.От няколки дни я слагам в проходилката и там се чувства добре.Посъветвах се с други мами и те ми казаха,че може да проходи без да пълзи.Искам да попитам възможно ли е това,дали някоя друга майка се е сблъсквала с моя проблем?Благодаря предварително
.От няколки дни я слагам в проходилката и там се чувства добре.Посъветвах се с други мами и те ми казаха,че може да проходи без да пълзи.Искам да попитам възможно ли е това,дали някоя друга майка се е сблъсквала с моя проблем?Благодаря предварително
Аз не бих се опитвала каквито и да е методи да вкарам детето си в рамки. То може изобщо да не пълзи (моето не пълзеше като бебе, за сметка на следващите периоди, когато къса като луда панталони
Започна да лази едва след като проходи.
И аз съм против проходилките....
Аз познавам еднакъв брой деца, които са пълзяли и такива, които не са. Нито едно от непълзялите няма проблеми. Не мисля, че това е от нещата, които показват правилно неврологично развитие.
Като влаченето с каиши по улиците, държането за ръка, проходилките и пр. Дъщеря ми беше пусната на пода в хола от около 8-10 месечна възраст. Оставих я да се оправя сама... пада, става, удря си главата в масата няколко пъти и си усети габарита
Проходи сама, отново падайки и ставайки, вкл. в градинките
После в рамките на месец започна да седи, да лази и да се изправя, явно тогава му дойде времето.
беше много смешна как се промъква до място, където можеше да се хване и стане сама.
Нашата педиатърка, за съжаление не е такава, това че в момента детето ми е добре, не е благодарение на нея. За нея всичко си беше нормално и наред.Препоръчани теми