Магазини Jumbo

• 245 520
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 765
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
......
ПОС терминалите са BRS

Какво ще рече това newsm78 - не го разбирам, не съм веща  Confused?

Това е фирмата която издава картите Евролайн. След като терминалите са техни значи се приемат и карти Евролайн.
Искам да се извиня от името на фирмата за проблемите с ПОС терминалите досега. Нещата не зависят от нас и се опитваме да поправим грешка.

# 766
Проблема с паркинга също не зависи от нас. Ние сме закупили магазина както е построен.

# 767
  • Ланкър, планините Овнерог
С градски транспорт-последната спирка на авт.204

По-назад питах, но така и не видях отговор за мен.....Работят ли с Евролайн?

Гита, чакам мъжа ми да си дойде и ще скоча до магазина, за да взема още 2-3 коледни подаръка, та ще питам по твоя въпрос Hug

ПОС терминалите са BRS

Hug И аз това мярнах, но за всеки случай да питам

# 768
  • София
аз просто немога да разбера за какво говорим а никои ли не забелязва, че дори и chicco се прави в Китай или защото е chicco не се обръща внимание??? Няма нещо което да не се прави в Китай да ме прощавате!!! Аз съм голям любител на chicco  почти всички играчки ги имаме многог са здрави много са готини но и те се правиат в Китай!!!
Това е което мога да кажа.
А що се отнася до магазина на мен ми харесва, а на който не му харесва, защо ходи и защо вообще коментира?!
Аиде хубав ден от мен за сега Simple Smile
А защо тези, които не харесват магазина да не коментират. Всеки има право на мнение, пък може от магазина да решат да прочетат тук и да си вземат бележки - за необучения персонал, за това, че хубавите играчки са малко и са забутани и трудно откриваеми. Конструктивната критика винаги е полезна.

# 769
  • София
И за да се посмеем малко преди празниците, ето диалог между приятелката ми и консултант в магазина:
"-Извинете, къде има кукли Спондж Боб?
-Понита ли?
-Не, Спондж Боб, това е една гъба от един анимационен филм.
-А, ние анимация не гледаме, пък и гъби не продаваме." hahaha

# 770
  • София
 smile3532

# 771
  • София
И за да се посмеем малко преди празниците, ето диалог между приятелката ми и консултант в магазина:
"-Извинете, къде има кукли Спондж Боб?
-Понита ли?
-Не, Спондж Боб, това е една гъба от един анимационен филм.
-А, ние анимация не гледаме, пък и гъби не продаваме." hahaha
Малко ОФф, но със същата тематика. Сядаме на морето в едно заведение. Един приятел си поръчва салатка и се колебае каква ракия да избере.Пита сервитьорката:
-От тези 2 ракии, коя бихте ми препоръчали?
Тя го поглежда върмутено и вика:
-Аз да не съм алкохоличка та да знам.

# 772
  • София
Дейзи Г, кога да чакаме тези тирове, кога ще има ново зареждане т.е.?

# 773
  • sofia
Относно тировете,в сряда бях и 2тира стоварваха.
Що се отнася до персонала-нека да дадем малко време на хората да се обучат,за 2седмици не може да са разгледали целия магазин и да са научили кое къде седи,а още повече да са научили играчките.Ако след 2месеца са пак толкова невежи и аз бих била недоволна

# 774
  • Stara Zagora, Bulgaria
А някой знае ли дали има играчки от серията PLAYMOBIL?

# 775
  • София
Има Плеймобил, но цените май бяха като в комсед  общо взето, поне на дребните неща, на другите не обърнах внимание

# 776
  • София
А някой да е видял шейни да продават?Аз ходих първият ден на 8.12, обаче шейни не видях или поне не съм минала покрай тях Laughing

# 777
Тирове със стока идват поне по 3-4  на ден, но незнам какво има в тях.

# 778
  • София
Значи да проверяваме редовно. Laughing

# 779
Работното време на магазина на 24 и 25 декември е от 10 до 18 часа

Общи условия

Активация на акаунт