Магазини Jumbo

• 245 526
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 795
  • sofia
може ли да ми кажете в количките за покупките може ли да се вози дете? не знам дали ме разбирате във Фантастико има една седалка в количките, в Хит си има специални колички и т.н.
понеже няма на кой да оставя малката ще я взимам с мен, а не ми се иска да влача и количката, пеша не издържа да ходи много и за това се чудех? newsm78
Може

# 796
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес най-накрая отидох в Джъмбо. Е такава лудница не бях виждала където и да е. Явно много хора като нас са оставили подаръците за последния момент. Всичко ми хареса, нооооо......много трябва да се обърне внимание на терминалите. Имах късмет, че бяхме с бащата на мъжът ми и имаше повечко пари в себе си. Исках да платя с Евролайн, но на два пъти не разреши транзакцията, трети не ми се рискуваше, а други пари нямах. След това от банкомат на БПБ изтеглих в брой без проблем. Обаждах се в банката, слава Богу не са ми минали парите все пак и ми казаха, че проблема си е в терминалите. А уж са техни  newsm78.

# 797
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … ygo&pid=37192

А тази зебра дали я има и на каква цена?

# 798
нооооо......много трябва да се обърне внимание на терминалите. Имах късмет, че бяхме с бащата на мъжът ми и имаше повечко пари в себе си.   След това от банкомат на БПБ изтеглих в брой без проблем. Обаждах се в банката, слава Богу не са ми минали парите все пак и ми казаха, че проблема си е в терминалите. А уж са техни  newsm78.
Точно в това е проблема. Терминалите не са на БПБ. Те са BRS, с които банката е в някакви договорни отношения. Които при другите банки са по обичайния ред. Не им разбирам идеята да продължават да работят с тях след толкова проблематични картови разплащания.

Гита Ог, имай също предвид, че банката ще разбере за транзакцията 2-3 дни след извършването й. Ако искаш, звънни на BRS, питай там. Тел. 8179179. Ултра некомпетентни са!

# 799
Имах предвид, че Евролайн е карта на BRS, а терминалите са техни. Поне с тази карта да нямаше проблем, а то.... ooooh!.

# 800
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
нооооо......много трябва да се обърне внимание на терминалите. Имах късмет, че бяхме с бащата на мъжът ми и имаше повечко пари в себе си.   След това от банкомат на БПБ изтеглих в брой без проблем. Обаждах се в банката, слава Богу не са ми минали парите все пак и ми казаха, че проблема си е в терминалите. А уж са техни  newsm78.
Точно в това е проблема. Терминалите не са на БПБ. Те са BRS, с които банката е в някакви договорни отношения. Които при другите банки са по обичайния ред. Не им разбирам идеята да продължават да работят с тях след толкова проблематични картови разплащания.

Гита Ог, имай също предвид, че банката ще разбере за транзакцията 2-3 дни след извършването й. Ако искаш, звънни на BRS, питай там. Тел. 8179179. Ултра некомпетентни са!

Задейства ли сме подмяна на терминалите, но не става бързо колкото искаме. Надяваме се до 27.12 да са подменени терминалите на всички каси

# 801
Ееее, като звънях, вече беше отбелязано тегленето на пари в брой. Съмнявам се, че ако беше минала транзакцията, нямаше да се разбере. Веднага се вижда.

# 802
Гита Ог, дано да си права.
Дейзи Г, радвам се за решението ви, дано и аз с моето двойно плащане да съм допринесла за решението ви. Лятото такива ядове брах с тях от позицията на търговец, че сега ми се ще да предотвратя ситуацията при други колеги. Поздрави. smile3525

# 803
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз също съм възмутена от неразбирането, отношението и наглостта на тези от BRS. Говорят ми пълни глупости по телефона

# 804
И ние днес минахме през магазина и понапазарувахме. Н мен пък ми хареса, че има всякакъв клас играчки - така според възможността, повода и взаимоотношенията ще избереш конкретното нещо. Малко странно е че няма указания накъде да се отиде за долен етаж/изход. Долу поне имаше за касите. Друг феномен бяха огромните опашки на касите с по-голям номер, а пък на тези с по-малък имаше по-малко хора. Имахме проблем и ние с картата, но в края на краищата го оправиха и си платихме с нея. Това е - сравнително много доволна съм.

# 805
Аз да се изкажа за бодитата с том и джери-е пълен боклук са  #Cussing outБелички супер отгоре с различни цветове канове,едно че се посвиха и второ тези със синия ми кант пуснаха и познайте бялото сега какво е  #2gunfire далеко съм от мисълта да си купя повече-САМО ТУРСКИ  PeaceАЗИЗ и ФУАР -ТОВА СА МАРКИТЕ Peace

# 806
Аз да се изкажа за бодитата с том и джери-е пълен боклук са  #Cussing outБелички супер отгоре с различни цветове канове,едно че се посвиха и второ тези със синия ми кант пуснаха и познайте бялото сега какво е  #2gunfire далеко съм от мисълта да си купя повече-САМО ТУРСКИ  PeaceАЗИЗ и ФУАР -ТОВА СА МАРКИТЕ Peace

Хм, и аз от тях взех, но още не съм ги изпрала, бях тръгнала  за тия от 4лв., но с  Том и Джери по-ми каресаха ...И какво ще излезе сега хем по-скъпо и хем по-некачествено....

# 807
ами незнам ,моите пуснаха на 40 градуса ги прах и сега са неузнаваеми-ама какво може да се очаква от китайска стока Mr. Green

# 808
  • София
аз взех също - 2 от едноцветните, едно бяло с цветен кант (ама не с том и джери) и едно на малки колички....нито пуснаха, нито се свиха....нито капсите им паднаха Wink...а и самия памук ми е приятен - мекичък и плътен....

# 809
      Имате ли представа дали магазина ще работи на 24 и 25.12.?

Общи условия

Активация на акаунт