Магазини Jumbo

• 245 497
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 750
По-отвратителен паркинг едва ли има!
Първо - влизането в него е ужасно. Защо постоянно трябва да има паркирали камиони точно на входа му ми е трудно да се обясня... и без друго е изненадващо отклоняването за него...
Второ - завоите в паркинга са ТЕСНИ и под ПРАВ ЪГЪЛ! Искам да  #2gunfire този, който го е проектирал!!!
Трето - въздуха вътре е ужасен - липсва почти вентилация.
Четвърто - излизането е като за алпинисти. С изненадваща гърбица в края на наклона - не е ясно защо е там... и слез това се излиза през алеята... УЖАС и БЕЗУМИЕ!

Другата простотия, която ме изуми вътре - някой погледнал ли е тетрадките? Учебни тетрадки как да се научим да пишем гръцката азбука!  #Cussing out  #2gunfire
Кой идиот е решил, че в България може да продава гръцки учебни тетрадки!?!
Тия, май ни вземат за аборигени? Ще патим с тия гърци, ей!

За паркинга всички са на едно мнение  Mr. Green и май който е чел темата знае ,че най удачния варянт е паркинга на Била и си се ползва доста .А за персонала нямам някъкво отношение защото ми се наложи 2 пъти да попитам и имаше кой- отговориха ми -о.к. ама онзи ден на какъв скандал присъствах  ooooh!направо грозна история едната мацка реди шапки а другата и казва -аз съм ти шефка така ,че ще се съобразяваш с мен другата нещо и се репчи абе заформиха си разправия сериозна на висок глас пред един куп клиенти  Shocked направо резил.

# 751
На касата ми заявиха, че не могат да ми продадат една чаша със сламка, която Жани много си хареса, защото няма баркод (не по наша вина)

Това не е нищо миличка. Аз чаках час и половина да маркират една джипка , за да им оставя 1000лв  ooooh!

# 752
  • София
miki3 -мерси Simple Smile

# 753
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Стига сте повтаряли, че стоката е китайска - над 95 % от стоките по света особено играчките са от Китай. Въпроса е в качеството. Ако пише, че е от ЕС то частите със сигурност са китайски.

# 754
  • На черешата
 Честно казано и аз не съм особенно впечатлена.Наистина има мноооого неща,но качествените не са кой знае колко.Ние търсехме точно определено нещо,намерих го и съм доволна.Погледнах набързо и някои други неща,ами пълно е с боклучки.Като гледам хората как пълнят количките с абсурдни неща си мисля,че сигурно повредата е в моя екран. Crazy newsm78

# 755
Вчера ходих.Пълна лудница беше CrazyНарода грабеше като луд Joy
Паркирането ми разказа играта.Исках да спра на паркинга на Била.Нямаше места.Исках на Джъмбовия паркинг.Там също нямаше.Баси малкия и тесен паркинг са направили.
Едва намерих место отвън ooooh!

# 756
Ние ходихме веднъж на бързо. Сега е някаква еуфория първо, че е току що отворен магазина и персонала е неориентиран, второ, че точно сега е Коледа и всеки иска да вземе нещо. Според мен след нова година нещата ще се нормализират и персонала, ще се окаже че е достатъчно и че паркоместата стигат, просто сега е някаква здрава масовка.
Иначе май не съм ходила в по-голям магазин в София, има доста неща. Със сигурност ще пазарувам от там. Хора всякакви. Има както и китайски евтини играчки и маркови качествени играчки и то с не малък избор.
С 2 думи - хареса ми въпреки какафонията!

# 757
Не мога да разбера защо българинът винаги е негативно настроен и винаги отива някъде с идеята да се скара, да се саморазправя, да е недоволен, да изкаже критикарско мнение.  Това е наистина народопсихология. Никой не вижда положителните неща, гледат се само негативните, но забравяте, че монетата винаги има две страни. На който не му харесва магазина и "евтините китайски боклуци", просто да не ходи и да не пазарува, а не всеки път да ходи и после да изказва критикарско мнение. Само да допълня, че наистина тези китайски боклуци заемат 90% от световния пазар на играчки. Така, че искате или не дори и луксозните ви и скъпи  маркови играчки мога да се окажат Made in China.

# 758
Не мога да разбера защо българинът винаги е негативно настроен и винаги отива някъде с идеята да се скара, да се саморазправя, да е недоволен, да изкаже критикарско мнение.  Това е наистина народопсихология. Никой не вижда положителните неща, гледат се само негативните, но забравяте, че монетата винаги има две страни. На който не му харесва магазина и "евтините китайски боклуци", просто да не ходи и да не пазарува, а не всеки път да ходи и после да изказва критикарско мнение. Само да допълня, че наистина тези китайски боклуци заемат 90% от световния пазар на играчки. Така, че искате или не дори и луксозните ви и скъпи  маркови играчки мога да се окажат Made in China.
Споко, маймунке, не се нерви.
Права си за стоката.Поне 90% от стоките по света са китайски.
А в България даже 99% Mr. Green

# 759
  • София
Маймунка85 - аз пък до тук майпрочетох като цяло повече положителни коментари, отколкото негативи за магазина.....Ама то и това да вижда и чете избирателно е в природата на българина...явно си търсила и чела само критичните мнения, а положителните, някак са ти обягнали...жалко....

# 760
На мен критиката ми е само към паркинга.Магазина ми харесва.

# 761
  • На черешата
 A защо ли трябва да оплюем инакомислещите.Както вече казах,има и хубави неща,но и боклучките са немалка част в магазина. Peace

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 14:45 от Фантичка

# 762
  • София
......
ПОС терминалите са BRS

Какво ще рече това newsm78 - не го разбирам, не съм веща  Confused?

# 763
аз просто немога да разбера за какво говорим а никои ли не забелязва, че дори и chicco се прави в Китай или защото е chicco не се обръща внимание??? Няма нещо което да не се прави в Китай да ме прощавате!!! Аз съм голям любител на chicco  почти всички играчки ги имаме многог са здрави много са готини но и те се правиат в Китай!!!
Това е което мога да кажа.
А що се отнася до магазина на мен ми харесва, а на който не му харесва, защо ходи и защо вообще коментира?!
Аиде хубав ден от мен за сега Simple Smile

# 764
  • На черешата
 Боже хора,защо четете само това,което ви изнася.От правени в Китай,до правени в Китай има много голяма разлика.Когато някоя марка играчки изнася производството си в друга държава,контрола на материалите и качеството си остава същия.Не съм казала нищо против играчките правени там,а срещу видимо боклучавите.Магазина е хубав на 50 % и аз ще си гледам тези 50%,които мен ме устройват. PeaceВсеки е свободен да купува каквото реши.

Общи условия

Активация на акаунт