Магазини Jumbo

• 245 526
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 735
Тъй като имам изключително ограничено време за пазаруване, а след прочетеното тук нямам вяра на служителите за насочване, някой може ли да ми каже има ли в магазина и къде по точно тротинетки, аксесоари и кукли на Уинкс и Спондж Боб?

Има и тротинетки.
В един ъгъл има топки, скейтбордове и други такива спортни неща, там са и тротинетките. Това е на първия етаж.

# 736
  • София
Само да отбележа, че продавач - консултантите са много залюхани ( извинете ме за израза). Нищо не знаят и не могат да ти обяснят Confused

# 737
# 738
  • София

Метрото и трамвай 7

# 739
hi
moge li po podrobno, s stiganeto
pls

# 740
Здражеите, темата ми е изключително интересна от известно време постоянно я следя и рещих и аз да драсна няколко реда.
Вече няколко пъти ходя в магазина, но все за бързичко. Турсих летящ мечо пух, но никъде не видях попитах една от служителките тя каза че нямат такава играчка. Искам да попитам някой знае ли къде има. Блаагодаря Ви предварително Simple Smile

# 741
  • Средната земя
Възмутена съм от този магазин!
Първо, да намериш служител, който да те упъти или да ти даде някаква информация си е цяло чудо. Като го намериш, не може особено да ти помогне, защото той самият не е запознат с това какво предлагат. Когато си харесах едни барабани за 60 лв, попитах дали мога да видя как изглеждат всъщност, ме пратиха при управителя-само той можел да разреши отваряне на кашон  Shocked
На касата ми заявиха, че не могат да ми продадат една чаша със сламка, която Жани много си хареса, защото няма баркод (не по наша вина), ако съм искала-да се върна да си я сменя.
Попитах дали мога да се обадя по телефона, защото се интересувах от едно пиано на ЧИКО, а го нямаше в момента, дадоха ми някакъв номер, на който като се обадих ми казаха, че не могат да ми дадат такава информация на този номер, а друг няма. Просто нямам думи. Супер непрофесионално, явно са бързали да отворят преди Коледа и не са си организирали нещата или просто такава им е политиката: щом е евтино, другото е без значение. Явно пестят от заплати за обслужващ персонал, та затова е евтино  Crossing Arms

# 742
...персонал?-имаше и още как,непрекъснато бутаха колички със стока,нареждаха я - е небяха с униформи,но аз имам набито око Mr. Green

# 743
...искам да допълня,че и охраната беше "многочислена",движеха се като сенки,докато се чудех какво да отговоря на въпроса зададен от дребосъчката ми,един от тези се появи изневиделица и отговори вместо мен Rolling Eyes,та ме кара да си мисля,че са по-информирани от продавач консултантите Grinning

# 744
  • На дивана, под юргана
По-отвратителен паркинг едва ли има!
Първо - влизането в него е ужасно. Защо постоянно трябва да има паркирали камиони точно на входа му ми е трудно да се обясня... и без друго е изненадващо отклоняването за него...
Второ - завоите в паркинга са ТЕСНИ и под ПРАВ ЪГЪЛ! Искам да  #2gunfire този, който го е проектирал!!!
Трето - въздуха вътре е ужасен - липсва почти вентилация.
Четвърто - излизането е като за алпинисти. С изненадваща гърбица в края на наклона - не е ясно защо е там... и слез това се излиза през алеята... УЖАС и БЕЗУМИЕ!

Другата простотия, която ме изуми вътре - някой погледнал ли е тетрадките? Учебни тетрадки как да се научим да пишем гръцката азбука!  #Cussing out  #2gunfire
Кой идиот е решил, че в България може да продава гръцки учебни тетрадки!?!
Тия, май ни вземат за аборигени? Ще патим с тия гърци, ей!

# 745
и аз искам да споделя за това,как се почуствах на спускане,изкачване,завиване по-коридорите:
 представих си се ,че съм хлебарка и че се чува едно старт...след което започват залаганията,коя хлебарка ще победи в надпреварата  Embarassed Mr. Green,на изхода така се смях,казах си аз успях!

# 746
и все пак беше забавно,едва когато се прибрах осъзнах...колко китайска стока се предлага пак,но с друго име

# 747
  • София
Здражеите, темата ми е изключително интересна от известно време постоянно я следя и рещих и аз да драсна няколко реда.
Вече няколко пъти ходя в магазина, но все за бързичко. Турсих летящ мечо пух, но никъде не видях попитах една от служителките тя каза че нямат такава играчка. Искам да попитам някой знае ли къде има. Блаагодаря Ви предварително Simple Smile

Има в Джъмбо  Mr. Green Mr. Green Ние си купихме оттам - намира се на долният етаж. Веднага като слезеш от рампата по средата има показани механизирани играчки - там е. Имаше 2 вида.

# 748
  • София
Какъв е този летящ мечо пух???
А да а дали има гумени магаренца за подскачане, топки видях, че има а магаренца не мернах, ама ако са докарали...че събота ще ходим пак за украси, та да знам дали да търся и къде...

# 749
Какъв е този летящ мечо пух???
А да а дали има гумени магаренца за подскачане, топки видях, че има а магаренца не мернах, ама ако са докарали...че събота ще ходим пак за украси, та да знам дали да търся и къде...
Днес ходих ,но магаренца май няма или поне аз не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт