Магазини Jumbo

• 245 375
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 945
Преди мен някой беше споменал, но и аз след това писах.Аз ги прах на ръка даже за да не пуснат, но пуснаха.Сега ме е страх да ги сложа в пералнята, а пера на 40 градуса по принцип...
ползвай цветоулавящи кърпички. иначе, аз лично бех се замислила дали за облека на детето си бельо, което пуска боя  Rolling Eyes.
Извинявам се за спама, ама какви са тия кърпички Embarassed, за първи път чувам...
Е такива.В Метро ги има. Peace

# 946
Преди мен някой беше споменал, но и аз след това писах.Аз ги прах на ръка даже за да не пуснат, но пуснаха.Сега ме е страх да ги сложа в пералнята, а пера на 40 градуса по принцип...
ползвай цветоулавящи кърпички. иначе, аз лично бех се замислила дали за облека на детето си бельо, което пуска боя  Rolling Eyes.

Аз лично пускам всичко в пералнята на 40 градуса. Ако една дрешка пуска, направо я изхвърлям не само, защото вече е грозна, а и защото това говори колко качествени са боите, които са използували. Това ми е нещо като тест за качество. Детето ми е алергично и не искам да си правя експерименти със здравето му.

# 947
  • София
ползвай цветоулавящи кърпички. иначе, аз лично бих се замислила дали за облека на детето си бельо, което пуска боя  Rolling Eyes.
Извинявам се за спама, ама какви са тия кърпички Embarassed, за първи път чувам...
точно. аз ползвам и на още една фирма. разлика няма. за съжаление само в Метро ги намирам, но не съм и търсила усилено да други места.

# 948
  • Sofia
Има ги и в Пикадили, и в Била отвреме-навреме.

# 949
  • Ланкър, планините Овнерог
Имаше я, и мисля че струваше 58 лв точно.
В Марсел беше 65 лв.

Да, със сигурност я имаше, защото се чудехме м/у нея и аквариума и си спомням, че като цени бяха горе-долу еднакви. Аквариума го взехме за 59-60лв.
Благодаря!  bouquet
marissha В "Марсел" цената наистина е толкова, но в момента я нямат. Wink

Гита Ог Доволна ли си от аквариума? Той май само свети, а не прожектира? Аз я търся за подарък и се чудя коя от двете да взема? newsm78

Аз май повече му се кефя от малката. Ама тя не е критерий за играчки-с нищо не се занимава особено. Та самата играчка има няколко варианта на музика, има шум като от вода, бълбукане, лампички светят от долу на горе, а като поотрасне малката, ще може седнала да блъска по двете странични копчета, от което звездата шава, а това от друата страна (мида ли е  newsm78) си отваря устата. Има и за намаляване/увеличаване на "волумето". Не прожектира, но на нас не и и трябваше, тъй като Емма не стои будна в тъмното, ако няма да заспива.

# 950
извинете, че се намесвам, но продават по магазините за перилните препарати от марката "Грей" за 4 лв. 10 броя.
Много съм доволна Peace

# 951
Утре дали случайно няма да работят пощите? Ей така....за здраве например:-)?

# 952
  • Варна
На нашата поща пишеше - почивни дни 31 и 1.

# 953
  • Банкя
Аз май повече му се кефя от малката. Ама тя не е критерий за играчки-с нищо не се занимава особено. Та самата играчка има няколко варианта на музика, има шум като от вода, бълбукане, лампички светят от долу на горе, а като поотрасне малката, ще може седнала да блъска по двете странични копчета, от което звездата шава, а това от друата страна (мида ли е  newsm78) си отваря устата. Има и за намаляване/увеличаване на "волумето". Не прожектира, но на нас не и и трябваше, тъй като Емма не стои будна в тъмното, ако няма да заспива.
Мерси за информацията!  bouquet
Ще трябва да се разходя другата седмица до магазина, за да ги разгледам на място и да реша, коята да взема Wink

# 954
Благодаря ви за информацията, ще потърся да взема. Grinning

# 955
  • Sofia

Извинете за любопитството, но това какво общо има с темата, в която е написано? newsm78

# 956

Извинете за любопитството, но това какво общо има с темата, в която е написано? newsm78
Embarassedнищо общо, обърках темите.

# 957
  • Варна
И аз се извинявам за спама в темата. Embarassed Embarassed Embarassed

# 958
Joy Joy Joy

# 959
  • София
Имам питане към редовните клиентки- виждали ли сте уокъри там, но не на Чико, и ако - да, помните ли цените горе - долу?

Общи условия

Активация на акаунт