Магазини Jumbo

• 245 367
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 990
мисля че го нямаше, защото съм го гледала в скай сити и ми хареса много, ако го бях видяла в джъмбо, щях да го запомня
ама може и да не съм видяла де

Благодаря ти.   bouquet
През февруари синът ми има рожден ден и ще му го купя.
Ако никой не го е видял,ще го поръчвам по интернет, макар че сигурно са доста надути цените.  Thinking

# 991
а защо не го купиш от хиполенд?
скоро планират даже да си правят онлайн магазин( не знам къде живееш)

# 992
Момичета,виждали ли сте в джъмбо пластмасов кош за играчки,и ако има каква му е цената?

# 993
Момичета,виждали ли сте в джъмбо пластмасов кош за играчки,и ако има каква му е цената?
Пластмасов не, но плетени - да.Към 20-тина лв. май бяха newsm78

# 994
  • София
Пластмасови кошове за играчки на колелца и с дръжка за издърпване (нещо като каросерия на камион и бяха розови и сини) виждах в началото след откриването - бяха доста красиви и струваха около 30 лв. Peace
Намират се на минус едно ниво като застанеш с гръб към касите в дъното на магазина отлявата страна.

# 995
Аз гледах едни сандъци пластмасови. И ми харесаха.
Идеални за събиране не легото ни.

И съм замислила закупуването на един.
Ама малко да се поуталожат празниците, че достатъчно неща получихме.

# 996
Доротея, подобни конструктори, но на друга фирма Eccoiffier има в магазина на завод Витоша- по 50-70лв.

Тези на Ecoiffier са по-бебешки. На Bildo са за над 3 год.

ми на наште пише 3-5 год, явно зависи от серията.
Но не съм доволна, паянтови ми изглеждат Confused

# 997
  • София
Аз на всяка манджа мерудия, обаче понеже и по тях се двезрих да допълня, че сините са със Спайдърмен, а розовите с Барби или някви други принцеси  newsm78., 30 лв  Peace Имаше и без картинки, ама колелцата им са по мънички. Понеже мен вече ме дразнят тези картинки в крайна сметка купих без такива от Пигис за 24лв, но ми се струва от по-издръжлива пластмаса. Много му се кефя  Mr. Green

# 998
  • Банкя
В Бриколаж има за 25лв (поне миналата седмица бяха толкова).

Ето тук на стр.9 може да ги видиш. Това е каталогът от миналия месец. Има ги в розово, в синьо и в още няколко цвята. Не знам колко е цената сега. Rolling Eyes

# 999
  • София

Ето тук на стр.9 може да ги видиш. Това е каталогът от миналия месец. Има ги в розово, в синьо и в още няколко цвята. Не знам колко е цената сега. Rolling Eyes
Да, в Бриколаж и аз ги гледах и ми се видяха доста прилични, най - вече са без никакви картинки, едноцветни и симпатични.

# 1 000

Да, в Бриколаж и аз ги гледах и ми се видяха доста прилични, най - вече са без никакви картинки, едноцветни и симпатични.
тези в Бриколаж и в Пигис са еднакви и на една цена. На мен ми харесват много повече от тези в Джъмбо-то. Има ги в различни цветове. Аз си взех 2 оранжеви с зелен капак. Адски са удобни! В едните съм сложила книжките, в другите играчките. Хубавото е, че имат колелца и се дърпат по-лесно. Може и да се сяда върху тях  Twisted Evil

# 1 001
  • София
Аз пък видях такива едноцветни пламасови за играчки - жълти бяха, до платнените и кръгрите...но може и да са свършили...нямаха колелца....съвсем изчистени...

# 1 002
Благодаря ви   bouquet

# 1 003
  • Банкя
Аз май повече му се кефя от малката. Ама тя не е критерий за играчки-с нищо не се занимава особено. Та самата играчка има няколко варианта на музика, има шум като от вода, бълбукане, лампички светят от долу на горе, а като поотрасне малката, ще може седнала да блъска по двете странични копчета, от което звездата шава, а това от друата страна (мида ли е  newsm78) си отваря устата. Има и за намаляване/увеличаване на "волумето". Не прожектира, но на нас не и и трябваше, тъй като Емма не стои будна в тъмното, ако няма да заспива.

Гита Ог Аз, ако може, пак да питам за аквариума...

Колко време свети? И различна ли е продължителността когато само свети и когато има и музика?

Защото моят малкият има бебефон с прожекция, но при него прожекцията и музиката продължават само 5 минути. Sad
Да не обяснявам как през 5 минути търча в спалнята да го пускам пак и пак и пак, докато заспи. Tired

# 1 004
  • София
Аз пък търся тази писта: http://www.hotwheels.com/showcase/product.aspx?product_number=K4 … ;category_id=7589

Специална тема й посветих: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=253569.0 . Писаха ми, че се продава в Джъмбо. Някой може ли да ми каже дали я има още?

Общи условия

Активация на акаунт