Магазини Jumbo

• 245 390
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 855
Пипинка Благодаря ти за разяснението(не знаех, че така се казват, а и той е малък да знае)! HugЩе потърся, до 15.01.  трябва да уредим младежа, ако до тогава не изникне друго желание, че те всеки ден нови се измислят. Grinning

# 856
Аз купих първият път един чоропогащник на който пише 128см ,и понеже не мога да го отворя там се прибирам в къщи на 150км и като го отворих установих че е за дете не по голямо от 2г.-е а кажете ми сега какво правим newsm78 10 лева на вятъра #Cussing out

Та знаете ли колко ме касае господин гръка ,които лапа какво е казал от тук нататък разопаковам и отварям Peaceне съм толкова богата за да му пълня гушата ,а аз в замяна да не получавам нищо.И аз имам права Peace

# 857
Разясняващият постинг е безумен! Няма начин да купя детска играчка, а и малко други стоки без да съм я видяла! Да се пипа и съответно размества е най-нормалното нещо в такъв магазин, особено в детски!! На разни други места децата си носят играчка през целия магазин и я оставят някъде при касите. НО потенциално биха я взели и това е всъщност важното за собственика на такъв магазин. А че служителите са малко, че работят като роби и няма Акт 16, изобщо няма какво да коментирам!
Това обяснява ниските цени и всичко.
Добре, че не съм ходила там досега  ooooh!

# 858
Катито, технологията на "тлъстия подкуп" явно вече е овладяна от "Джамбо....." след като работи с касови апарати без А16. Т.е., имате и Удостоверение за регистрация на търговски обект....надявям се?! А пожарогасители?
Ако някой квартален нещастен магазин отвори по този начин точно на втория ден на собственика ще му се иска да си направи харакири от проблемите, които ще му се изсипят.[/quote]

Значи, първо-магазина си има Акт.№ 16, Второ-касовите апарати са му съвсем надлежно и точно регистрирани, Трето- има си търговско разрешително и най -вече Четвърто - ами като не ви харесва, защо изобщо ходите там!!?? Или по типично "български приом, , дай първо да оплюем, пък после ще видим". Чета публикациите от доста време и честно казано се чудя на "акъла" на много хора, та то небяха коментари, че стоката била по-евтина от същата в други магазини, че била китайски боклук и прочие и прочие!!!!!!! Чудя се и се мая, толкова ли ограничен народ има в нашата държава, искрено се надявам да греша, защото всички средно интелигентни хора знаят, че любима тактика на повечето търговци е преди всички по-големи празници да вдигнат цените с над 100-150%, след което да облепят витрините с огромни надписи"намаление 50%"  и народа тръгва........................ юруш на маслините, пазарува като невиждал, а и на всичкото отгоре е доволен, далавера намаление  50/100!!!!!!!!!!!!!!11 Да, ама не, стоките са с много по-високи цени, от преди "намалението"- проста аритметика! ще Ви попитам и друго, предлагат ли ви рекламация-предлагат ви, предлагат ли ви смяна на артикул-предлагат ви, предлагат ли ви възстановяване на сумата, платена за покупката - и това ви предлагат, ама пак има недоволни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 859
....
Пропуск. Голям пропуск!

# 860
  • София
Ако се пишеше Джамбо щеше да е JAMBO, не случайно си имаме в азбуката Ъ ,използва се по предназначение Crazy

# 861
Ако се пишеше Джамбо щеше да е JAMBO, не случайно си имаме в азбуката Ъ ,използва се по предназначение Crazy
Ти па отде знаеш как де произнася?
Може на гръцки да е джАмбо? Joy

# 862
Абе няма значение как се произнася....Ако ще и Дръндо да е, аз пак ще пазарувам от него, защото ми харесва.

# 863
Абе няма значение как се произнася....Ако ще и Дръндо да е, аз пак ще пазарувам от него, защото ми харесва.
Е, да де. Взе ми думите от клавиатурата.... Wink

# 864
Аз ходих там преди няколко дни. Магазина много ми хареса  Peace Беше сравнително спокойно от към хора.
От всички оплювания съм съгласна само с това, че паркинга е ужасен - тъмен и без вентилация. Не ме интересува кой е виновен, но трябва да се оправи!
Останалото за персонала, не съм съгласна. Аз видях доста любезен персонал. Дори се удивих на касиерката как имаше нерви да се разправя с една кокошка, която на касата се сети да се чуди дали искала точно тези свещи, които си е взела и дали да си вземе 2 или 4  #Crazy  ooooh! Жената най-любезно и с усмивка й помагаше да реши трудната "дилема"  ooooh! На мен ми се струва, че някои хора прекаляват с това Клиента е винаги прав  Naughty Виждала съм безумно поведение на клиенти в магазин. Видях го и тогава. Според мен, като си в магазин не е нужно да се държиш, като слон в стъкларски магазин, за да се почувстваш "истински клиент". Трябва да се уважава труда на хората там, които работят на празниците, за да можем ние да си направим кефа от пазаруването. И тук въобще не трябва да се смесва персонала със собствениците, които щели да се нагушат. Персонала са работници, като нас. Те няма и да помиришат тези пари, които вие оставяте в магазина. А, ако не искате собствениците да се гушат, просто не пазарувайте там!
А за качеството на стоките...Съмнявам се, че вече има магазин, който може да гарантира 100% за безупречното качество на стоките си. Дори да пробава най-отбрани марки. Само преди няколко месеца изтеглиха доста играчки на Фишър Прайз от пазара, като опасни! Така, че...да живее Китай  Sunglasses
Единствената искрена забележка е по отношение на етикетите на стоките. На повече от половината нямаше етикет на български. Освен това на доста стоки няма почти никаква информация за стоката - предназначение, съдържание, за каква възрастова група е и всички други доста подробни данни, които са задължителни по закон да се напишат на етикет на стока. Особено за деца!

# 865
....
Пропуск. Голям пропуск!

Оставих посещението си за след Коледната лудница, тогава ще се изказвам.
Така или иначе бях приключила с пазаруването в началото на Декември, далеч преди откриването на този магазин. Но от нещата, които се пишат тук... Както казах ще пиша като го видя лично, да не изпадам в нелепата ситуация "аз тази книга не съм я чел, но не ми харесва"  Crazy

# 866
....
Пропуск. Голям пропуск!

Оставих посещението си за след Коледната лудница, тогава ще се изказвам.
....
Тогава пак ще си говорим Wink

# 867
  • around the world
Чета публикациите от доста време и честно казано се чудя на "акъла" на много хора, та то небяха коментари, че стоката била по-евтина от същата в други магазини, че била китайски боклук и прочие и прочие!!!!!!! Чудя се и се мая, толкова ли ограничен народ има в нашата държава, искрено се надявам да греша, защото всички средно интелигентни хора знаят, че любима тактика на повечето търговци е преди всички по-големи празници да вдигнат цените с над 100-150%, след което да облепят витрините с огромни надписи"намаление 50%"  и народа тръгва........................ юруш на маслините, пазарува като невиждал, а и на всичкото отгоре е доволен, далавера намаление  50/100!!!!!!!!!!!!!!11 Да, ама не, стоките са с много по-високи цени, от преди "намалението"- проста аритметика! ще Ви попитам и друго, предлагат ли ви рекламация-предлагат ви, предлагат ли ви смяна на артикул-предлагат ви, предлагат ли ви възстановяване на сумата, платена за покупката - и това ви предлагат, ама пак има недоволни!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color]
Лично за мен играчките, които ме интересуваха бяха по скъпи от останалите магазини, но тъй като вече си бях направила труда да стигна до там и нямах време повече да обикалям просто ги купих.
Снощи веднага след 12 часа малкия си получи подаръка от Дядо Коледа купен от Джъмбо-писта на  McQueen. Не знам дали само на мен не ми върви с JUMBO, но отваряйки подаръка открихме,че пистата е на батерии, които разбира се не са включени в кутията. Направо побеснях, защото в магазина всичко беше запечатано, нямаше никаква мостра на въпросната писта, за да се види, че е на батерии и въпреки бележките на касите,че играчките не включват батериите към през цялото време не предполагахме,че въпросното нещо е на батерии.  След дълго разглеждане на кутията открих надпис на английски (с дребен I шрифт) -че са нужни батерии,но на БГ разбира се нито упътването за сглобяването нито каквото и да било беше преведено. И познайте какво се наложи да направи мъжо- в 12:30 сутринта да обикаля за батерии  #Crazy.
Но това все още не е най-неприятната част....
След благополучното му прибиране, сглобяване на пистата и разбира се игра с пистата за около 20-30 мин. пистата  изглежда ужасно. Направо нямам думи........използвахме само включените в кутията коли, но въпреки това пистата вече е цялата издрана и изглежда така сякаш е използвана за дълъг период от време newsm78. Някой от вас да е купувал въпросната писта?
Днес цял ден имахме гости и не можах да се занимавам с това, но утре вече ще трябва да направим и рекламация, а дори не искам повече да се занимавам с тях.

Не може да купуваш играчка за 100 лв. и да няма изложена мостра, за да можеш поне да видиш играчката на живо, а не на картинка и тогава да решиш дали да я купиш.  За това че не са си направили труда да преведат указанията за сглобяване, да ни информират за това,че са нужни батерии( след като няма как да забележиш по друг начин), как то и че посочения на опаковката състав е грешен ....дори не коментирам.

# 868
Уффффф! ooooh!
Няма играчка с батерии, на която да няма и мостра.
Въпросът е кой къде гледа в умопомрачението си....
Аз също си купих такива играчки,
за които естествено попитах на касата дали в цената са включени и
батериите и служителките бяха така любезни да ми обаснят.
Друг е въпроса, обаче на кой колко кисело му се вижда гроздето.

Хора, престанете да търсите под вола теле.
ДЖЪМБО е гръцка верига магазини,
които са известни в цяла Европа с по- ниските си цени.
На който не му изнася- отива в БОНЖУР, в МАРСЕЛ, в СИМБА и т.н.,
ама и там играчките са маде ив ЧИНА,
а и повечето не вървят с комплект батерии!

# 869
  • around the world
Уффффф! ooooh!
Няма играчка с батерии, на която да няма и мостра.

Сега може и да няма, но преди няколко седмици когато купихме играчката съм абсолютно сигурна, че нямаше мостра на нашата играчка. 
Останалите неща дори няма и да ги коментирам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт