можете да си псувате архитекта на сградата и строителният надзор. Първият за наклона на входа и изхода, вторите за безумната гърбица, която трябвало да има хидро и незнамкаква си изолация и за това се е получила такава.
А  и архитекта се казва Станишев - брат на нашият многоуважаван министър председател Joy.

# 423
Търся костюм на русалка, някой да е видял подобно нещо и каква му е цената?

# 424
  • Sofia
А сега за паркинга Grinning. Най-спокойно можете да си псувате архитекта на сградата и строителният надзор. Първият за наклона на входа и изхода, вторите за безумната гърбица, която трябвало да има хидро и незнамкаква си изолация и за това се е получила такава.
А  и архитекта се казва Станишев - брат на нашият многоуважаван министър председател Joy.

Хайде честито - вече си имате и кого да псувате! smile3507

# 425
  • Sofia

Русалка точно не видях, имаше всякакви неща за принцеси и балет, вкл. пера, крила, полички като пачки..
Днес ще ходя пак, ако не ти е късно, довечера ще докладвам. Peace

# 426

Хайде честито - вече си имате и кого да псувате! smile3507
[/quote]
Ми така де псувните трябва да са целенасочени.
Майтапа на страна, но както някой вече каза Джъмбо са само наематели, за това че понякога архитектите не мислят много рационално всички страдаме. Особено в частта на подземните паркинги в новото строителство.

# 427
 Русалка точно не видях, имаше всякакви неща за принцеси и балет, вкл. пера, крила, полички като пачки..
Днес ще ходя пак, ако не ти е късно, довечера ще докладвам. Peace

Благодаря, трябва ми за след 1 седмица.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:23 от Ani 77

# 428
Искам да попитам ако някой се е интересувал от понита да ми каже какво има в магазина. Понита, замъци на понита, декорации с понита? Моята дъщеря иска само понита за подарък и да знам има ли смисъл да се разхождам до там. Благодаря ви предварително.

# 429
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Видях такъв костюм в Хиполенд и струваше петдесет и няколко или седемдесет и няколко, гледах ги пхреди повече от месец

# 430
  • София
Има понита колкото искаш и са много  хубави.Цените за мен са добри, но не знам по другите магазини как вървят.

# 431
замъка на понитата май го нямаше, но имаше мн хубава сгъваема къща за понита към 30-40 лева, също и всякакви понита- оригинални и от по-евтините, на добри цени
куклите на маттел, барбитата, бяха също една идея по- евтини, но розела си беше на същата цена  Wink
фишър прайз е с мн добри цени там, дрехите също

# 432
Спрях отпред на улицата, защото имаше много спрели коли и реших, че няма да ме вдигнат. В интерес на истината не видях да има знак за забрана на спирането или паркирането.

Вчера като влизах, точно паяка вдигаше една кола.
Стана ми смешно, защото то беше колона от поне 9-10 автомобила. Пред този, които вдигаха беше един по-лъскав, но те естествено предпочетоха окомушения. Аз преди им зададох писмено въпроса - как решават в такава ситуация - колона от неправилно паркирали автомобили - кой да вдигнат. Естествено не получих отговор, с аргумента, че това било риторичен въпрос.

За знак не съм се заглеждала, но явно има.

# 433
  • София
Архитектите може пък само колела да са карали на този принцип да са проектирали паркинга.По правилник на булеварди не се спира,а и там е по висока позволената скорост за движение.

# 434
момичета не можах да преровя всичките страници, за това съжалявам ако това сте го коментирали вече
може ли да ми кажете работно време на магазина и най-вече ме интересува работи ли магазина в неделя?

Общи условия

Активация на акаунт