Магазини Jumbo

• 245 495
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 600
оня робозавър го имаше, ма вече забравих цената, горе е при колите и роботите
ние се засилихме към масата на чико или фошър прайз, ама реших че е бебешко и взехме няколко музикални играчки- пумпал, влак, часовник, и един джип с дистанционно(нещата на чико са на долния етаж в първия тунел вляво, при дрънкалките, а на фишер праиз са в една ниша след това, веднага след бебешките люлки)
за каката разни неща за рисуване, и барбита- на мател, на доста добра цена и има доста, от всички видове- елина, розела, разни с мотори и др
има и понита, и всякакви неща за момиченца
има и китайски боклучета де, ама то хубавото си личи
накрая платихме с карта, без проблеми, касиерката беше много мила, иначе в магазина не съм забелязала нито охрана нито персонал , за да кажа как са
масата на чико и тази на фишер прайз са по 60 лв, много са готини и просто моя е вече голям, иначе имах голям мерак, който не си е взел да взима! има и на кидиланд музикалните коли, които са много готини с героите на дисни, ама в хиполенд май бяха на по- добри цени

# 601
  • София
А тази маса на Фишер видяхте ли я там и на каква цена?

Ето линк да разгледате демото
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2342&e=demo&pid=30444

# 602
mamavassi, има ли други неща на кидиленд там?! Аз отдавна съм набелязала в Хиполенд фермата или къщата им (все още се колебая) и след празниците ще вземем (стига някой да не ни подари някоя от тях Wink )  Оглеждах се и в Джъмбо дали ги няма за да сравня цените и не видях нищо на кидиленд.

# 603
Вчера бяхме за малко там, бързахме с децата и  не можах да му се нарадвам на магазина много-много, но такава маса ФП мисля, че видях, но каква беше цената...абе масово големите неща бяха около 70-80 лв. Е, ако не съм в жестока грешка де.
А дали не беше масата на Чико? newsm78

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 07:17 от Чаено момиче

# 604
Здравейте, не изчетох цялата тема, но мeрнах, че сте видяли робозавър, а робопет (кучето) имат ли го, защото много бързо изчезва точно то?..

И имат ли сайт?

Благодаря! Hug

# 605
  • София
mamavassi, къде се намират и какви неща за рисуване взехте,че ние толкова време отрепахме на 1 ет.,че приземния го протърчахме до касата и почти не го разгледах.

# 606
  • Sofia
Много съм доволна от апликациите за прозорец!

Лесно се поставят и са адски ефектни. Peace

# 607
  • софия
Момичета, някоя (или някой) от вас да се е забравял нещо голямо в Джъмбо? На 13.12 една наперена гъркиня искаше да го изхвърля.
Е любопитно ми е-какво е това голямото?
И на мен....Да не е нечие отроче hahaha
Аз пък си помислих,за някой благоверен  Joy!
Къде се съхранява голямото?Не за друго ама и ние да му се порадваме! Laughing

дени как ти ги ражда главата тия работи, ще ме умориш от смях Joy Joy Joy

# 608
За всички дами от горния постинг, нещото беше една бебешка количка, доста добра на вид. Днес я нямаше, или наистина са я изхвърлили, или забраванкото си я е взел. Отиваш се в къщи, отрочето с теб, обаче возилото му - не.

# 609
с трамвай удобно ли е да се пътува до магазина? т.е. далече ли са много спирките от магазина?

# 610
  • София
не, близко е от спирката..

# 611
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Става с трамвай №7 - спирката е на не повече от 50-60 метра.

# 612
много мерси за бързите отговори!

# 613
Имам въпрос към посетилите вече магазина: има ли черна дъска за рисуване?

# 614
Имам въпрос към посетилите вече магазина: има ли черна дъска за рисуване?

Има, на подземният етаж,  при магнитните дъски и други подобни...

Общи условия

Активация на акаунт