Магазини Jumbo

• 245 392
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 915
  • София
И аз да питам.....
Има ли в Джъмбо столчета за хранене на CAM

# 916
meryland , най-вероятно става въпрос за тази кукла:Baby Amore
мерси много   bouquet

# 917
  • София
Не знам дали вече е обсъждано, но видях столчета за кола на Чико по 200 и 240лв. Понеже, още не се бях заела с издирването на инфо, не помня точните модели и сега не мога да се ориентирам какво съм гледала  Crazy. Става въпрос за 9-18кг. Моля, ако някой е обърнал внимание или ще ходи, да пише кои са моделите  Praynig

# 918
  • София
мерси много   bouquet
Тази с розовите дрешки е (момиченцето) Добре, че не си хареса момченце, че и памперси да сменяме - много щеше да ми дойде Grinning

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 23:32 от Aganka

# 919
  • Ланкър, планините Овнерог
мерси много   bouquet
Тази с розовите дрешки е (момиченцето) Добре, че не си хареса момченце, че и памперси да сменяме - много щеше да ми дойде Grinning

Ха, това е нашето бебе. Констанца каза, че й харесвала даже повече от тази, която беше поръчала на дядо ти Коледа-бейби Анабел  Mr. Green Много съм доволна.

# 920
мерси много   bouquet

Това значи ли че момиченцето не пишка  Thinking или момченцата са по некронтолируеми  hahaha Joy

# 921
  • София
meryland, това момиченце не пишка Grinning, но малката веднага гепи памперси от тези на бебчо и я повива старателно. А функциите на момченцето не сме ги разглеждали, защото тя има кукла, която пишка, но тази й е по-интересна.
Весели празници Hug

Само да допълня - ако купиш такава, вземи си и 3 батерии, защото тези в куклата са изтощени. Аз дори помислих, че не работи в началото.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 12:02 от Aganka

# 922
Момичета, два въпроса:
1. магазинът ще работи ли на 31 и 1 (може би сте го обсъждали, съжалявам)?
2. имат ли образователни комплекти тип "млад химик" (пуснах отделна тема, но исках и вас да попитам) за по-големи деца (8 г.)? Или нещо такова за тази възраст?

Благодаря!

# 923
meryland, това момиченце не пишка Grinning, но малката веднага гепи памперси от тези на бебчо и я повива старателно. А функциите на момченцето не сме ги разглеждали, защото тя има кукла, която пишка, но тази й е по-интересна.
Весели празници Hug

Само да допълня - ако купиш такава, вземи си и 3 батерии, защото тези в куклата са изтощени. Аз дори помислих, че не работи в началото.
Имам още малко досадни въпроси  Mr. Green . Разликата между момиченцето и момченцето само в пишкането ли е  Rolling Eyes и ако можеш да ми разкажеш по подробничко за вашето бебе кога му давате биберон, кога го слагате да спи ....само ли се събужда  Crazy
 Hug Heart Eyes мерси

# 924
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Работното време на 31.12.2007 е от 10 до 18 часа
01.01.2008 г. е почивен ден

# 925
Момичета, два въпроса:
2. имат ли образователни комплекти тип "млад химик" (пуснах отделна тема, но исках и вас да попитам) за по-големи деца (8 г.)? Или нещо такова за тази възраст?

Благодаря!

имаше много хубави микроскопи, за млад химик не съм гледала, вероятно ще намериш.

# 926
Момичета, два въпроса:

Благодаря!

имаше много хубави микроскопи, за млад химик не съм гледала, вероятно ще намериш.

благодаря, сега ще получи от бабите доста хубав микроскоп, но тези дни се запали по разни опити и затова ми хрумна да търся нещо с епруветки и т.н.

# 927
  • София
Ако се пишеше Джамбо щеше да е JAMBO, не случайно си имаме в азбуката Ъ ,използва се по предназначение Crazy
В интерес на истината точно Джамбо са си го написали по касовите бележки, така че четете преди да се смеете на хората!

# 928
  • sofia
Ако се пишеше Джамбо щеше да е JAMBO, не случайно си имаме в азбуката Ъ ,използва се по предназначение Crazy
В интерес на истината точно Джамбо са си го написали по касовите бележки, така че четете преди да се смеете на хората!
Най-вероятно може да се произнесе по още 2 различни начина и никой не може да докаже и да се наложи,че неговия е верен.
И аз си го чета с `ъ` ,вероятно в различните езици може да се прочете по различен начин,аз знам английски и италиански и на двата езика си го чета различно.Но това май не е от значение. На който както му харесва

# 929
  • София
Най-вероятно може да се произнесе по още 2 различни начина и никой не може да докаже и да се наложи,че неговия е верен.
И аз си го чета с `ъ` ,вероятно в различните езици може да се прочете по различен начин,аз знам английски и италиански и на двата езика си го чета различно.Но това май не е от значение. На който както му харесва
Факт е, че е Джамбо на касовите бележки, т.е. така си се казва магазина, поне според собствениците. Как се произнася на различните езици няма значение. А още по-малко да се правят злобни забележки по този повод.

Общи условия

Активация на акаунт