Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Продават ли колички Graco в Juumbо и къде се намира магазинът им в Солун?
Кога се очаква да отвори Juumba в София?
Какви са работното време и адресът на Juubo в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Продават ли колички Graco в Juumbо и къде се намира магазинът им в Солун?
-
Кога се очаква да отвори Juumba в София?
-
Какви са работното време и адресът на Juubo в София?
-
Има ли информация за откриването на магазин Juumbos в София?
-
Какви са транспортните опции близо до Jumbo в София?
Ще потърся, до 15.01. трябва да уредим младежа, ако до тогава не изникне друго желание, че те всеки ден нови се измислят.
10 лева на вятъра 
не съм толкова богата за да му пълня гушата ,а аз в замяна да не получавам нищо.И аз имам права
Виждала съм безумно поведение на клиенти в магазин. Видях го и тогава. Според мен, като си в магазин не е нужно да се държиш, като слон в стъкларски магазин, за да се почувстваш "истински клиент". Трябва да се уважава труда на хората там, които работят на празниците, за да можем ние да си направим кефа от пазаруването. И тук въобще не трябва да се смесва персонала със собствениците, които щели да се нагушат. Персонала са работници, като нас. Те няма и да помиришат тези пари, които вие оставяте в магазина. А, ако не искате собствениците да се гушат, просто не пазарувайте там!