Магазини Jumbo

• 245 373
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 975

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 22:12 от cvetomir@

# 976
Моля за инфо, ако някоя от вас е купила прожектер за рисуване за 10 лева, да ми каже ясно ли се прожектира картинката на листа, че при мен е доста размазано.

Абсолютно е размазано!  #Cussing out
Не знам дали не е дори противопоказно така да се използва - току виж сме развалили зрението на детето...
Tigar-migar, ще го връщам прожектора в такъв случай. Мерси за споделеното инфо. Не обичам да имам ненужни вещи у дома. И аз си помислих, че е вредно за очите.
Пожелавам на всички много весело посрещане на новата година и много здраве и успехи 2008-ма!

# 977
Доротея, подобни конструктори, но на друга фирма Eccoiffier има в магазина на завод Витоша- по 50-70лв.

Тези на Ecoiffier са по-бебешки. На Bildo са за над 3 год.

# 978
  • София
Точно този уокър го купихме от Джъмбо за 39.99лв,виждам ,че в Кикиморско царство е 72лв  Crossing Arms

# 979
Честита Нова Година на всички!

# 980
  • На дивана, под юргана
Моля за инфо, ако някоя от вас е купила прожектер за рисуване за 10 лева, да ми каже ясно ли се прожектира картинката на листа, че при мен е доста размазано.

Абсолютно е размазано!  #Cussing out
Не знам дали не е дори противопоказно така да се използва - току виж сме развалили зрението на детето...
Tigar-migar, ще го връщам прожектора в такъв случай. Мерси за споделеното инфо. Не обичам да имам ненужни вещи у дома. И аз си помислих, че е вредно за очите.
Пожелавам на всички много весело посрещане на новата година и много здраве и успехи 2008-ма!

Не знам... аз съм го взел на 20/12/07 - определено са минали повече от 3 дни, отворен е... пазя бележката и опаковката, но не знам дали ще уважат рекламацията. Ако успееш да го върнеш - пиши.

# 981
  • София
Имам питане към редовните клиентки- виждали ли сте уокъри там, но не на Чико, и ако - да, помните ли цените горе - долу?
Има и 3 вида по 40 лв. Ние купихме от тях, ако искаш мога да го снимам.
Ще ти бъда много благодарна ако си направиш труда за снимки! Hug

Ето го нашият уокър. Има още 2 крачета и може да се направи и на масичка. Тези четирите музикални инструменти издават специфичните за тях мелодии. Книжката се прелиства и пак свири, долу копчетата също.

# 982
  • София

Много, много ти благодаря!
Много е хубав, нещо такова си представях и аз - задължително свирещо.  bouquet

# 983
Tigar-migar, ЧНГ! Снощи получихме за подарък още един прожектор!!! Познай, и той прожектира размазано. Не мисля, че е
проблем да върнеш след повече от 3 дни. Защо мислиш така? Освен това, ако не разопаковаш, как ще разбереш, че нещото не работи и трябва смяна?

# 984
  • София
За Коледа купих проектор на дъщеря ми, обаче от Метро, струваше към 20 лв. В началото и на мен ми се стори, че нещо не е наред и прожектира размазано, обаче отдолу там където е лупата и лампичката може да настройва чрез въртене и картината се прояснява Peace. Проверете дали и вашите не се настройват така  Thinking

# 985
  • На дивана, под юргана
За Коледа купих проектор на дъщеря ми, обаче от Метро, струваше към 20 лв. В началото и на мен ми се стори, че нещо не е наред и прожектира размазано, обаче отдолу там където е лупата и лампичката може да настройва чрез въртене и картината се прояснява Peace. Проверете дали и вашите не се настройват така  Thinking

Тези проектори от Джъмбо имат една дузина капачки с различни фигури за проектиране. Та тези капачки просто се слагат под отвора с лампата - няма никакъв механизъм за фокусиране. Аз още първия път пробвах да направя нещо, но не стана - както и да въртях и поставях капачката - все си е размазано...
Лошото в случая е, че ще изгубя повече пари за времето и бензина като отида да го рекламирам в Джъмбо, отколкото струва оказалата се боклучава играчка. Ама си го заслужават, де!

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 22:56 от tigar-migar

# 986

Тези проектори от Джъмбо имат една дузина капачки с различни фигури за проектиране. Та тези капачки просто се слагат под отвора с лампата - няма никакъв механизъм за фокусиране. Аз още първия път пробвах да направя нещо, но не стана - както и да въртях и поставях капачката - все си е размазано...
Лошото в случая е, че ще изгубя повече пари за времето и бензина като отида да го рекламирам в Джъмбо, отколкото струва оказалата се боклучава играчка. Ама си го заслужават, де!
На мен Джъмбо ми е близо, така че ще ида първо аз ако искаш и ще пиша да знаеш дали да се разкарваш.
Действително не могат да се фокусират, само като сложиш листа на 4 см от лампата е ясно, но то така не може да се работи.

# 987
  • София
Жалко тогава, връщайте им боклуците  #2gunfire. Ако държите на този уред, ние от нашия сме доволни само дето много бързо му изчерпахме батериите за около 3 дена /3бр. от тези средните на дебелина/. Сега сме си купили един записващ касетофон от Джъмбо и той с такива батерии  ooooh!. Още не сме го пробвали, ще го видим той дали ще излезе читав  Rolling Eyes

# 988
Мога ли да помоля, ако някой има път към Джъмбо, да погледне за цената на този конструктор "Super city".  Praynig Praynig Praynig

Не съм от София, а по телефона ми отговориха, че "не знаели какво има в магазина"  Shocked, понеже "непрекъснато се сменяли стоките". Crazy Да съм отидела "да се поразходя" и така....Дори не знаеха дали разполагат със стоки на тази /гръцка!/ фирма.  ooooh!

# 989
мисля че го нямаше, защото съм го гледала в скай сити и ми хареса много, ако го бях видяла в джъмбо, щях да го запомня
ама може и да не съм видяла де

Общи условия

Активация на акаунт