Магазини Jumbo

• 245 406
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 870
Уффффф! ooooh!
Няма играчка с батерии, на която да няма и мостра.

Сега може и да няма, но преди няколко седмици когато купихме играчката съм абсолютно сигурна, че нямаше мостра на нашата играчка. 
Останалите неща дори няма и да ги коментирам. Joy

Възможно е да е нямало мостра,....или да не си я видяла.
Друг е въпроса, обаче що не си попитала някой служител за нея.
Не знам кво има за коментар, но лично на мен магазина ми хареса-
хареса ми, че има всичко, харесаха ми и цените. Да.

# 871
  • София...........
На мен магазина ми харесва и има доста интересни неща на прилични цени Wink
ДейзиГ, при последното си пазаруване купих бебешко гащиризонче бяло памук с жирафче (многосладурско и качествено), на щендъра имаше цена 9,99 лв. , а след като се прибрах в къщи видях на касовата бележка 15,99 лв. с описаноето на артикула и си помислих , че аз съм се объркала. Днес ходихме пак и гащиризончетата на щендъра си бяха с цена 9,99 лв., обърнете си внимание кое е истинската цена, все пак е доста неприятно да се чувстваш излъган Sad

# 872
  • around the world
Уффффф! ooooh!
Няма играчка с батерии, на която да няма и мостра.

Сега може и да няма, но преди няколко седмици когато купихме играчката съм абсолютно сигурна, че нямаше мостра на нашата играчка. 
Останалите неща дори няма и да ги коментирам. Joy

Възможно е да е нямало мостра,....или да не си я видяла.
Друг е въпроса, обаче що не си попитала някой служител за нея.
Не знам кво има за коментар, но лично на мен магазина ми хареса-
хареса ми, че има всичко, харесаха ми и цените. Да.

Аз коментирам специално играчките, които на мен ми трябваха. Бяха на същите цени или по скъпи от тези в другите магазини. Относно мострата на въпросната писта-не само питахме дали могат да ни я отворят, а дали имат мостра на нея или на друга подобна писта. Отговорите бяха в единия случай, че не могат да ни помогнат, а в другия,че нямат мостра на тази или подобна на тази писта. В този случай,ако е имало мостра не само мъжа ми, аз и детето не сме я видя ли, но и три и от дамите работещи в магазина, две от които открихме в секцията именно с играчките на McQueen.
Затова коментарите и забележките от рода " Хора, престанете да търсите под вола теле"точно в този случай не са много ма място.

# 873
Е, хубаво, съгласих се.
Ти не си намерила мечтаните за теб играчки там
и имаш право да си сърдита.
Аз пък намерих всичко, на устройващи ме цени
и имам право да четкам магазина.
И кво се получава в крайна сметка?
Спор. Безсмислен спор.

# 874
Подарихме на дъщеря ми музикалната маса на Чико. Не беше купувана от Джъмбо. И там нямаше батерии. И това зависи от производителя, не от продавача. И аз не бях предположила, че една музикална маса ще иска 4 батерии и нямах толкова в момента. Но не мисля, че трябва да се сърдя на някой за това. Хората си продават играчката, не са длъжни да ти подсигуряват и консумативите. Но от опита ми до сега с играчки, винаги имам поне по 2 батерии готови за употреба  Peace А, ако случайно нямам, със сигурност в къщи ще се намери от някъде да ги взема за малко. Колкото да се пробра играчката - дистанционно, фотоапарат, някой часовник и много други механични джаджи. Няма нужда от кой знае какво търсене. Така, че не виждам каква толкова е трагедията за тези батерии  ooooh!

# 875
  • София

Да клиента има право в рамките на разумното!Не знам защо не искате да го разберете!?!
Продължавам да твърдя това без да съм се държала като слон в стъкларски магазин!
Лично аз не съм се оплаквала от отношението на персонала,а от това че не е запознат с играчките при положение,че на доста от тях няма мостри или етикет с подробно опиасние, така че да разбереш за какво става въпрос.
И този ми коментар беше отговор към поста на катито.Когато клиента отиде в даден магазин не го интересуват проблемите на магазина по отношение на недостиг на персонал или каквото да било друго.Иска да бъде качествено обслужен!
Има играчки определно по-скъпи от други магазини.Конкретен пример:
Dragonfly например в Хиполенд е 89 лева,а в Джъмбо 139 лева.
А за батериите...рядко играчките с батерии включват самите батерии.

# 876
  • София
Извинявам се за офф-а, някой да знае Sprider-а дали работи днес?

# 877
Ако се пишеше Джамбо щеше да е JAMBO, не случайно си имаме в азбуката Ъ ,използва се по предназначение Crazy
Ти па отде знаеш как де произнася?
Може на гръцки да е джАмбо? Joy

Бе хакуна матата отвсякъде...  Laughing  цък 

btw Това чудо "ДжАмбо" работи ли днес, че искаме да го посетим?

# 878
  • Бургас
Аз ви чета много внимателно ,просто ми е интересно и това което мога да кажа е.
Дано някога управата на Джъмбо реши да отворят магазин и в Бургас.

# 879
И тук въобще не трябва да се смесва персонала със собствениците, които щели да се нагушат. Персонала са работници, като нас. Те няма и да помиришат тези пари, които вие оставяте в магазина. А, ако не искате собствениците да се гушат, просто не пазарувайте там!

Веси ,къде съм написала нещо за персонала-аз ги оправдавам ,работят без почивка и накрая не е ясно колко ще вземат от цялата работа.НООО собствениците ,за които беше написано по -горе че са забранили да се отварят стоките-е кажи ми дали точно те не се гушат.Ако мислеха за клиентите ,щяха да разрешета да се отварят стоките било то на касата или на определено място.Кажете ми сега аз със този неотворен на място чоропогащник рамер незнаен какво да правя-остава ми или да си родя трето дете и да се моля да е момиченце или да го подаря ,ама той и за това не става защото за да се отвори трябваше да се скъса  Peace
Освен да чакам трето  Mr. GreenТова ми беше мисълта-не трябваше ли да имам купен чоропогащник отговарящ на размер 128см newsm78

# 880
  • София
Първо - Честита Коледа! Второ да питам - има ли детски спортни артикули в тоз магазин. Интересуват ме шапки за плуване за 3-годишни дребни главици ?  Rolling Eyes

# 881
Първо - Честита Коледа! Второ да питам - има ли детски спортни артикули в тоз магазин. Интересуват ме шапки за плуване за 3-годишни дребни главици ?  Rolling Eyes
Първо- честита Коледа и на теб! Hug
Второ- шапки за плуване не видях..... Rolling Eyes

# 882
  • София
Честита Коледа!

Лично аз спортни артикули не видях,шапки също.Щеше да ми направи впечатление,защото синът ми ходи/ходеше на плуване.

# 883
Биби, честита Коледа и на теб!
Няма шапки за плуване.
Или поне аз не видях такива newsm78

# 884
Благодаря за отговора за адреса, а понеже ми е малко далече и за да не ходя напразно бихте ли ми казали дали вътре има от ония чехли, които са като плюшени играчки, нали се сещате? И ако има горе долу някакви цени Rolling Eyes
Благодаря и Весели Празници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт