Магазини Jumbo

• 245 413
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 930
  • sofia
За злобните забележки съм съгласна,въпреки,че забележката беше провокирана от поста на момичето,ама сега не ми се търси да цитирам,пък и няма значение.Всъщност девойката влезна в темата с пост от сорта`първо на първо магазина се казва еди как си`и след това започна да обяснява за проблемите им с персонала,които нас не ни вълнуват. Имах предвид друго.....дано да си ме разбрала правилно,не обичам да влизам в спорове,но пък всеки има право на мнение

# 931
Мисля, че спорът ви е излишен. Дружеството, което държи магазина, според касовите бележки е "Джамбо Ес. Б" ЕООД.
JUMBO, като търговска марка, за мен е свободно за прочит.
Искам да кажа, че дружеството може да се казва и " Хранителна индустрия от долно нанагорнище", а името на магазините да е пак "JUMBO". Peace

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 21:21 от superslavy

# 932
  • София
Здравейте!

Да попитам, дали някой е виждал тази лампа на Fisher Price в Jumbo-то?

И дали знаете колко струва?

Предварително благодаря!  bouquet
Имаше я, и мисля че струваше 58 лв точно.
В Маркел беше 65 лв.

# 933
  • София
За злобните забележки съм съгласна,въпреки,че забележката беше провокирана от поста на момичето,ама сега не ми се търси да цитирам,пък и няма значение.Всъщност девойката влезна в темата с пост от сорта`първо на първо магазина се казва еди как си`и след това започна да обяснява за проблемите им с персонала,които нас не ни вълнуват. Имах предвид друго.....дано да си ме разбрала правилно,не обичам да влизам в спорове,но пък всеки има право на мнение
Аз не съм съгласна също с поста на Катито по отношение на персонала и другите оправдания, които написа, така че затова спор няма. Разбирам те какво имаш предвид и също целта ми не са безмислени спорове.
Весело посрещане на Новата Година на всички!

# 934
  • София
На мен магазина ми харесва и има доста интересни неща на прилични цени Wink
ДейзиГ, при последното си пазаруване купих бебешко гащиризонче бяло памук с жирафче (многосладурско и качествено), на щендъра имаше цена 9,99 лв. , а след като се прибрах в къщи видях на касовата бележка 15,99 лв. с описаноето на артикула и си помислих , че аз съм се объркала. Днес ходихме пак и гащиризончетата на щендъра си бяха с цена 9,99 лв., обърнете си внимание кое е истинската цена, все пак е доста неприятно да се чувстваш излъган Sad
Аз лично на 2 пъти пазарувах оттам и ми се случи същото нещо точно.

# 935
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

Да попитам, дали някой е виждал тази лампа на Fisher Price в Jumbo-то?

И дали знаете колко струва?

Предварително благодаря!  bouquet
В Маркел беше 65 лв.

Да, със сигурност я имаше, защото се чудехме м/у нея и аквариума и си спомням, че като цени бяха горе-долу еднакви. Аквариума го взехме за 59-60лв.

# 936
meryland, това момиченце не пишка Grinning, но малката веднага гепи памперси от тези на бебчо и я повива старателно. А функциите на момченцето не сме ги разглеждали, защото тя има кукла, която пишка, но тази й е по-интересна.
Весели празници Hug

Само да допълня - ако купиш такава, вземи си и 3 батерии, защото тези в куклата са изтощени. Аз дори помислих, че не работи в началото.
Имам още малко досадни въпроси  Mr. Green . Разликата между момиченцето и момченцето само в пишкането ли е  Rolling Eyes и ако можеш да ми разкажеш по подробничко за вашето бебе кога му давате биберон, кога го слагате да спи ....само ли се събужда  Crazy
 Hug Heart Eyes мерси
а един  Embarassed въпрос ,момченцето през какво пишка  Mr. Green

# 937

Да, със сигурност я имаше, защото се чудехме м/у нея и аквариума и си спомням, че като цени бяха горе-долу еднакви. Аквариума го взехме за 59-60лв.

Можеш ли да ми кажеш какъв е този аквариум? За лампичката за легло от серията Океан на Фишер Прайс ли става въпрос? Издирвах я и затова се интересувам.

# 938
Ох, днес пак ходих.Взех още една пижама с Том и Джери.Сина е луд по тях.Миналата седмица му взех една, ама той не я сваля бе ooooh!По цял ден даже стои с нея ooooh!Взех му и потници и гащи.И само се пъчи с тях Joy
Някой някъде беше споменал, че пускат.Моите не пуснаха изобщо Rolling Eyes

# 939
Ох, днес пак ходих.Взех още една пижама с Том и Джери.Сина е луд по тях.Миналата седмица му взех една, ама той не я сваля бе ooooh!По цял ден даже стои с нея ooooh!Взех му и потници и гащи.И само се пъчи с тях Joy
Преди мен някой беше споменал, но и аз след това писах.Аз ги прах на ръка даже за да не пуснат, но пуснаха.Сега ме е страх да ги сложа в пералнята, а пера на 40 градуса по принцип...

# 940
Преди мен някой беше споменал, но и аз след това писах.Аз ги прах на ръка даже за да не пуснат, но пуснаха.Сега ме е страх да ги сложа в пералнята, а пера на 40 градуса по принцип...
И аз първо ги изпрах на ръка, обаче моите не пуснаха.
Аз пера само на 30 градуса.

# 941
  • София
ползвай цветоулавящи кърпички. иначе, аз лично бех се замислила дали за облека на детето си бельо, което пуска боя  Rolling Eyes.

# 942
Ако се пишеше Джамбо щеше да е JAMBO, не случайно си имаме в азбуката Ъ ,използва се по предназначение Crazy
В интерес на истината точно Джамбо са си го написали по касовите бележки, така че четете преди да се смеете на хората!
Най-вероятно може да се произнесе по още 2 различни начина и никой не може да докаже и да се наложи,че неговия е верен.
И аз си го чета с `ъ` ,вероятно в различните езици може да се прочете по различен начин,аз знам английски и италиански и на двата езика си го чета различно.Но това май не е от значение. На който както му харесва
Факт е, че е Джамбо на касовите бележки, т.е. така си се казва магазина, поне според собствениците. Как се произнася на различните езици няма значение. А още по-малко да се правят злобни забележки по този повод.
Хайде малко да се посмеете сега: в Гърция на магазина табелата също е JUMBO, а го произнасят "ДЗАМБО"  Laughing  Laughing  Laughing

# 943
ползвай цветоулавящи кърпички. иначе, аз лично бех се замислила дали за облека на детето си бельо, което пуска боя  Rolling Eyes.
Извинявам се за спама, ама какви са тия кърпички Embarassed, за първи път чувам...

# 944
  • Банкя
В Марсел беше 65 лв.

Благодаря!  bouquet
marissha В "Марсел" цената наистина е толкова, но в момента я нямат. Wink

Гита Ог Доволна ли си от аквариума? Той май само свети, а не прожектира? Аз я търся за подарък и се чудя коя от двете да взема? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт