Магазини Jumbo

• 245 365
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 1 005
Vivi има много видове писти от тази марка,като най-евтината беше 15 лв.Има и разни други работи,коли и не помня какво още ,защого беше цял стилаж.

# 1 006
  • София
Благодаря ти!
За тази се знае, че е 40. Ще ги дам, да му се не знае и пистата, само мир да има!

# 1 007
а защо не го купиш от хиполенд?
скоро планират даже да си правят онлайн магазин( не знам къде живееш)
   Хиполенд или Хепиленд?

# 1 008
  • София
Момичета,виждали ли сте в джъмбо пластмасов кош за играчки,и ако има каква му е цената?
В Бриколаж има за 25лв (поне миналата седмица бяха толкова).

Ето тук на стр.9 може да ги видиш. Това е каталогът от миналия месец. Има ги в розово, в синьо и в още няколко цвята. Не знам колко е цената сега. Rolling Eyes
Да, в Бриколаж и аз ги гледах и ми се видяха доста прилични, най - вече са без никакви картинки, едноцветни и симпатични.
тези в Бриколаж и в Пигис са еднакви и на една цена. На мен ми харесват много повече от тези в Джъмбо-то. Има ги в различни цветове. Аз си взех 2 оранжеви с зелен капак. Адски са удобни! В едните съм сложила книжките, в другите играчките. Хубавото е, че имат колелца и се дърпат по-лесно. Може и да се сяда върху тях  Twisted Evil
Ние си взехме такъв кош от Бриколаж,много хубав цвят,оранжево и зелено-наистина в пъти по-добро от тези в Джъмбо,на които дори пластмасата им бе по-тънка...И е много удобно,това,че са на колелца.

# 1 009
а защо не го купиш от хиполенд?
скоро планират даже да си правят онлайн магазин( не знам къде живееш)
   Хиполенд или Хепиленд?
Хиполенд

# 1 010
  • София
Някой да знае какви проходилки има в джъмбо?

# 1 011
Със сигурност имаше проходилка на Chicco цената беше доста по евтина от обичайната, но не запомних точно колко!
Имаше и други но мисля че си бяха тяхни марки. Не съм се заглеждала много в проходилките, тъй като отдавна ни мина времето Simple Smile

# 1 012
  • Банкя
На Chicco проходилката беше 100лв. За другите на погледнах - SORRY! На нас ние е още рано. Wink

# 1 013
  • София
Момичета, дали и в момента е лудница в Jumbo? Като ходих ми стана лошо и си тръгнах почти без да разгледам дори. Ако сега е по спокойно бих отишла.

# 1 014
  • Банкя
Аз днес бях там и пазаруването беше удоволствие.  newsm71
Миналия път просто минах диагонално, купих каквото бях решила и избягах.   byeuu

Днес единственото неприятно беше прибирането на коледната украса, но служителите бяха доста експедитивни и мисля, че утре вече ще са свършили.  Grinning

Успях да разгледам на спокойствие почти всичко. Wink Успех и на теб!

# 1 015
  • София
И аз бях в Джъмбо днес. Впечатлена съм! Спокойно е, може да се обиколи целия магазин.
Купих и заветната писта!

# 1 016
И аз бях в Джъмбо днес. Впечатлена съм! Спокойно е, може да се обиколи целия магазин.
Купих и заветната писта!
А честито!  bouquet
А на местото на новогодишните играчки и украси какво има?

# 1 017
  • София
Всичко си е на мястото.
Лудницата е пълна.  Crazy
Не каня гости и не мога да бъда заподозряна в намерения да си изтипосам снимка на къщата в "Хайде да си покажем холовете/трапезариите/детските стаи.... " или каквото там се сетиш из ДиС.  Embarassed

Пък и Иво все пак има имен ден в понеделник. Това му е подаръкът.

# 1 018
Всичко си е на мястото.
Лудницата е пълна.  Crazy
Не каня гости и не мога да бъда заподозряна в намерения да си изтипосам снимка на къщата в "Хайде да си покажем холовете/трапезариите/детските стаи.... " или каквото там се сетиш из ДиС.  Embarassed

Пък и Иво все пак има имен ден в понеделник. Това му е подаръкът.
Жено, питам те за магазина Wink

# 1 019
  • София
 doh

Откъде да знам?   Laughing
Аз днес за първи път ходих. Не знам какви играчки е имало и къде са били, че да ти кажа какво има на тяхно място.

Общи условия

Активация на акаунт