Магазини Jumbo

• 246 515
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 495
  • в зоната на здрача
Имаше подобно килим4е за 35лв
Къде го имаше за тая цена.. Hug

# 496
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=849
и тук има такова пеещо килимче, за танци, но те са си за по-големки деца, идеята е да танцуват, като следват светещите стъпки (кръгчета или каквото там...)
но пък това не е хич даже така сладко...
Бе това на Фишър прайс си е супер Peace, сериозно се замислям, дали да не взема едно от и-бей newsm78

# 497
  • София
ако можеш - взимай или ако го има в някой от сайтовете с доставка до бг...

# 498
Ще изчакам деси_2 да види какви са тези в Джъмбото, а след Нова година в и-бея,предполагам newsm78, ще е заринато с  излишни коледни подаръци-играчки си мисля.

# 499
Като гледам май повечето сте доволни от този магазин и ще взема и аз да го посетя тия дни.Племенникът ми има рожден ден и мисля да му купя  играчка.Дали има някакви колички с дистанционно до 70-80 лв.

# 500
Аз купих кола с дистанционно за 10 лева иначе до 70-80 има невероятни .

# 501
Супер щом има и по-евтини  хубави модели,да не харча много пари само за това.

# 502
  • София-Лагера
Ще изчакам деси_2 да види какви са тези в Джъмбото, а след Нова година в и-бея,предполагам newsm78, ще е заринато с  излишни коледни подаръци-играчки си мисля.
Ще снимам

# 503
Благодаря ти, ще съм ти задължена  bouquet

# 504
За масата на чико ,според моя мъж в Джъмбо са си объркали цената PeaceНе може уолкъра да е 60лв. а тук е 85лв. а маса която е 123 пак да е 60лв.-не се връзва -сбъркали са нещо и не са се светнали Mr. Green
Moже,мацка  newsm78....не знам,но аз купих и това,за 60 лв.
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_106&products_id=1875
Толкова грешки не ми се вЕрва  Naughty!
да то ясно, че са по евтини ,мисълата ми беше за масата че е сбъркана цената ,а не за другото-видях че има и на другите неща е с по около 20лв.Но с повече от 50% разлика  не ми се вярва Peace
Не са се объркали-цената на уолкъра и масичката в гръцкия Джъмбо е 29 евро.

А случайно да сте видели раничка за дете с колелца и на каква цена е,че последния път като ходихме в Гърция нямаше

# 505
  • София
И аз успях да отскоча.
На мен ми хареса. Взех някои дребни неща, т.к. коледните подаръци вече са приговени.

Раници на колелца не видях. newsm78

# 506
  • Карлово
В крайна сметка има ли костюми за принцеси и на какви цени? Никой ли не иска да ни светне?

# 507
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
В крайна сметка има ли костюми за принцеси и на какви цени? Никой ли не иска да ни светне?
Имаше розова сатенена поличка с тюл отгоре и декорации + шал от розов пух + вълшебна пръчица + крилца розови и корона мисля за скромна цена 9.99 лв. По скоро е костюм за ФЕЯ, но с малко повече фантазия можеш да докараш до принцеса.

# 508
костюми за принцеса на дисни нямаше
само тези аксесоари за фея

# 509
Лелееее, хора, вчера най-накрая успях да отида! Мислех си че 2 часа ще са ми предостатъчни, а то какво ти - за 2 часа не успях и половината да разгледам! Останах очарована - има абсолютно същите неща и цени като в Гърция! За миналата Коледа пазарувах от Критското Jumbo и сега видях същите неща които съм купила от там и на същите цени! Grinning
Само си мислех - ако имах дете сигурно щях да оставям по минимум 1 заплата на посещение! Незнам изобщо вие "мамите" как се справяте! А пък какви коледни украси има - просто не е за вярване  Crazy !
Вече коледното настроение е налице, много съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт